Martin Melinga – zaadstrooier pur sang?

FIJNE VADERDAG MARTIN MELINGA!

Al eerder heb ik aandacht aan dit figuur geschonken die her en der met zaadcellen aan het strooien is en vrouwen met kinderen achterlaat zonder zich te bekommeren over de financiële gevolgen waarin hij deze moeders en kinderen achterlaat nadat hij zijn zakken letterlijk en figuurlijk gevuld heeft.

Vonnissen van de rechtbank om voor zijn kinderen te betalen heeft meneer klaarblijkelijk lak aan, dwangsommen tracht hij te ontwijken door het zo simpel aangaan van een persoonlijk faillissement, zodat achtergebleven moeders en hun kinderen het maar moeten uitzoeken.

Zaadstrooiert Martin zoekt zijn slachtoffers goed uit, ik zeg altijd over hem:

“Hij is een bejaarde loverboy, want hij volgt gelijke tactische wegen als loverboys doen”.

Onderstaande blog heb ik van zijn website gehaald omdat zaagstengel Martin geen reacties toelaat die de waarheid over hem schrijven, want stel je toch eens voor dat zijn slachtoffers dit ook lezen en de handen inéén gaan slaan om hem aan te pakken.

Voorzichtig hoop ik dat zijn slachtoffers hun ogen openen en 1 vuist gaan maken tegen deze rolatorlover, want straks krijgt hij het nog in zijn dolle kop om een omgangsregeling met zijn zaagvolgelingen aan te gaan vragen, zijn spruiten die hij wel gemaakt heeft, maar er NOOIT voor wilde zorgen.

Martin, wie het kindje krijgt mag het houden? Dan ook geen omgang aanvragen loser!

Hieronder zijn valse tranentrekkende blog, geloof er maar geen moer van wat hij schrijft, van de 100 woorden, zijn er 99 gelogen.

Melinga heeft zich vandaag bij mij beklaagd (schriftelijk zitten janken) dat ik zijn blog in kopie heb geplaatst.

In de mail aan mij noemt deze lafbek namen van een, reeds door hem, gedupeerde moeder (met kind van hem) die hij de schuld van deze blog in de schoenen wenst te schuiven.

Wat ben jij toch een enorme low-life Melinga, mij maak jij niet bang en als die moeder (of welke moeder van jouw zaadschieters dan ook) zich bij mij melden met het verzoek tot hulp inzake jouw terminale waanzin, dan zal ik hen op alle mogelijke manieren bijstaan om hun kids tegen jou te beschermen, hoe ver dat ook moge gaan binnen de juridische mogelijkheden.

Hieronder dan alleen de link van jou valse gejank en kijk eens in de spiegel Melinga, wat voor een ziek karakter jij hebt getoond tegenover jouw nazaten.

Melinga’s vaderdag (link)

Verder, wat heeft OrangeMonday met jouw persoonlijke zaken te maken Melinga ……. kan jij door je terminale depressie de zaken nu al niet meer scheiden?

Wat staat er in de header van jouw blog? “Op persoonlijke titel”!

image

Mijn reactie op zijn blog, die hij angstvallig NIET goedkeurde, is deze:

image

Dat Melinga ECHT niet in zijn leugens gestikt is, blijkt uit deze bewijslast, nummer 1 (meer volgt). Melinga stelt zwart op wit op zijn blog dat hij 10 jaar gehuwd was, wat staat hier!

(Bewijsstuk komt, is reeds in mijn bezit)

1e huwelijk duurde 5 jaar en geen 10!

2e huwelijk duurde 5 jaar en geen 10! (Eigenlijk 4 jaar maar Melinga verzette zich een jaar tegen de echtscheiding, niet genoeg geplukt?)

WIE VEEL LIEGT MOET EEN IJZERSTERK GEHEUGEN HEBBEN!

Zoals ik Melinga per mail en sms heb laten weten, stroomt de negatieve informatie uit benadeelde bronnen over hem binnen, waaronder MEERDERE processen-verbaal  inzake de “werkwijze” van Melinga.

Ik ben druk doende om de BEWIJSSTUKKEN van de nu 23 ontvangen mailberichten te verwerken, die een duidelijke Kleurgeven over Melinga.

Daar komt ik in de systemen ook nog iets tegen over een bedreiging tegen een medewerker van een Sociale Dienst!

Ik ben inmiddels ook in het bezit van een crediteurenlijst van Melinga zijn laatste faillissement (ja ja, er waren er meer!) nu nog even de faillissementsverslagen opvragen en de KvK  doorspitten.

Oeps, wat een Kleurgeverij gaat dat worden.

En weer een update (schuldeisers, GOED LEZEN):

Van: Daniël de Haan
Verzonden: zondag 9 juni 2013 20:11
Onderwerp: RE: Faillissement M.J. Melinga

De heer Melinga mag gedurende zijn faillissement geen betaalde werkzaamheden uitvoeren zonder voorafgaande toestemming van de curator en rechter-commissaris.

Een verzoek (van de heer Melinga) tot hervatting van zijn werkzaamheden heb ik in een eerder stadium afgewezen.

Afspraak met de heer Melinga is dat hij op vrijwillige basis betrokken is bij Stichting Orange Monday Foundation.

Afgelopen periode heb ik onderzoek gedaan naar mogelijke onregelmatigheden. Van paulianeus handelen van de heer Melinga is mij niet gebleken.

