Poffertjes wraak

Mio zei het al: “als pannenkoek deze rechtszaak verliest, gaat hij iets anders zoeken om mij te pakken en dat zal het niet betalen van mijn onderhoudsbijdrage zijn”, laat dit nu ook hebben plaatsgevonden.

Afbeelding

Ik had deze vorm van wraak nimmer verwacht, een vader die BEWUST zijn enige dochter de financiele afgrond in wil drijven, maar hij deed het toch.

List, leugen en bedrog zijn een onderdeel van zijn wraak, het LBIO zou hem ondersteunen in zijn spel. Ja ja, hij heeft het LBIO gebeld (zegt hij) en die waren positief over zijn manier van handelen inzake het stoppen van zijn onderhoudsbijdrage.

Altijd zeggen door te betalen tot haar 21e, na haar 18e verjaardag nog een paar maanden doorbetalen, dan opeens stoppen en ACHTERAF Mio hierover informeren (nadat Mio haar ex-curator hem mailde -zonder hem op zijn verplichtingen te wijzen- omdat ik erop wees dat dit nooit kon zonder aangetekend schrijven).

(Dus deze NIET curator -volgens haar schriftelijke bevestiging- heeft even snel pannenkoek geïnformeerd over zijn foutieve procedure, dit ligt trouwens ook schriftelijk vast!)

Wat een gedrocht deze “curator”, bijstaan en begeleiden van Mio is ondergeschikt aan het contact met pannenkoek. Rechtbank Arnhem en/of Zutphen zal nog wat post met onderbouwende bewijzen over haar “handelen” ontvangen!

Deze “curator” weigert tevens de documenten (bankbescheiden, betalingen, NIET betalingen etc.) onder aanwezigheid van Mio haar advocaat over te dragen. Ik krijg nu een zware stanklucht in mijn neus.

Pannenkoek is een “draak” van een vader, de namen pannenkoek en poffertje zijn nog veel te goed voor hem.

Mio haar advocaat zit alweer klaar voor de volgende rechtszaken, dan gaan we pannenkoek maar weer eens goed door elkaar schudden, dan is hij geen “koopman” meer.

Afbeelding

Dit bericht werd geplaatst in Chantage, Crime, Jeugdzorg, Juridisch, loyaliteitsconflict, Openbaar Ministerie, Persoonlijk, Recht en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Poffertjes wraak

  1. alie zegt:

    Bank beslag op poffertje dan wordt hij wat hij is een stink zwam.

Reacties zijn gesloten.