Zondagochtendoverdenking: @PVV in de regering?

Gisteren een discussie gehad met PVV-flapdrol Peter Tettero (anoniem op FB) en die begon nagenoeg direct met de volgende bedreiging:

“maar dat is beter als je leven niet meer zeker te zijn” ……. op een uitnodiging om mij dat persoonlijk (van man tot man) te zeggen ging deze schijtlaars niet in.

Dus ……. PVV’ers mogen ANONIEM bedreigen maar als een haatbaard dat doet dan is het “kommer en kwel”.

Image

Vanochtend zag ik de meest recente Tweede-Kamerpeilingen voorbij komen. Als realist zie ik het lijk alweer drijven, zeker als de Ayatollah “De kleine blonde dood” van de PVV zoveel verdwaasde in zijn sektebeeld achter zich krijgt.

Image

Eerlijk en realistisch

Volgens bovenstaande cijfers staat de dictatuur op 29 zetels, 29 weggegooide zetels want:

Eigenlijk staat de PVV gelijk aan extremistische moslims.
Deze extremistische moslims volgen blindelings de verdraaide woorden van hun Allah.
Deze PVV’ers volgen blindelings de verdraaide woorden van hun “leider”.
Ik zie dus duidelijke gelijkenissen.

Daarbij is duidelijk aantoonbaar dat de PVV GEEN democratie kent, want wat “de kleine blonde dood” zegt moet klakkeloos worden opgevolgd, anders wordt je binnen de PVV verketterd. (Kuch, wat deed de dictator met zijn oom in Noord-Korea en met zijn ex-vriendin?)

Verrekt, wat doen extremistische moslims met hun “afvalligen” ……. weer een vergelijking.

Terug naar de peilingen.

De PVV kan GEEN coalitie vormen want:

1. dictatuur past niet in ons democratische bestel;

2. de PVV wenst geen verantwoording te dragen;

3. geen enkele partij wenst met de PVV te regeren;

4. eerder genoemde PVV ayatollah voert alleen oppositie om te schofferen, beledigen en uit te dagen, waarna hij in zijn slachtofferrol duikt.

Image

Verder heeft de PVV dan ook veel weg van een “sekte” zoals wij die uit Amerika kennen. Nu maar afwachten tot de grOte blonde sekteleider oproept tot een integrale zelfmoord onder zijn volgers. (scheelt weer weggegooide stemmen)

Ik blijf vertrouwen houden in de zelfregulering van onze nuchter en realistisch denkende maatschappij want wat heeft de PVV (in casu Ayatollah Geert Wilders) tot op heden anders gedaan dan schofferen, beledigen, sarren, zichzelf voor schut zetten en participeren op de belastingcenten van onze maatschappij?

Voor de PVV valt kritiek op hen onder laster/smaad. De sukkels! Koekje van eigen deeg en ze beginnen te janken. De flapdrollen.

image

Dit bericht werd geplaatst in Bedreiging, Crime, Geert Wilders, Media, Politiek, PVV, Uncategorized, Verkiezingen, Zondagochtendoverdenking en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.