Vertrouwen in het Openbaar Ministerie

Het Openbaar Ministerie (afk. OM) of parket vormt in het strafrecht samen met de rechters de rechterlijke macht.

De hoofdtaak van het Openbaar Ministerie is te verdelen in drie kleinere:

 • de opsporing van strafbare feiten,
 • de vervolging van strafbare feiten en
 • toezicht op de uitvoering van strafvonnissen.

OM1

In onderhavige casus speelt het OM een heel vreemde rol, zij doen schriftelijke uitspraken c.q. toezeggingen maar verzaken (opzettelijk) in de uitvoering van deze (juridisch juiste) toezegging.

CASUS:

De vader heeft beide kinderen in zijn thuisland (niet Schengenland en GEEN Verdragsland in de zin van het HKOV) achtergehouden.

Aangifte inzake Sr. 279 en Sr. 281 heeft plaatsgevonden.

Ingevolge bovenstaande aangifte is er een “Schengen-signalering” op naam van vader (ontvoerder) en beide kinderen uitgevaardigd, waarvan de NSIS-nummers aan mij zijn vrijgegeven.

De moeder heeft (middels een door mij geadviseerde advocaat) alle rechtsgangen in Nederland doorlopen, waarbij “het recht” volledig aan haar is toegewezen.

Een Interpolsignalering op basis van de uitspraken rechtbanken zoals hierboven vermeld is in handen van de Officier van Justitie (hierna en verder OvJ te noemen).

OM2

Deze OvJ heeft aan desbetreffende advocaat gemeld dat gewenste/verplichte Interpolsignalering op naam van de ontvoerende vader en kinderen is uitgevaardigd.

Helaas zijn de bij deze Interpolsignaleringsnummers nergens, maar dan ook NERGENS, te traceren. Zelfs de advocaat van de moeder kan deze signaleringsnummers nergens traceren, ook ik niet.

De OvJ hult zich in opvallend stilzwijgen tegenover de advocaat en zoals ik reeds eerder tegen de advocaat opperde: “volgens mij heeft deze OvJ helemaal geen Interpolsignalering uitgevaardigd”, blijkt bewaarheid te worden.

Waarom geen Interpolsignalering? Deze OvJ gaat ervan uit dat Nederland toch geen mogelijkheden inzake uitlevering/overlevering met desbetreffend land heeft, waarom dan al die moeite doen?

Meneer de OvJ, kent u die “Pitbull” uit Arnhem nog niet?

In desbetreffend land heb ik alle voorbereidingen al getroffen met als gevolg dat ik beide kinderen zo kan ophalen MITS ik de benodigde Interpolsignaleringen kan overleggen die u DIENT uit te vaardigen en wat u ook SCHRIFTELIJK heeft gemeld te hebben gedaan! DUS NIET!

OM3

Rest niets anders dan een Kort Geding tegen de Staat ,in casu deze OvJ, aan te spannen zodat deze Interpolsignaleringen alsnog worden uitgevaardigd.

Wanneer het OM graag het vertrouwen van de Nederlandse bevolking wenst terug te winnen, zullen zij toch uit een heel ander vaatje moeten gaan tappen.

UPDATE:

Vandaag (30 mei 2013) uit monde van politie Roosendaal vernomen dat er nimmer een Interpolsignalering richting desbetreffend land is uitgegaan, betrekking hebbende op deze casus.

Direct aan de slag gegaan om deze toch te bewerkstelligen.

Myrthe Hilkens van de PvdA en Ard van der Steur (VVD) over deze laakbare manier van handelen geinformeerd.

Dit bericht werd geplaatst in Juridisch en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Vertrouwen in het Openbaar Ministerie

 1. jannyzeeland zegt:

  Zitten al die tijd de kinderen nog op hun invoer adres? verschrikkelijk voor die moeder. Sterkte met deze zaak.

 2. Jan zegt:

  Ghehehehe, hopen dat die rat van een OvJ of wie er dan ook achter zit, z’n baan verliest, alle schade zal moeten betalen en levenslang opgesloten wordt. Zijn vast genoeg aanklachten voor aan te halen uit deze hele casus.
  Maar tien tegen één dat zo’n bamibal gewoon kan blijven zitten, niet eens “sorry” hoeft te zeggen, u in het gelijk wordt gesteld, maar achteraf toch nog een rekening voor gemaakte juridische kosten krijgt. En pas na betaling daarvan een keer de Interpolsignaleringen uitgegeven worden als bovenstaande allemaal waar is.
  Door een paar lakse of corrupte danwel heel naieve en dus ongeschikte figuren in het NL rechtssysteem die nog te fout zijn om vakken te mogen vullen bij de AH, raken veel mensen het vertrouwen in NL kwijt. En dienen steeds vaker mensen die eigen rechter spelen zich aan, met zéér ernstige consequenties van dien. Welke dan natuurlijk opeens wél ten volle nagejaagd worden. Maar binnen de eigen gelederen is men daar te laf en laks voor. Gewoon een corrupt zooitje. De eerste de beste rechter of OvJ die in een zaak OOIT tegen mij zegt dat hij het woord van een (politie)ambtenaar boven het mijne zal moeten verkiezen aangezien zij vanwege hun ambt geacht worden altijd de waarheid te spreken, daar heb ik een HEEL dik pak papier voor klaarliggen met bewijzen waaruit het tegendeel blijkt; vanaf de laagste rang bij de politie tot aan de minister van justitie en veiligheid. En als zo’n rechtertje daar dan geen oren naar heeft, dan krijgt hij dat hele pak papieren om z’n oren. Klassejustitie? Ja… prachtig. Try me. Hadden meer mensen maar ballen van staal, dan zou de NL overheid binnen een paar jaar weer helemaal op orde zijn. Nu tast de corruptie het systeem alleen maar verder aan.

Reacties zijn gesloten.