Ketenpartner #Jeugdzorg is zwakste schakel

Vanuit het OM, Nationale Politie en Nationale Recherche (als laatstgenoemd onderdeel nog bestaat) wordt geruime geschreeuwd dat de “Ketenpartners” de enige oplossing is tegen mensenhandel en loverboys(!)

Mijn ervaring met Ketenpartners laat ook een nadeel zien:

Jeugdzorg faalt al sinds jaar en dag met de uitvoering van haar taak, hierover zijn meer dan voldoende bewijzen aan te dragen, tot de dood van onschuldige kinderen aan toedoor het wanbeleid van dit “overheidsorgaan”, ik hoop niet dat ik uw geheugen in deze hoef op te frissen.

Geestelijke overmacht en chantage zijn o.a. 2 kernpunten van mensenhandelaren en loverboys om hun financieel verrijkingsdoel mee te bereiken.

Nu is het zo dat wanneer een jong meisje/jongen slachtoffer blijkt te worden van zo een “onverlaat” er standaard een zorgmelding wordt gedaan door politie.

Het traject van zo een zorgmelding is bekend en zeer schrijnend want dan staan medewerkers van Jeugdzorg op de stoep, dat is iets waar veel ouders echt niet op zitten te wachten.

Het falende orgaan Jeugdzorg tracht zich altijd in het gezin te dringen waardoor nog grotere problemen ontstaan binnen dit gezin.

Valsheid in geschrifte, manipulatie van verslagen etc. is een normale gang van zaken binnen Jeugdzorg en zeg er als ouders maar niets van, want dan krijg je helemaal de wind van voren.

Een aangifte vanuit gezagdragende ouders tegen een mensenhandelaar of loverboy kan Justitie wel vergeten uit PURE angst voor de narcistische bemoeizucht van Jeugdzorg.

Voor mijn onbegrijpelijk hoe het OM, politie en andere opsporingsinstantie Jeugdzorg nog steeds als gelijkwaardig en respectvol Ketenpartner kunnen zien en accepteren.

Dit bericht werd geplaatst in Crime, Juridisch, Loverboyproblematiek, Mensenhandel, OM, Openbaar Ministerie, Recht en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Ketenpartner #Jeugdzorg is zwakste schakel

 1. wwwgirl zegt:

  Grootste ergenis dat jeugdzorg niet aan waarheidsvinding hoeft te doen.
  Ze kunnen alles maar zeggen en schrijven en jij als ouder moet maar het tegendeel bewijzen.
  Rechters hebben lange tijd geen risico willen nemen na zaken als Savana.
  Toch zijn er tegenwoordig gelukkig wel rechters die ouders gelijk geven (in mijn geval)
  Hoop dat er snel ea veranderd zie nu gezinnen om mij heen die geen hulp vragen omdat ze bang zijn hun kind kwijt te raken door bjz.
  Het is nu de schrik van iedere ouder ūüė¶

Reacties zijn gesloten.