Gaat #NAZI vergelijking met #PVV niet op?

Stickers plakken is het nieuwe “wapen” van de PVV om hun rassenhaat kracht bij te zetten, maar kennen wij dat stickers plakken niet uit het schrijnende verleden 1940 – 1945 of mag ik daar niet naar verwijzen?

Afbeelding

Hoe dan ook, de rassenvervolging middels het plakken van stickers is, in mijn bescheiden ogen, te vergelijken wat de nazi’s gedurende de bezettingstijd in Nederland deden, het vervolgen en uitroeien van het Joodse ras, gelijk aan (volgens mijn bescheiden mening) de mensen die leven volgens de Islam (niet zijnde de extremisten, waar de PVV-aanhang het verschil nog steeds niet in kan onderscheiden).

Afbeelding

Mijn vader “zaliger” (Amsterdamse dokwerker, dienstplichtig militair en verzetsstrijder gedurende Duitse bezettingstijd) heeft met gevaar voor eigen leven (als verzetsstrijder) deze vorm van genocide bestreden en nu drijft deze (in mijn bescheiden ogen) rassenhaat  vanuit de PVV gierput weer naar boven.

Een groot aantal verziekte PVV geesten, die blind blijven voor het verleden en de realiteit vereren hun führer Wilders maar wanneer je hen op een vergelijking van hun activiteiten met het naziDOM wijst, dan zien zij dat als laster en smaad, waarna zij direct in de slachtofferrol duiken.

Afbeelding

Mijn vader draait zich in zijn graf om als hij deze nazi-gelijkende opkomst van de PVV zou zien, waartegen heeft hij gestreden? Heeft de PVV nu niets uit het verleden geleerd of verloochend Wilders dit stuk schrijnende geschiedenis, gelijk aan zijn verloochening over zijn afkomst? (Je eigen afkomst verloochenen is toch wel een enorm ziekelijke karaktertrek)

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Dat de (mogelijke) aanhang van de PVV voor een groot deel bestaat uit hersenloze asociale uitvreters, blijkt wel uit onderstaande foto, gemaakt bij een van hun bijeenkomsten. Stickers plakken en stickers opplakken (in hokjes stoppen) was een dagelijkse bezigheid van hun boegbeeld, de actie die het PVV boegbeeld Wilders klakkeloos heeft overgenomen. Logisch dat deze gasten zich thuis voelen onder de vleugels van de PVV.

Afbeelding

Per Twitter wordt ik nu ook met tweets bestookt om ook naar het communisme te verwijzen die in het verleden gelijke acties heeft ondernomen, mijn dank hiervoor want hiermee wordt de extreem zieke gedachtegang van Wilders en consorten extra onderschreven.

Afbeelding

De “persoon” @Twizzerjerks hierboven schrijft zelf meerdere malen dat hij van Joodse afkomst is, hoe ziek zijn de geesten van PVV minded figuren als deze om op een slinkse wijze naar de Nazi-slachting te verwijzen terwijl mogelijk vele familieleden van hem in die gruwelijke tijd per trein de gaskamers in Duitsland en Polen tegemoet gingen. Hoe geestesziek zijn de PVV’ers?

Had Wilders niet beter onderstaand bordje op zijn kantoordeur kunnen plakken, want de drek en stront komt allemaal vanachter die deur vandaan.

Afbeelding

Na plaatsing van deze blog zal de hele PVV inrichting wel los gaan doch dat deert mij niet, ook ik heb het recht op vrije meningsuiting en maak daar dankbaar gebruik van. Voelt de PVV zich nu belasterd? Erg jammer dan, een keer in de spiegel kijken, de geschiedenis van Nederland tijdens de bezetting lezen zou mogelijk “vergelijkingswonderen” bij jullie kunnen brengen, maar ik heb er een hard hoofd in want de hersenspoeling van de gemiddelde PVV’er heeft al zeer kwaadaardige vormen aangenomen door aantoonbaar nazi-streken over te nemen.

Afbeelding

Laat bovenstaande ook duidelijk zijn. Wilders is een fake die andere voor zijn karretje spant om daarmee de führer over alle PVV volgers te spelen, PVV’ers die GEEN recht op inspraak hebben binnen deze “democratische” organisatie. Maar dat mag ik dan weer niet zeggen, want de waarheid heeft binnen de PVV geen grondslag.

image

TWITTERREACTIES

imageimage

Dit bericht werd geplaatst in Bedreiging, Crime, Falkenstein, Geert Wilders, Laster, Media, Openbaar Ministerie, Politiek, PVV, Recht, smaad, Social Media, Twitter, Wilders, Zondagochtendoverdenking en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Gaat #NAZI vergelijking met #PVV niet op?

 1. Eelk076 zegt:

  Die Twizzerjerks is de gestoorde gek Herman Falkenstein uit Oss (google zijn naam eens)
  Opgepakt wegens het bedreigen van Kinderen van Twitteraars.
  En die @Jekylline is een alcohol verslaafde vriendin van hem dat is de gestoorde Jacqueline van der huizen van wel

  • Die bedreiging zoals jij vermeld (doodsdreiging) van Herman Falkenstein uit Oss kwam richting mijn 6-jarige zoon en mij.

   Daar is dan ook een zeer uitgebreide aangifte over gedaan en zoals vernomen blijkt hij op 21 januari 2014 hiervoor bij de rechter voor het hekje te staan.

 2. Paulien zegt:

  Respect! Zeer goed geschreven stuk, waar ik het helemaal mee eens ben!

Reacties zijn gesloten.