Bipo …. ha ha ha … by @martinjmelinga

Al eerder over Melinga geschreven, zoals hier en hier. De mooiprater pur sang, verkoopt zijn schoonmoeder (na het baren van 6 kinderen) nog voor nieuw en iedereen trapt in zijn praatjes.

Melinga blogt als een dramaqueen over alle “oneerlijkheden” die hem worden aangedaan in zijn zielige en treurige leventje, een leventje in Amersfoort, in een huis van zijn volgende potentiële vrouwelijke slachtoffer.

Melinga1 002

Dit potentietje blijkt ook nog kinderpsychologe te zijn, zeker een opleiding bij het Nederlands Talen Instituut gedaan, want na 3 exen doorgrond zij als enige Melinga nog steeds niet.

In deze blog jankt Melinga over een rechtszaak van zijn oudste dochter en haar moeder inzake de achternaamswijziging van deze meid. Melinga heeft zijn lezers toegezegd hier na de uitspraak (10 juli 2013) op terug te komen, maar NEE HOOR, dat doet narcist Melinga niet en waarom niet? ……… Zijn dochter heeft van de rechtbank toestemming gekregen de naam “Melinga” door de wc te spoelen.

Jpeg van zijn blog

image

Gossie Melinga, jij was toch zo goed met dit kind en jij had toch zo een uitstekend contact met haar?

Als jij liegt, dan lieg je tegen jezelf en echt niet tegen anderen stumper!

Ook in deze blog kondigt narcist Melinga een Kort Geding aan inzake het krijgen van omgangsrecht met 2 kinderen uit een andere relatie, in zijn tweets op de dag van de zitting weet dramaqueen Melinga zijn lezers op Twitter weer aardig te bespelen, en wat janken deze verblinde mensen met hem mee.

image

Wat Melinga, die het zo goed met zijn kinderen voor heeft, vergeet te vermelden is, dat hij als oprecht narcist en haantje meerdere malen geweigerd heeft zijn toestemming te geven voor afgifte van een eigen paspoort (zoals de wet vereist) voor deze kinderen, zodat deze ex NIMMER met haar nieuwe partner en kids op vakantie kan gaan! Hij gunt zijn ex geen nieuwe relatie, dat is een narcistische haan gewoon.

Wederom schrijft Melinga na zij dramatweets niks op zijn blog over deze Kort Gedingzitting. Een KG tot het verkrijgen van omgangsrecht! Melinga wil zeker een heel nieuwe rechtsgang introduceren want dit gaat gewoon niet, met als gevolg dat Melinga met de staart tussen de benen in Amersfoort zit te jammer.

Als LEUKE bijkomstigheid wil ik toch WEL vermelden dat de rechtbank VERVANGENDE TOESTEMMING voor de afgifte van eerder vermelde paspoorten heeft gegeven.

DUBBEL #BAM MELINGA, dat doet pijn bij een narcistische haan.

Wederom in o.a. deze blog jammert dramaqueen Melinga over alle onrecht die hem is aangedaan, geeft de hele wereld de schuld, maar vertikt om aan zelfrefelexie te doen (narcist eigen) waarop hij zijn lezers weer van alles op de mouw aan het spelden is zonder openheid van de werkelijke zaken te geven, dus ik plaats deze reactie onder zijn blog

Afbeelding

Zo eerlijk als ik ben attendeer ik Melinga op deze reactie middels Twitter

Afbeelding

Zoals in de lijn der verwachtingen geeft narcistje Melinga GEEN goedkeuring voor de plaatsing van mijn reactie.

Wel zie ik tot mijn schrik dat Melinga een andere organisatie, met echt goede intenties, tracht in te palmen middels onderhavige blog. Na hen een linkje te hebben gezonden als waarschuwing (een gewaarschuwd mens telt bij hem voor 100) ontvang ik van hen deze reactie

Afbeelding

Het mutsje van Melinga en de narcist himself reageren uiterst dankbaar, en ik denk: “weer een organisatie met de juiste intenties mogelijk misbruikt voor de narcistische doelen van Melinga”.

Afbeelding

Recentelijk heeft Melinga laten weten de 3e moeder juridisch te gaan aanpakken ter verkrijging van omgangsrecht. Die Melinga toch, 2 recent verloren zaken en gewoon als een blind paard doorgaan, denk jij nu echt nog enige schijn van kans te hebben? Is die plaat voor jouw kop nog dikker dan een bunkermuur?

image

Hierboven de meest recente update van Melinga, hij beticht nu alles en iedereen omdat hij zijn “zin” niet heeft gekregen …….

Nogal logisch, welke moeder geeft haar kinderen aan een vreemde zaaddonor mee? Deze moeder toont GOED ouderschap, zij beschermt haar kinderen tegen “onheil”, welke ouder zou dit niet doen?

Daarbij Melinga, een KG om omgang? Vreemde rechtsgang hou jij erop na!

Afbeelding

 

Dit bericht werd geplaatst in Jeugdzorg, Juridisch, loyaliteitsconflict, Martin Melinga, OM, Openbaar Ministerie, Recht, Twitteroplichters en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.