Verschuilen achter een masker

We kennen ze allemaal wel, of ze nu in Maarssen, Middelburg, Almelo, Oss of Nijkerk woonachtig zijn, op social media tonen zij hun zwakte, verscholen achter een masker.

Image

Maar toch, er zijn ook leuke contacten, opgedaan op de diverse mogelijkheden die de digitale snelwegen zoals Twitter en Facebook aanbiedt. Mensen waar leuke banden mee ontstaan, vol “vertrouwen” door alleen een luisterend oor te hebben zonder oordeel of vooroordeel.

Eerder aangehaalde “figuren” die verscholen achter een masker dag en nacht de diverse gesprekslijnen en postings afsnuffelen (ondanks dat zij zijn geblocked) zijn eigenlijk meer een pure last voor zichzelf dan voor de ander die zij willens en wetens met allerlei onzin, leugens en verzinsels belagen (mogelijk omdat zij hun medicatie, om hun psychose tegen te gaan, weigeren in te nemen, te vaak de bodem van hun fles alcohol zien en nog meer van die geestelijke tekortkomingen).

Image

Dan kom je in contact met “dat” persoon, een persoonlijkheid die je met een vergrootglas moet zoeken, deze valt zomaar in je schoot. Je hebt leuk chatcontact buiten de openbare lijst om, je belt af en toe, je maakt een koffie-afspraak of praat over een fotoshoot, dat laatste omdat je dit gewoon leuk vindt om te doen en omdat je betrokkene dit graag gunt.

Een Twittersearch op eigen naam @jacsmits leert iedere dag weer dat de frustrado’s op Twitter tot diep in de nacht (de tijd dat NORMALE mensen slapen) weer over mij zijn bezig geweest, followers uit mijn tijdlijn met allerlei onzin benaderen om hun gefrustreerde ei (omdat ik de waarheid blog) maar kwijt te raken. Door de hele nacht naar mij op de digitale snelweg te snuffelen tonen zij duidelijk hun geestesziekte aan, zeker als zij dat ook nog gaan publiceren, voorzien van eigen leugenachtige verzinsels en aannames. Digitaal trachten ze mijn kop eraf te hakken zonder dat zij inzien dat door de hoeveelheid van onzin die zij uitkramen, zij geheel niet meer serieus worden genomen. Hoe ziek is zo iemand?

Image

Maar zij, met wie een leuk contact ontstaat, die maken alles gewoon uitermate prettig, zij zijn serieus, leuk, spontaan, eerlijk, oprecht. Jazeker, die zijn er ook op de digitale snelweg. Of zij moslim, katholiek, christelijk of atheïst zijn, dat maakt allemaal niets uit, zij gaan voor de mens achter de Twitternaam, zij zijn niet anoniem en verschuilen zich niet achter een masker. Zij zijn een bijdrage aan een leuke dag, al is het alleen maar om de “goedemorgen” die op je scherm verschijnt.

Die anderen, die zich verschuilen achter een masker om hun tekortkomingen te verbergen, zij vergeten dat door hun uitgekraamde onzin dit masker al lang is gevallen. Ieder realistisch en nuchter persoon prikt daar zo snel doorheen, maar door hun geesteszwakte zien zij dit zelfs niet.

Verschuilen achter een masker …….. je speelt alleen een spel met jezelf en niet met een ander.

Image

Dit bericht werd geplaatst in Bedreiging, Crime, Facebook, Laster, Media, Persoonlijk, smaad, Social Media, Strafrecht, Twitter en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Verschuilen achter een masker

  1. iEricaP zegt:

    Twitter is een doorsnee van onze maatschappij en door de snelheid van dit medium, waardoor een druppeltje een hele tsunami kan veroorzaken is het oppassen geblazen dat je niet in het riool belandt. Hoge bomen vangen veel wind. En je ziet wat er gebeurt als je in het openbaar onrecht bestrijdt. Helaas is het zo… Je moet wel heel hard schreeuwen om onrecht te kunnen overstemmen.

Reacties zijn gesloten.