Gluurders

Vandaag ging mijn diepe belangstelling uit naar de Drone’s die gewoon (voor iedereen) te koop zijn en door iedereen gebruikt kunnen en mogen worden, voor welke doeleinden dan ook. De Drone, de gluurder die je niet hoort of ziet.

Afbeelding

Deze opvallende Drone zat op ongeveer 25 meter hoogte, je hoorde hem niet en viel alleen op door zijn rode en groene led’s.

Stel je eens voor wat hij allemaal ziet vanaf 50 tot 100 meter hoogte als deze led’s zijn uitgeschakeld. De verkoper kon mij vertellen dat de aanwezige camera een haar op mijn hoofd vanaf die vermelde 100 meter zou kunnen registreren.

image

De financieel draagkrachtige eigenaar kan zelfs nog betere camera’s aanschaffen zodat tot op nog verdere hoogte (dit model tot maximaal 250 meter) die zelfde haar nog “haarscherp” kan worden vastgelegd.

Ik moet er niet aan denken wat overheden met ONZE belastingcenten TEGEN ons kunnen registreren zonder dat wij hier ook maar”iets” van weten, want zo schijnt dat wel te gaan.

image

Er is 1 zwak punt aan deze Drone (en alle andere van dit formaat), zij zijn niet bestand tegen katapults en de zwaardere luchtdrukbuks, maar dat heb ik NOOIT gezegd of geschreven.

Hallo buurvrouw, weer echt bikiniweer vandaag!

(klik op de foto’s voor triple D formaat …….. sorry buurvrouw)

image

Dit bericht werd geplaatst in AIVD, Crime, Drone, Juridisch, Media, OM, Openbaar Ministerie, Politiek, Recht, Strafrecht en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Gluurders

  1. Het wordt ook steeds erger met het schenden van onze privacy. Corporaties mogen ongestraft en ongevraagd gegevens opvragen bij de belastingdienst! Maar het domme van Nederland en zorgtoeslag is dat je veranderingen zelf moet doorgeven… nogal dubbel! Doe je het niet moet je vet bijbetalen. Ik ga op de maan wonen, klaar ermee

Reacties zijn gesloten.