Spoor bijster @VVD

Ik moet het eerlijk toegeven, zo pro #VVD als ik altijd was, zo erg ben ik nu de weg kwijt en dat gebeurt mij maar zelden. Ten tijde van de TK-verkiezingen heb ik mij volledig ingezet voor Jeanine Hennis, maar nu zij Minister van Defensie is, ken ik haar niet meer.

Afbeelding

Haar eigen woorden waren: “geen bezuinigingen meer op Defensie, hier zit al geen vlees meer op de botten”. Kijk nu eens naar de mediaberichten en haar eigen beslissingen, 2300 beroepsmilitairen de keien op (of ww-uitkeringen niks kosten), het Korps Mariniers (een historisch onderdeel wat bij Rotterdam hoort) verdwijnt uit Europa’s grootste havenstad, de kazerne in Assen wordt zomaar gesloten ondanks dat 2 jaar geleden het verzet tegen een sluiting werd gewonnen.

Ik ben het spoor bijster.

Ard van den Steur, hij had de portefeuille IKO (Internationale KinderOntvoering) voor de VVD. Het “lukte” hem gedurende 9 maanden (negen maanden) niet om een toegezegde afspraak met hem vast te leggen. De bescherming van kinderrechten zijn voor hem klaarblijkelijk bijzaak. Ga dit nu niet ontkennen Ard, een hele rij mailberichten van jou zijn hier het bewijs van.

Afbeelding

Nu heeft hij deze portefeuille overgedragen aan een partijgenoot. Deze inmiddels per mail en Twitter benaderd, zal mij benieuwen wat deze (ondanks zijn toezegging op Twitter) aan stappen met mij gaat ondernemen.

Ik ben het spoor bijster.

De volgende in de rij, “crimefighter” Fred Teeven. Hij slaat de ene na de andere flater, GSM’s in gevangenissen, drugs in gevangenissen, wippen met bewaarders in gevangenissen, gevangenissen sluiten, meer veroordeelden gevangen willen zetten, de te sluiten gevangenissen vergeten waardoor geen ruimte meer is, WIETpas wel, WIETpas niet, etc. etc.

Afbeelding

Fred, ook jij maakt het de oude VVD-stemmers niet makkelijk. Mede door jouw gedrag zit de VVD nu op minder dan 20 zetels (halen we de 18 nog?)

Ik ben het spoor bijster.

Voorlopig vertrouw ik alleen mijzelf nog, ga ik op mijn gezonde verstand af, want de politiek en de VVD zijn het spoor bijster.

Afbeelding

Dit bericht werd geplaatst in Juridisch, OM, Openbaar Ministerie, Politiek, VVD en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.