Narcist @martinjmelinga tracht ex onder druk te zetten

Hoe laag kan een man gaan? De moeder van je kinderen uit jaloezie en afgunst chanteren, bedreigen en onder druk proberen te zetten? Ja, dat kan narcist Melinga als GEEN ander!

Een dag voor haar huwelijk met de liefde van haar leven bestookt Melinga niet alleen haar, maar ook haar aanstaande echtgenoot met de meest ziekelijk jaloerse en afgunstige mailberichten, waar de honden geen brood van lusten.

De aantijgingen, verwensingen, bedreigingen, chantagepogingen etc. van Melinga kennen zijn weerga niet.

Geef de schuld maar weer aan je bipolaire stoornis Melinga, of is het nu toch een duidelijke vorm van NPS?

En Melinga, nu NIET janken dat ik je niet gebeld heb want dat heb ik wel gedaan, maar na het horen van mijn naam verbrak jij de verbinding, wel een beetje boel laf voor een narcistje zoals jij!

image

Hieronder een aantal (nog zeer nette) citaten afkomstig van Melinga verzonden aan zijn ex en nieuwe partner.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Ik ben alles aan het “analyseren” dus reken er maar op dat ik met nog meer gruwelijke citaten uit de pen van deze eigenheimer kom. Om de broodnodige humor erin te houden, deze alvast voor Melinga.

Afbeelding

Dan lees je Melinga zijn schrijven, gericht aan de nieuwe echtgenoot, nog een keer door en dan zie je dit als afsluitende tekst

image

Al eerder geschreven, hier druipt de afgunst en jaloezie van af, hoe geestesziek is deze Melinga en dan moet je hem 2 zeer jonge kinderen toevertrouwen?

Melinga schrijft continue over zijn “bipolaire stoornis” ……. hij kan echt mijn rug op met die onzin, hij is gewoon een zware dictator, narcist, relatieterrorist ….. noem het maar op want geen enkel fatsoenlijk/weldenkend mens zou zoiets flikken.

ONBEGRIJPELIJK dat de vrouw (in wiens huis hij nu woont) kinderpsychologe van beroep, nog enig vertrouwen heeft met deze “dwaas” onder haar dak, deze Melinga is gewoon een tikkende tijdbom en die zal maar klappen waar haar kinderen bij zijn!

Voor hen die inhoudelijk niet weten wat NPS is, hierbij de Wikipedia uitleg

image

Of Melinga het kan/wil begrijpen is voor mijn onbekend, ik weet niet hoever zijn geestelijke staat van ontbinding is, maar onderstaand “tegeltje” is mij op het lijf geschreven, en zeker op “ons” van toepassing.

image

Dit bericht werd geplaatst in Bedreiging, Chantage, Crime, Juridisch, Laster, Martin Melinga, Openbaar Ministerie, Recht, smaad en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Narcist @martinjmelinga tracht ex onder druk te zetten

  1. Yvonne zegt:

    Ik zie sinds ik dit volg over de zaak Melinga toch wel heel erg veel overeenkomsten met meneer pannenkoek! Hebben deze beide mannen soms NPS?!

Reacties zijn gesloten.