Maria @Genova2 blijft mijn aandacht vragen

Dacht ik na het plaatsen van meerdere, alleen met bewijsbare waarheden doordrenkte, blogs van Maria Genova af te zijn, rol ik van verbazing in een blog van haar op Joop.nl waar zij het weer over mij heeft.

Afbeelding

Het heeft er alle schijn van dat Genova een aangifte inzake “stalking” tegen mij heeft gedaan.

Sinds wanneer is reacties geven op haar boeken of lasterlijke uitspraken op Twitter en blogs enige vorm van stalking?

Maria, wat laster en smaad is, is het plaatsen van een door jou gedane uitspraak dat ik enig Haarlemse veroordeling inzake stalking o.i.d. aan mijn kont heb hangen, waarbij jij na meerdere verzoeken om bewijslast in deze, verstoken blijft van enig antwoord!

Waarom blijf jij reacties op mijn blogs geven als jij mij “niet volgt”?

Waarom blijf jij over mij schrijven als jij zegt dat ik JOU stalk?

Waarom tracht jij lezend Nederland van jouw gelijk te willen overtuigen met leugens over mij?

Maria, ik kan ALLES bewijzen wat ik geschreven heb, jij ook?

image

“Wie kaatst kan de bal verwachten” en dan niet gaan huilen Maria!

Dit bericht werd geplaatst in Genova en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

11 reacties op Maria @Genova2 blijft mijn aandacht vragen

 1. De politie vond dat ik genoeg bewijzen tegen je heb, Jacques Smits, en heeft mij aangifte heel serieus genomen. Ik reageer nooit op je tweets. Is het zo moeilijk om te stoppen met tweeten over mij? Op je onzin-blogs over mij reageer ik wel, omdat je ze steeds als ‘de waarheid’ presenteert. Dit is de eerste keer dat ik zelf iets over de situatie schrijf in een blog. Als je me met rust laat, doe ik dat nooit meer. Ik vind het echt zonde van mijn tijd, maar zo veel narigheid en zo een lang gestalk via Twitter kan ik niet onbeantwoord laten. Respecteer mijn BLOCK, laat me met rust en dan trek ik mijn aangifte terug. Het enige wat ik wil is door jou met rust gelaten worden. Wel voor altijd.

  • Ik volg jou helemaal niet Maria, wanneer dringt dat toch eens tot je door.

   Jij bent voor mij een onbelangrijk, nietszeggend iemand, vooral omdat jij je keiharde leugen over enig Haarlemse veroordeling ook nu weer zonder bewijs laat.

   Zeg nu maar eerlijk dat Chris Klomp jou met dit vonnis op totaal verkeerde voet gezet heeft, want ook hij komt niet met bewijs, dit ondanks meerdere verzoeken en jij, als “onderzoeksjournalist”, kalkt dit 1 op 1 over zonder enig onderzoek naar waarheidsvinding.

   Maria, ik heb meer dan voldoende kunnen onderbouwen dat jij op niets anders dan sensatie uit bent, daarom heb ik jou toentertijd ook unfollowed, en dat blijft ook zo.

   Jij bent voor mij echt niet belangrijk genoeg om te volgen, begrijp je het nu?

   Fijn leven verder.

 2. