Benno L. en @SKPAbuse

Haar Holle Hooghartigheid Christa Vermeij (uit te lachen onder @SKPAbuse op Twitter) kicked op aandacht en schuwt het pedofielen/pedoseksuelen probleem niet om de aandacht op zichzelf te vestigen.

image image

Was het niet dezelfde Christa Vermeij die middels haar stichting de veroordeelde pedoseksueel Sytze van der Velden woonruimte aanbood?

Was het niet dezelfde Christa Vermeij die door de Raad voor de Journalistiek op haar vingers werd getikt door haar manipulerende gedrag als het gaat om informatieverstrekking aan hun lezers en de media?

Tekst RvJ:

BEOORDELING VAN DE KLACHT
 
Kern van de klacht is dat verweerders onvoldoende onderzoek hebben gedaan naar de juistheid van de uitlatingen van Vermeij en ten onrechte hebben nagelaten wederhoor toe te passen voorafgaand aan de publicatie van het artikel.
 
Naar het oordeel van de Raad bevat het artikel diffamerende uitlatingen van Vermeij aan het adres van klager. Verweerders hebben in het artikel noch in hun verweer blijk gegeven van onderzoek naar de juistheid van de beschuldigingen van Vermeij. Dit klemt te meer nu Vermeij – gezien de op de zaak betrekking hebbende stukken – kennelijk in conflict is met klager en als woordvoerder van de stichting Stop Kinderporno & Abuse niet onafhankelijk dan wel onpartijdig is in deze kwestie, terwijl haar standpunten door de gemiddelde lezer waarschijnlijk voor ‘waar’ zullen worden gehouden.

Bron: http://www.rvdj.nl/2012/3

image image

(Foto’s hierboven staan weer bol van sensatie, aandachtsgeilheid, suggestieve uitlatingen, beschuldiging en extreme domheid)

Ook nu met Benno L. weet zij de media weer te bespelen, waarbij bij mij de vraag de kop op steekt:

Christa c.q. SKPAbuse, waarom bieden jullie Benno geen woning aan als jullie wederom zo goedwillend tegenover een veroordeelde pedoseksuel staan?

Christa c.q. SKPAbuse, wat is Benno L. “minder” dan Sytze van der Velden?

Christa c.q. SKPAbuse, maken jullie nu ook al verschil in veroordeelde pedoseksuelen?

image

En ja Christa c.q. SKPAbuse, ik verschuil mij niet in de anonimiteit, zie hier mijn reactie in De Telegraaf

image

(Bewijslinken en onderbouwingen worden nog ingevoegd)

UPDATE

Door de afgelopen avond heen heeft Christa Vermeij c.q. SKPAbuse zichzelf als persoon en stichting ONSTERFELIJK BELACHELIJK gemaakt door meer beschermende bezorgdheid te tonen voor Benno L. dan voor de slachtoffers van deze veroordeelde pedoseksueel.

De door SKPAbuse bij de KvK gedeponeerde oprichtingsakte van deze stichting is dus een pure fake!

Het ging afgelopen avond zelfs zover dat SKPAbuse een slachtoffer van pedoseksueel geweld op Twitter monddood heeft gemaakt (door deze te blocken) omdat dit slachtoffer terecht kritisch was over de houding en uitlatingen van deze stichting.

image image

Dit bericht werd geplaatst in Crime, Juridisch, Pedofilie, Recht, SKPAbuse en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Benno L. en @SKPAbuse

 1. Joost zegt:

  Leer mij die Christa kennen, althans, dat kleine clubje van SKPAbuse!!!
  Eindeloos lopen roepen hoe integer ze zijn.
  Dat ze allerlei hulpverlenende contacten hebben met pedoseksuelen.
  Huizen worden aangeboden.
  Samen werken met betrouwbare instanties is hun kenmerk.

  Uiteindelijk blijkt die hele kliek niet meer te zijn dat een stelletje nietsontziende aandachtshoeren.

  Want, na al die twiets over integriteit en dergelijke, komt nu de aap uit de mouw en worden namen genoemd die voorheen – vanwege hun integere bedoelingen – niet genoemd konden worden.

  Nu is al hun heiligheid plotseling van minder waarde, want er kan eindelijk gescoord worden over de rug van een absoluut veroordeelde zieke kerel.

  Ik walg er van.

  Ik vind het niet meer dan laag bij de gronds en volledig verwerpelijk.

  Al die zogenaamde goedbedoelende pedojagers zijn zelf zo ziek als ziende blind.

  Helaas krijgen deze aasvreters te vaak te veel aandacht.

  Het wordt tijd om al die aandachtshoeren voor eens en voor altijd de mond te snoeren!

 2. vermeijden zegt:

  Dit deed de aandachtshoer voordat ze in de pedo’s zat:
  http://ellyvanwijnbergen.nl/entry/389/hoe-misleidend

Reacties zijn gesloten.