Maria @Genova2 blijft zieken

Genova heeft op eerdere blogs DUIDELIJK te kennen gegeven onze “wrijving” ook te beeïndigen en haar aangifte tegen mij in te trekken MAAR wat krijg ik van een onderzoeksjournalist toegezonden?

Afbeelding

Is dit geen signaal van de doortrapte onbetrouwbaarheid van Genova?

Dan heeft u de sms-berichten van haar nog niet gelezen, deze dan ook maar publiceren?

UPDATE:

Vandaag in de Esta uitgebracht door Genova

Blog Maria | Smaad, laster en naaktfoto’s
Geschreven op 16 mei 2013 door Maria Genova

image

Om op mijn eigen ervaring terug te komen: met de opkomst van social media krijg je met steeds meer vreemde types te maken. Ze hebben het op de een of andere manier op je gemunt en als je het niet eens met ze wordt, dan kom je ook niet van ze af. Op den duur gelukkig wel, als je niet op ze reageert, maar ene meneer J.S. achtervolgt me al anderhalf jaar. Aan zijn Twitter-gedrag te zien heeft hij sowieso weinig anders omhanden dan andere mensen pesten en zwart maken. Na honderden beledigende tweets (variërend van ‘Genova is een lijkenpikker’ tot ‘Genova is een dom Bulgaars rund’ en nog erger) heb ik drie weken geleden aangifte gedaan. Ik ben toen ook gestopt met Twitter en mijn 14.000 volgers beleefd bedankt alleen en al om aan hem te ontsnappen. Maar zelfs dat hielp niet: hij bleef over me schrijven. Tja, en dan sta je met je rug tegen de muur.

Maria Genova

Motto: “Wie rijk wil zijn moet niet zijn vermogen vergroten, maar zijn hebzucht verkleinen.” – Plato

Dit bericht werd geplaatst in Genova en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op Maria @Genova2 blijft zieken

 1. Genova zegt dat ik mij meng in haar boek “Het Duivelskind” ……. beetje de weg kwijt Genova?
  Met dat boek heb ik geheel geen bemoeienis …….. Koekoek!
  Genova schrijft dat ze mij de naam van haar AIVD-informant, Richard Samson, had gegeven omdat ik haar zou chanteren of zoiets zodat ik “stil” zou worden ofzo ……..
  Genova, ook dit is weer een PERTINENTE leugen van jou!
  Samson was bij jou thuis (waar ik en vele getuigen ook aanwezig waren) waar hij zich als A5 AIVD functionaris voorstelde, dus ik heb jou nimmer om zij naam gevraagt.
  Hoeveel KEIHARDE leugens moet ik van jou nog onderuit halen voordat jij inziet er volledig naast te zitten en telkens onderuit te gaan?
  In tegenstelling tot jou steek ik jou geen mes in je rug, klaarblijkelijk kan jij niets anders dan in het gezicht mooi praten maar als iemand zich omdraait …….. tsjakaaaaaa ……. Bulgaarse methode?

 2. Ik werd een tijdje geleden door de krant gevraagd waarom ik met Twitter gestopt ben. Ik heb toen aan de journalist verteld waarom. Hij heeft het vandaag pas in de krant geplaatst en ook niet van tevoren aan mij laten lezen, wat de afspraak was. De titel van het boek heeft hij verkeerd opgeschreven, maar wat de aangifte betreft is alles juist. Ik zei dat ik bereid ben om mijn aangifte in te trekken, maar dan moet je stoppen met mij zwart maken op internet.

 3. Hoe vaak moet ik je nu nog zeggen dat jij ONBELANGRIJK bent en ik je niet volg!
  Al spring je van de brug, dan moet jij dat zelf allemaal weten, als je maar niemand meetrekt.
  Verder zoek je het maar uit, want jij stelt voor mij NIKS voor.
  Een prettig leven toegewenst.
  Zal mij nu benieuwen of jij je aan je woord houdt en die aangifte intrekt en nu niet gaan chanteren zoals jij per sms deed, anders gaat dat ook de publicatie in.
  Mocht ik toch gehoord worden, dan is dat een teken dat jij je aangifte NIET hebt ingetrokken en zal ik genoodzaakt zijn dit ook te publiceren, dat begrijp jij toch ook wel?!
  Succes met je verdere ontwikkelingen.

 4. Angela zegt:

  Een eenmaal gedane aangifte kan niet meer worden ingetrokken. Wanneer eenmaal aangifte is gedaan bepaalt het Openbaar Ministerie of de verdachte wordt vervolgd of niet. Wel kan een verklaring van de aangever worden opgenomen waarom hij/zij niet meer achter de aangifte staat. Deze verklaring kan worden afgelegd bij de politie, welke dan wordt opgenomen in een proces-verbaal.Ook kan worden geprobeerd om een schriftelijke verklaring toe te sturen naar de politie en/of het Openbaar Ministerie in het arrondissement waar het onderzoek tegen de verdachte loopt of zal gaan lopen. Vermeld altijd in de schriftelijke verklaring dat u niet wilt dat de verdachte wordt vervolgd. Uiteindelijk komt het aan op de motivering of het Openbaar Ministerie besluit of de verdachte wordt vervolgd of niet.Wanneer de aangever een valse aangifte heeft gedaan en daarom de aangifte wenst in te trekken, loopt hij zelf ook het risico hiervoor te worden vervolgd.

  • Angela zegt:

   Een klacht is iets anders dan een aangifte. Eenmaal aangifte gedaan?
   Zie bovenstaande.

Reacties zijn gesloten.