Het roer moet om binnen de #VVD

Als voormalig “diehard” @VVD aanhanger zie ik al geruime tijd het “afsterven” van deze partij plaatsvinden en dat alleen door de hardnekkige ouwe garde die geen ruimte wenst te geven aan een nieuw geluid, het geluid anno 2013.

Afbeelding

Het zal hun tijd allemaal wel duren, hoe langer dit “Kabinet” aan blijft, hoe langer zij hun positie kunnen beschermen, dat is de ouwe garde, een garde die het politieke gevecht duidelijk heeft verloren.

Binnen de PvdA verlaten Parlementsleden de Tweede Kamer op basis van principe, zij kunnen zich niet meer met hun partij vereenzelvigen.

Binnen de VVD verdwijnen ook meerdere leden met bestuursverantwoordelijkheid, maar dan vanwege fraude, oplichting, omkoping etc. en het brave klootjesvolk (ouwe garde) blijven allemaal hielenlikken en ja-knikken wanneer Rutte het woord voert.

image

ALLE verkiezingsbeloften gebroken, verraad naar de kiezers, zelfstandigen afknijpen …….. dat is de VVD geworden, ik pas voor deze mentaliteit en daarom lijkt het mij zeer verstandig om intern de bom te laten barsten.

Ruim baan voor werkloze Roemenen, Polen en Bulgaren in Nederland, terwijl onze eigen mensen te vergeefs bij de voedselbank aankloppen of als blanke slaven worden ingezet in de kassengebieden (anders GEEN uitkering).

Bij de eerstvolgende ALV (Algemene Leden Vergadering) moet de kogel maar eens door de kerk en die ouwe garde een flinke schop onder hun kont krijgen ……. “zelf vertrekken of eruit gemikt worden” zal mij motto zijn.

Wanneer er geen nieuwe, frisse wind door de VVD gaat waaien, is het afgelopen met deze ooit eens krachtige partij en is oppositievoeren het enige wat in het verschiet ligt.

VVD leden, laat u horen en pik deze conservatieve oude afgestompte denkwijze niet meer, het is 2013, het jaar van veranderingen VOOR de komende Tweede Kamerverkiezingen.

GENOEG IS GENOEG

Wie ik ben?

Ik ben Jacques Smits uit Arnhem, VVD-lid, maar een lid dat zich niet laat naaien zonder te kussen!

image

Dit bericht werd geplaatst in Media, Persoonlijk, Politiek, Recht, VVD en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Het roer moet om binnen de #VVD

  1. Laetitia zegt:

    Jacques, ik ben het met jou eens, we moeten iets gaan doen!

Reacties zijn gesloten.