Chantagepogingen

Janken kunnen die vrouwen als de beste, elkaar zogenaamd steunen om 1 front te vormen zou hun kracht zijn, maar met het grootste gemak steken ze elkaar een mes in hun rug, en dat om chantagepogingen naar mij te doen.

image

Mijn stalkster, Monica Pellegrino uit Middelburg, is mij nu zo een 2 jaar aan het achtervolgen maar nog steeds onbekend met welk doel.

Op deze blog heb ik al een blog aan haar gericht, waarop DUIZENDEN reacties van derden en andere slachtoffers van haar kwamen, die ook met haar in de “clinch” liggen.

Deze week vernomen dat Pellegrino niet alleen mij aan het stalken is, maar ook een rechercheur van politie in Middelburg en een advocaat. Laatsgenoemde wordt ook kotsziek van geesteszieke stalkster Pellegrino, zoals hij mij aan de telefoon vertelde.

Naar nu blijkt zijn of waren er ook contacten tussen Maria Genova (over haar hoef ik al niks meer te zeggen) en deze Pellegrino, hoe vinden ze elkaar!

image

Eerst elkaar “knuffelen” om een goede band op te bouwen, zodat de één de ander voor haar karretje kan spannen, om daarna elkaar met het grootste gemak een mes in de rug te steken.

Toen Genova van mij per sms vernam dat Pellegrino achter het Twitteraccount @50TintenRood zit en niet ik (want dat dacht Genova weer) kreeg Pellegrino meteen een block, met als gevolg dat (na Pellegrino haar gejank op Twitter) Pellegrino haar “wraakblog” in het rood (hierboven) plaatse. (Vrouwen kunnen echt slangen zijn)

Pellegrino kust de ene dag mijn voeten (voldoende mailbewijzen aanwezig) om mij de andere dag proberen onder druk te zetten door te dreigen om per blog met een “lul”verhaal over mij uit te komen.

Genova tracht mij te chanteren met een aangifte tegen mij c.q. het intrekken hiervan als ik haar maar nooit meer “lees”, nooit meer over haar Twitter of nooit meer een blog over haar schrijf.

Een reeds gedane aangifte intrekken Genova? Wanneer leer jij als Bulgaar de wetgevingen van jouw gastland eens?

Heerlijk die vrouwen, die elkaar het hok uitvechten en elkaar afslachten om alleen maar een beetje aandacht van mij te krijgen.

Wel “dames”, bij deze!

Dit bericht werd geplaatst in Genova, Pellegrino en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Chantagepogingen

 1. jannyzeeland zegt:

  Je kunt maar aandacht nodig hebben!

 2. Een per mail ontvangen reactie:

  “Hallo Jac,

  Dat pellegrino weer terug zou komen, kon ik je voorspellen, de vijfde keer, zelfde werkwijze. Tweede keer over jou.
  Het gaat haar puur over alle info over haar die online staan, die info is juist en terecht, echter door spelletjes met mensen te spelen, bloed onder nagels vandaan te halen, fantastische schade-verhaaltjes te schrijven, hoopt ze dat het verwijderd wordt.
  Kwestie van wachten weer…..ze is voorspelbaar.”

  Naam, mailadres etc is bij mij bekend.

 3. Mailreactie aan mij van Maria Genova:

  Normaal gesproken ben ik niet blij met je mails, maar in dit geval bedankt, anders was ik er nooit achter gekomen wat die vrouw allemaal geschreven heeft. Zieke fantasie.

  Ik heb een reactie op haar blog gegeven. Ik weet overigens helemaal niet over welke vrouw het gaat die jij opgelicht zou hebben, laat staan dat ik haar ooit om hulp aan die vrouw heb gevraagd.

  Hierbij de reactie die ik op haar blog heb achtergelaten:

  Triest dat mensen van allerlei dingen over je kunnen verzinnen en dat ze je zomaar in verband kunnen brengen met zaken waar je niets mee te maken hebt. Doorgaans worden dat soort blogs gelukkig niet serieus genomen en is het niet de moeite waard om juridische stappen te ondernemen. Maar ik snap nog steeds niet hoe iemand kan beweren dat ik iets met een verkrachtingszaak te maken heb waar ik niets van weet.

  Ik heb inderdaad aangifte tegen stalker Jacques Smits gedaan, maar ik heb nooit mijn aangifte samen laten voegen met 1 van de andere aangiftes tegen hem (op advies van de politie, juist om niet in dat soort viezigheid meegesleept te worden).

  Tiemen-Jan ken ik alleen heel oppervlakkig via Twitter (hij is 1 van mijn 14.000 volgers) en op zijn verzoek heb ik toen informatie over Smits naar de politie gestuurd. Meer niet. Ik heb toen ook helemaal geen aangifte gedaan.

  Pas na anderhalf jaar gestalk en honderden onzin-tweets over mij besloot ik er werk van te maken.

  Het verhaal over de moeder en dat ik jou vraag om haar te helpen is echt geheel verzonnen. Hoezo vraag ik jou om iemand te helpen? Waarmee? Ik ken je niet eens, ik weet niet wat je in het dagelijks leven doet en ik ga mensen naar jou doorverwijzen? En als die moeder opgelicht is door iemand, waarom zou ik dan kritiek krijgen, wat heb ik ermee te maken??

  Wat een ongelooflijk en ongeloofwaardig verhaal.

 4. Maria,

  Waarom denk jij nu dat Tiemen-Jan jou gevraagd heeft om informatie naar de politie op te sturen?

  Om dezelfde reden als het jou ONJUISTE informatie verstrekken over enige Haarlemse veroordeling tegen mij, zoals in eerdere blog hierover door mij bewezen.

  Heel erg treurig dat jij zo naief bent om je door alles en iedereen voor HUN karretje te laten spannen Maria!

  Wanneer ga jij eens een volwassen vrouw worden die al die zaken doorziet?

  Ik heb echt met je te doen!

Reacties zijn gesloten.