Tot slot bericht ik u dat (voor zover bekend) mijn werkzaamheden zijn afgerond. Derhalve zal ik op korte termijn de rechter-commissaris verzoeken het faillissement voor opheffing voor te dragen.

Helaas moet ik u berichten dat het saldo op de boedelrekening nihil is. Na de opheffing van het faillissement zal de schuldenlast (per faillissementsdatum) van de heer Melinga herleven.

Met vriendelijke groet,

Daniël de Haan (curator)
Advocaat/ Attorney at Law

Wel Melinga, nu gaat het nog leuker worden!

image

 

HUH? Failliet en op 8 juni j.l. toch reclame maken Martin? Dit ruikt naar FRAUDE!
image
Dit bericht werd geplaatst in Crime, Juridisch, Martin Melinga, Recht en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op Martin Melinga – zaadstrooier pur sang?

 1. Gossiepossie,

  Melinga duikt weg voor de waarheid op zijn blog http://martinjanmelinga.wordpress.com/2013/06/06/vaderdag-niets-bijzonders/

  want hij heeft mij een reactieblock gegeven.

  Jazeker Melinga, de waarheid doet pijn of niet soms?

  Moet ik jouw schuldeisers (moeders inzake de door jou verplicht te betalen kinder-onderhoudsbijdrage, het LBIO etc) nu naar Corica 29 of Slotlaan 399 doorsturen?

  Oh ja, ik adviseer iedereen om de rechter te vragen een civiele gijzeling (op jouw eigen kosten natuurlijk) over jou uit te spreken, dat kan namelijk bij notaire wanbetalers ……
  oeps, dat wist je nog niet? Bij deze dan!

 2. Thomas zegt:

  Geachte heer Melinga,

  Ik heb een belangrijke waarschuwing voor u.

  Zorg dat u uw problemen oplost anders staan we binnenkort bij u en uw vriendin voor de deur om te zorgen dat uw slachtoffers krijgen waar ze recht op hebben!

  Wij geven u tot as dinsdag om met een voorstel te komen anders zullen wij u met een bezoekje verblijden.

 3. Beste heer (of mevrouw) Smits. Los van het feit dat deze blog verdomd saai en langdradig is wil ik graag opmerken: U heeft geen idee waarover U praat. Elke letter in deze blog is geladen met pure haat en daarmee volledig uit het verband getrokken. Ook de gestelde feiten kloppen veelal niet en door dit alles komt juist U op mij over als een heel eng en gevaarlijk persoon, enger en gevaarlijker dan dat Martin ooit heeft en zal kunnen zijn.

  ik weet waarover ik praat, ook ik ben betrokken geweest in de moeilijke periode van Martin. Alleen weet ik wel volwassen en verstandig met de situatie om te gaan, toen en nu. Ik zie mijzelf niet als slachtoffer, hoe vervelend bepaalde dingen ook zijn geweest.

  Martin is, en dat verdedig ik waar het moet, in zijn kern een betrouwbaar en waardevol persoon! Het klopt dat hij moeilijke situaties heeft gecreerd, maar zijn ‘slachtoffers’ maakten altijd zelf hun keuzes, net als ik dat deed. Wat hun net zo verantwoordelijk maakt als dat Martin dat is.

  Nog belangrijker, en dat verdedig ik nog veel stelliger, is dar Martin een waanzinnig liefdevolle en goede vader is, mits hij de kans krijgt bij de moeders. In mijn ogen is Martin een beter en geschikter voor zijn kinderen dan dat de moeders dat zijn. Puur en alleen omdat ik van mening ben; kinderen horen beide ouders in hun leven te hebben. De moeders boycotten door eigen haatgevoelens de vader en over de rug van de kinderen, schandalig.

  Mijn naam is Olaf Rietzschel, ik weet weet waarover ik het heb en ik schrijf deze reactie volledig objectief zonder medeweten van Martin. Met mijn volnaam ben ik benaderbaar via Facebook, Twitter, LinkedIn, Skype, Hyves, e-mail en Google en durf ik elke discussie aan!

  • Heer Rietzschel,

   Een heel kort antwoord;

   zijn slachtoffers (voor in totaal €500.000,= en nog meer als zijn 1e faillissement ook wordt meeberekend) hebben daar een heel andere mening over.

 4. Dat klopt inderdaad, dat is het mooie van meningen en een vrij land. Echter haat is makkelijker dan begrip, net als voor velen geld belangrijker wordt geacht dan menselijkheid…. helaas.

  Bedankt voor het accepteren van mijn reactie.

  • Zij die door hem mentaal en ZEKER financieel gedupeerd zijn ( in totaal voor 1 miljoen euro) wachten op opheffing van het faillissement (bij gebrek aan baten – verwacht iemand iets anders?) zodat alle schulden weer geactiveerd worden en dus invorderbaar zijn.

   Ik heb net een kleurrijke aangifte van oplichting ontvangen, het gaat steeds leuker worden.

   Opzet?

   Dan nog even dit Olaf;

   Was jouw tuinhuisje c.q. berging niet de plaats waar Melinga zijn goederen heeft opgeslagen die hij uit de boedelscheiding onttrokken heeft

   en

   heeft Melinga OOIT jouw facturen voldaan voor het bouwen van zijn websites toentertijd?

   Gewoon 2 simpele vragen, dat mag toch?

Reacties zijn gesloten.