Sinterklaasintocht in #Arnhem verpesten?

Oplettende burgers uit Arnhem grepen hen in de kraag, zakkenvullende “vreemde” criminelen dachten misbruik van ONS Sinterklaasfeest te kunnen maken, dus niet, diep respect voor dit burgerinitiatief.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Weer zeer toevallig liep ik daar met mijn trouwe camera en kon het niet laten om deze (Sinterklaas)cultuurbarbaren (wat zeg ik dat weer netjes) op de gevoelige plaat vast te leggen.

image

Bovenstaande “muts” had nog babbels ook, dus ter algemeen vermaak ook maar even een vergroting geplaatst.

image

Beide “dames” waren voorzien van schoudertassen waar je de hele voorraad van de buurtshopper in kan laten verdwijnen, laat staan hoeveel portemonnees, mobieltjes en weet ik veel wat nog meer.

Persoonlijk ben ik “dit volk” meer dan zat, maar blijf geloven in de goedheid van het overgrote deel van onze gemeenschap en vertik het om een racist te worden.

Dit bericht werd geplaatst in Crime, Juridisch, Media, OM, Openbaar Ministerie, Politiek, Recht, Strafrecht en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

10 reacties op Sinterklaasintocht in #Arnhem verpesten?

 1. Piet Konings zegt:

  Respect hoor, dat je nog geen racist bent.

 2. Angela zegt:

  Een gebeurtenis als dit is universeel, zo moet je het zien.

 3. Angela zegt:

  Waarom niet?

 4. Angela zegt:

  Ieder persoon heeft een IK, ongeacht afkomst, kleur van huid of wat dan ook.

 5. Angela zegt:

  Kinderen zien geen kleurverschil en hebben geen vooroordelen, daar neem ik als volwassene wat dat betreft graag een voorbeeld aan.

  Sinterklaas is weer in het land met al zijn Pieten. HOERA! Het is weer feest. De schoen met kleurplaat en lekkers voor Sint, Piet en het paard staan weer klaar. 🙂 Wat wil een mens nog meer dan zo’n big smile op het gezicht van je kind?

 6. Angela zegt:

  Incidenten heb je overal, gewoon overheen stappen en blijven genieten van het feest en al die vrolijke/blije snoetjes.

Reacties zijn gesloten.