Pannenkoek werd poffertje

Hondsonbeschoft, dat is de curator van Mio. Zij had NIET EENS het fatsoen om haar cliënte Mio een hand te geven voordat de rechtzitting zou gaan plaatsvinden.

image

Wat deed mevrouw OPVALLEND WEL? Zij sloot zich aan bij Pannenkoek en gevolg (player met dochter – een 3e jaars studente rechten) en oma (die ook haar gal over haar kleinkind tegenover de rechter wilde spuwen).

Oma, niet eens de moeder van Pannenkoek maar de moeder van Bensje (Mio haar moeder) zat bij het kamp van Pannenkoek, maar nu begrijp ik ook waarom …..een pure geldkwestie inzake pannenkoeken!

De curator van Mio is vandaag vreselijk door de mand gevallen, haar spelletje met Pannenkoek heeft niet mogen lukken, zij kan nu ALLE bescheiden en financiële zaken aan Mio overdragen en denk erom …… alles wordt tot op de eurocent nauwkeurig gecontroleerd en mocht blijken dat deze curator Mio 4 weken OPZETTELIJK zonder geld heeft laten zitten, dan krijgt dit “curatorschap” nog een lang staartje voor haar.

Pannenkoek vroeg de rechter of zijn “partner” Player voor hem mocht spreken, het antwoord van de rechter was nee #BAM (1-0), toen vroeg hij of de dochter van Player (die rechtenstudente) voor hem mocht spreken, en weer NEE (2-0). Pannenkoek klaagde dat hij communicatief niet sterk genoeg was om zijn woordje te doen, de rechter veegde dit van tafel met de woorden “u bent mans genoeg” (3-0).

De rechter had waarschijnlijk de brief van Pannenkoek al gelezen of was deze door Player geschreven? Grinzzzzzzzz

image

De rechter was duidelijk, HEEL duidelijk: “een onder curatelestelling is een enorm zware maatregel en we zijn hier om deze te toetsen of deze opgelegd mag worden c.q. terecht tijdelijk is opgelegd, daarom geen discussies of verwijten over en weer, ik stel de vragen en u geeft hierop antwoord”.

Pannenkoek was totaal uit het veld  geslagen, hij kreeg de ene klap na de andere klap te incasseren, hem toegebracht door zijn dochter die voor haar rechten opkwam als weerstand op een stuk onrecht (onder curatelestelling) op verzoek van Pannenkoek.

De rechtenstudente (even een dweil zoeken om haar achter de oren droog te maken) was dus mooi voor “Piet Snot” naar Zutphen gekomen, wat moet dat kind nog een boel leren voordat zij ooit een goed advocaat zal worden …….. nu al weggeveegd door de rechter …. staat mooi op je CV. (lol)

image

Na meerdere vragen, die Mio netjes en correct beantwoorde, gaf de rechter al te kennen dat hij genoeg wist en zijn bodylangauge was meer dan duidelijk.

Geen curator, geen bewindvoerder en geen externe mentor meer voor Mio. Haar moeder en nieuwe man (Easyrider) zijn meer dan voldoende om Mio verder te begeleiden in haar leven waarbij zij met vallen en opstaan groot gaat worden ……. dat is het leven.

Nu overleggen om een schadeclaim TEGEN Pannenkoek in te dienen, €1.000,= voor het verpesten van haar 18e verjaardag en €1.000,= voor iedere maand dat Mio ONTERECHT onder curatele heeft gestaan, waarbij de pijn en verdriet die zij door zijn toedoen heeft gehad niet in geld is uit te drukken. Pannenkoek, ga maar vast zitten rekenen!

Als “klap op de vuurpijl” had de curator van Mio ook niet het fatsoen om Mio een hand te geven toen zij de rechtbank verliet en nagenoeg Mio omver liep ….. wat zou daar toch achter zitten …… een zwaar gebrek aan fatsoensnormen of een ziekelijke hoogmoed die onderuit is gegaan?

image

Mio, veel geluk en wijsheid in je jonge leven, je hebt weer zelfbeschikkingsrecht, wees daar “wijs” mee.

Groet van “De Pitbull”

Dit bericht werd geplaatst in Jeugdzorg, Juridisch, loyaliteitsconflict, Recht en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Pannenkoek werd poffertje

  1. Yvonne zegt:

    Super super super

Reacties zijn gesloten.