Zondagochtendoverdenking: Is @GeertWildersPVV bedreigend? #PVV

Laat duidelijk zijn, ik ben GEEN Wilders-aanhanger maar met stijgende verbazing volg ik de berichtgeving rondom Wilders en met nog grotere verbazing de grenzeloos ophitsende Twitterreacties door zijn “volgelingen”.

Het verschil niet kennende tussen moslims en extremisten scheert Wilders alle koranvolgers over één kam, iets waarin ik mij geheel niet kan vinden of herkennen, mede om het feit dat ik moslimkennissen en -vrienden heb die geheel niet aan het voorgeschotelde beeld van de PVV voldoen of …..

….. of is dit het beeld dat door volledig doorgeslagen Wilderslovers middels Twitter aan de buitenwereld wordt voorgeschoteld, een beeld naar buiten gebracht door personen met een psychische stoornis die de woorden van Wilders in het extreme trekken, waarbij zij hem als een wereldleider adoreren of …..

….. of zijn het eigenlijk gewoon tegenstanders van Wilders, die heel “sneaky” middels een socialmedia-spel doen alsof zij Wilders-minded zijn en hem op deze weg opzettelijk willen schaden, je weet wel, heulen met de “vijand” om hem van binnenuit te slopen door zijn woorden (richting buitenwereld) in het extreme te trekken?

Hoe dan ook, woorden als “deporteren”, “vergassen” etc. heb ik (persoonlijk) nog niet uit de mond van Wilders gehoord, maar wel uit de monden van zijn extremistische volgelingen op Twitter.

image

Wie is dan eigenlijk het gevaar (zonder Wilders goed te spreken)?

Is het Wilders of zijn (zogenaamd) extremistische Twittervolgelingen die hersenloos allerlei aanstootgevende, haatdragende, discriminerende etc. uitlatingen op Twitter plaatsen.

Dat deze Wilders-lovers een geestelijke tekortkoming hebben is mij wel duidelijk, maar dat Wilders deze vorm van socialmedia-extremisme (onder zijn naam) over zijn kant laat gaan, dat zet mij ook weer te denken.

Goede zondagmorgen verder.

Dit bericht werd geplaatst in AIVD, Bedreiging, Crime, Geert Wilders, Juridisch, Laster, Media, nieuws, OM, Openbaar Ministerie, Politiek, PVV, Recht, smaad, Social Media, Strafrecht, Twitter, Verkiezingen, Wilders, Zondagochtendoverdenking en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Zondagochtendoverdenking: Is @GeertWildersPVV bedreigend? #PVV

  1. Titia zegt:

    Jacques geeft mij al zolang te denken. De volgelingen van Wilders kunnen je uitmaken voor alles wat maar mogelijk is, op twitter en tegenwoordig ook op FB. Zij zijn erg, met Wilders heb ik niet zo’n moeite, lach erom. Maar die volgers…

Reacties zijn gesloten.