@skpabuse down and out?

Geen verbazing bij mij toen ik zag dat de website http://www.stopkinderpornoabuse.com (commerciële website voor een stichting?) verdwenen was, eerder een opluchting, hoe dan ook!

Afbeelding

Reeds meerdere aanvaringen met Christa Vermeij van deze stichting gehad, een vrouw die alleen complottheorieën ziet en maakt om haar gedachte en mening kracht bij te zetten.

Aan sensatielust kwam deze stichting aka Christa Vermeij niets tekort, was er geen sensatie, dan maakte zij deze wel, desnoods over de rug van de zwakste in deze maatschappij.

Zelf spreek ik de (ijdele) hoop uit dat het werkelijk “down and out” voor deze Christa Vermeij is (om welke reden dan ook) en dat de bestuursvoering van @skpabuse in goede handen komt, in handen van iemand met een gezond verstand zonder sensatielust en zonder een hoog roddelvermogen zoals dat van Vermeij.

Waarvan akte!

image

 

Update 29.08.2013

Toch een teken van leven?

image

Dit bericht werd geplaatst in Bedreiging, Chantage, Crime, Jeugdzorg, Juridisch, Kinderontvoering, Laster, Loverboyproblematiek, loyaliteitsconflict, Media, Mensenhandel, OM, Openbaar Ministerie, Pedofilie, Politiek, Recht, SKPAbuse, smaad en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op @skpabuse down and out?

  1. jannyzeeland jannyzeelandblog.wordpress.com zegt:

    Zulke mensen moesten ze verbieden !!

Reacties zijn gesloten.