Herman Falkenstein aka @Bugs___007 voor zijn strafzitting

Medelijden met hem hebben? Die tijd is voorbij en dat zeker na mijn beide aangiftes (2012 en 2013) tegen hem. Of hem dat stopt? Alleen een gesloten inrichting zal dat doen.

Zomaar uit het niets begon hij afgelopen week mij en mijn zoontje Attila (8) weer te belasteren. Of het nu een gevolg is van zijn mogelijke medicatie of mogelijk een teveel roken van jointjes, deze 52-jarige inwoner van Oss draaide weer door.

Oss is maar 20 minuten rijden van Arnhem af, maar moet ik mijn handen aan hem vuil maken? Ik betwijfel het want dan trek ik aan het kortste eind, alhoewel de rek er bij mij bijna uit is.

Hieronder zijn lasterlijke Tweets van 3 augustus j.l., welke ik wederom bewaar voor de komende zitting tegen Falkenstein bij de Meervoudige Kamer te Den Bosch.

HF1 HF2 HF3 HF4 HF5 HF6 HF7

Falkenstein, tot spoedig want dan sta jij oog in oog met mij en met nog 10 aangevers ……. of durf je niet op de zitting te verschijnen? Dan verzoek ik de rechter om jou gewoon op te laten halen (scheelt je weer een trein- en buskaartje van je uitkering)

Dit bericht werd geplaatst in Falkenstein. Bookmark de permalink .