Wat een week!

Het was het weekje weer wel, alle maximale snelheden werden fors overschreden zonder dat daar tegen werd opgetreden, vrienden kregen de “Zwarte Piet” toegespeeld en nog meer flauwekul.

Afbeelding

Nederland is er nog genadig vanaf gekomen met de “storm der stormen”, de Wadden-eilanden zijn niet weggewaaid en Friesland bestaat ook nog steeds, dan hebben ze in Engeland hele andere spektakels mee mogen maken, daar vlogen de vuurballen door de lucht. Fijn toch, die windmolens …… zolang ze maar niet in bewoonde omgevingen staan, zoals in de buurt van Dordrecht.

Afbeelding

Het meest vreemde voetbalseizoen ooit, ons aller Vitesse (trouwens de oudste voetbalclub van Nederland) staat al weken aan kop in de eredivisie terwijl de derby-tegenstander uit Nijmegen, u weet wel dat NEC uit het Goffertpark, steevast plaats 19 blijft bezetten ….. oh wacht ….. plaats 19?

Afbeelding

In mijn wereldje staat mijn telefoon rood, bedrijven en particulieren met de grootste problemen, ze willen allemaal geholpen worden maar het mag niks kosten, het is zeker komkommertijd want ook “collega bureaus” hangen frequent aan de telefoon of benaderen mij middels social media om hun diensten aan te bieden, waarbij hun tarieven ongehoord hoog zijn, ja ja, ook hier knokt men om de boterham belegd te houden.

Maar dat bedrijfsleven toch, zij hebben ook te maken met concurrentie en alle gevolgen van dien ….. of ik niet voor een meer schappelijke tarief mijn leven in de waagschaal wil stellen. BEKIJKEN JULLIE HET EVEN SNEL!

Afbeelding

Naar buiten kijkend zie ik donkere en zware wolken samenpakken, echt geen weer om op pad voor een fotoshoot met Minimakker te gaan. Hoe komen we de zondag verder door? Voetbal kijken? Ach nee, Feyenoord verliest toch van Heerenveen, dus vanmiddag maar met mijn kleine/grote vriend naar Ballorig in Arnhem. Zie ik jullie daar ook?

Afbeelding

Dit bericht werd geplaatst in Media, Minimakker, Persoonlijk en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.