Help, Nederland gaat DEAUD

Ik durf de digitale kranten niet meer te openen, niks anders dan negativiteit wat “nieuws” blijkt te zijn waar ons Kabinet, onze rechters en ons systeem KEIHARD aan meewerkt. Het verzet woekert als onkruid door, niemand ziet het in, eigen rechtertje spelen gaat gewoon worden. HELP, NEDERLAND GAAT DEAUD.

De politie vraagt om bij geweld op straat “niet zelf in te grijpen” maar om politie te bellen en indien mogelijk “de situatie te filmen”, ja ja ….. kennen we deze randdebielen nog?

Afbeelding

Komt er een filmpje van een zware mishandeling, zeker 1 poging tot doodslag, op de markt, dan beginnen de rechters te jammeren (onder welke steen wonen jullie?)

Wie kunnen wij nu nog geloven, de politie of de rechters, want maak je zo een filmpje, dan heb je ook nog eens kans zelf vervolg te worden wegen “inbreuk op de privacy” van de verdachte(n).

Help, Nederland gaat deaud.

Dan zit je met je vieze tengels aan kinderen, zeg je dat sex met peuters en kleuters op “verzoek” van deze kinderen mag plaatsvinden, spreekt HEEL Nederland hun verontwaardiging over deze verziekte stelling uit, sta je verbaasd dat kinderbeschermende Nederlanders jou zelfstandig willen castreren en roep je de politie om bescherming.

Afbeelding

Denk je dat je incontinente moeder of oma de juiste opvang krijgt in een goed “bejaarden-/verzorgingstehuis”, blijkt dat wanneer zij haar luier heeft bevuild, zij geen recht op verschoning heeft want dat zit niet in het pakket!

Help, Nederland gaat deaud.

Afbeelding

Was jij verantwoordelijk voor de opbouw van Nederland na 1945, geniet je nu van je welverdiende rust, mag je van ons Kabinet als teken van dank nog een keer 25 euro per persoon inleveren op je al zo karige WAO.

Help, Nederland gaat deaud.

Afbeelding

Politiek Links en Rechts bevechten elkaar zonder echt te weten hoe het in Nederland gaat, gaat de VVD/Rutte niet aan alle fraudezaken ten onder, dan is het wel de PvdA/Samsom die in nog geen 3 maanden 3 vrouwen kwijtraakt.

Help, Nederland gaat deaud!

Jeugdzorg/BJZ, die verantwoordelijk dienen te zijn voor de rechtenbescherming van de al zo kwetsbare kinderen, plegen KEIHARD valsheid in geschrifte om hun eigen stoeltje warm te houden zonder over de gevolgen van eerder genoemde kinderen na te denken.

Help, Nederland gaat deaud!

Jeugdzorg

Ik heb het wel gehad met alle graaiers, zakkenvullers, blinde politici, bancaire oplichters, stinkend rijk wordende zorgverzekeraars etc. van mij mag er keiharde actie tegen dit verziekte systeem komen want

Help, Nederland gaat deaud!

image

Dit bericht werd geplaatst in BJZ, Jeugdzorg, Juridisch, Media, OM, Openbaar Ministerie, Pedofilie, PvdA, Recht, VVD en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.