John van den Heuvel #Ontvoerd #Loverboys

VOORAF: Ieder uit een ontvoering gered kind is er één en iedere uitgeschakelde loverboy is er ook één (hiervoor mijn respect) maar laat commercie en mediageilheid NIET de drijfveer worden.

Met veel bombarie kwamen er oproepen op tv om jouw zaak van internationale kinderontvoering bij John van den Heuvel aan te melden, wat resulteerde in een “ogen openende” serie van uitzendingen genaamd “Ontvoerd”, waarbij meerdere kinderen uit ontvoeringssituaties terug naar Nederland werden gehaald.

Als AANTOONBAAR ervaringsdeskundige in de opsporing en repatriëring van ontvoerde volwassenen en kinderen, had ik zeker mij op- en aanmerkingen over de “tactiek” die door John van den Heuvel en zijn werd gehanteerd, wat mij middels Twitter niet in dank werd afgenomen.

Een 2e serie uitzendingen zou medio 2013 gaan plaatsvinden maar tot op de dag van vandaag werd het stil rond “Ontvoerd” van John. Kreeg hij teveel klachten van de adverteerders (want het ging tenslotte om advertentie-inkomsten) of bleek het toch niet allemaal zo makkelijk te gaan als men dacht?

Afbeelding

Zoals geschreven, we hebben nooit meer iets van “Ontvoerd” vernomen naar het Suriname-debacle.

Nu komt John met een nieuw (advertentiegeldtrekkende) serie uitzendingen over #Loverboys. Het zal mij benieuwen of de ervaringsdeskundige slachtoffers van deze rioolratten blij zijn met dit initiatief van John, want zij weten als geen ander hoe een loverboy kan reageren op enige “weerstand”.

Afbeelding

Dus dames, kom er maar in met jullie wijze woorden, alhoewel we niets van FleurTerreur hoeven te verwachten omdat zij alleen uit list, leugen en bedrag bestaat.

Dit bericht werd geplaatst in Bedreiging, Crime, Facebook, Genova, Jeugdzorg, Kinderontvoering, Loverboyproblematiek, Maria Genova, Media, Mensenhandel, nieuws, OM, Openbaar Ministerie, Politiek, Recht, Social Media, Strafrecht en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op John van den Heuvel #Ontvoerd #Loverboys

  1. nanda zegt:

    Men heeft geen idee wat voor impact het heeft op slachtoffers om in beeld gebracht te worden.Hoe kan zo’n meisje/jongen weer een normaal leven opbouwen met zo’n stigma??? Dit noem ik opnieuw misbruik maken van een slachtoffer.Verdienen over de rug van slachtoffers

Reacties zijn gesloten.