Stalkers 2 – @Believeartmusic

Mijn stalkers hebben het afgelopen nacht weer druk met mij gehad, waarbij 1 tweet van Isabel Blanco aka @Believeartmusic op Twitter mij opviel. Deze tweet was voor mij reden genoeg om deze blog te gaan schrijven met aantoonbare feiten.

Afbeelding

Lurkend aan haar sigaartje tracht Blanco iedereen de les te lezen, maar pas wel op, zij zegt lid te zijn van de NVJ (Nederlandse Vereniging voor de Journalistiek) en dan ook nog als Journalist IPA press staffmember

Afbeelding

Waarbij zij bij hoog en bij laag ontkent de vrouw te zijn die op bovenstaande foto is geplaatst. Maar welke foto gebruikt zij bij haar eigen reacties? OEPS

Afbeelding

Dat Blanco inmiddels bekend staat als een veroordeelde stalker, lasteraar en belager wordt duidelijk door onderstaande 2 vonnissen!

Afbeelding

Vonnis 1

Vonnis 2

Blanco noemt deze vonnissen “vodjes” omdat zij in Hoger Beroep zou zijn vrijgesproken MAAR verzaakt ten alle tijden om hier enige bewijs van te leveren ….. zoals gewoonlijk! (samen met het toenmalige vriendin Monica Pellegrino =die elkaar nu het paranormale hok op Twitter uitvechten= is zij dagen bezig geweest haar Twitter en blogs op te schonen zoals in het vonnis vermeld staat)

Er wordt flink wat geschreven over de handelswijze van Blanco, maar dat mag van niet van deze paragnost, dan kruipt deze drs. Blanco direct in de pen om haar “gram” te halen en dan is het oppassen. (Grinzzzz)

Marketingporn

En dan dit 1

En dan dit 2

En dan dit 3

Drasties

Klaarhelder

Bovenstaande linkjes zijn maar een kleine opsomming van datgene wat over Blanco, de NVJ Journaliste, op de digitale snelweg is te vinden.

Zoals ik al schreef was het deze tweet die mij activeerde om Isabel Blanco eens te gaan doorlichten, maar om eerlijk te zijn, dat is onbegonnen werk want zij heeft (gelijk aan haar oude vriendin Monica Pellegrino) oorlog met de hele wereld en verenigd zich nu met Twittergekkie’s als @occupyfabeltjes aka @JacquelineWxxx aka @DutchWhiteQueen (zeer racistisch account), @Jekylline, @megasupernieuws (ons aller Herman Falkenstein) etc. want samen denken ze sterk te zijn.

Afbeelding

Blanco die hoog van de toren blaast als “wie dan ook” haar N.A.W. gegevens traceert en deze op Twitter plaatst, waarna zij keihard ontkent dat zij dit NIET is ….. wie is hier nu gek, want wat schrijft zij zelf?

Afbeelding

Tsja …… wat moet ik nog meer over deze verdwaasde bloggen, er is teveel om aan te tonen hoe gestoord deze Blanco is en daarom lees zelf verder op deze link van Google

Ik hou van mijn stalkers, ze laten zien dat ik in de belangstelling sta en LEEF!

UPDATE 16.08.2013 13:00 uur

Dit is echt lachen, Blanco jankt en zoekt steun (met zelf ontworpen spreukjes) bij haar steunpilaar Jacqueline Wouters (morgen meer over deze trol)

image

UPDATE 15:30 uur

image image

Update 20.08.2013

Blanco blijft als een kip zonder kop doorroddelen, daarom deze voor haar!

image

Nee Blanco, stuur mij nu geen leugenmailtjes achter de ruggen om van personen die jij op Twitter nagenoeg in de kont kruipt. Op Twitter jezelf bij hen inlikken en hen per mail bij mij zwart maken, zo toon jij je ware valse karakter!

Dit bericht werd geplaatst in Bedreiging, Chantage, Crime, Falkenstein, Isabel Blanco, Jacqueline Wouters, Juridisch, Laster, Media, Occupyfabeltjes, Recht en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Stalkers 2 – @Believeartmusic

 1. Francis zegt:

  Kwartje valt wat laat…..je was gewaarschuwd, sloeg dat ook in de wind….echte slachtoffers werden belachelijk gemaakt. Hele krankzinnige waarheid van deze cyberstalkers/belagers komt nog wel online. Uiteraard met de bewijzen! Genoeg is genoeg….in algemeen belang!!!

  • Pellegrino is net zo een valse rat, zo manipulatief als de pest, maar zij komt ook aan de beurt.

  • Als aanvulling;

   Dat hele paranormale Senseopadkijkers gebeuren kan mij de billen oxederen, begrijp dat nu ook eens goed!

   Kikker Blanco heeft een grote mond tegen mij, denkt enige aangifte tegen mij te kunnen doen …….. wel, dan kan zij krijgen.

   Wees wijs en dwaal op deze blog NIET naar paranormale onzin en die dorpsgek uit Middelburg, hou je in deze lijn op koekoekvogel Blanco.

Reacties zijn gesloten.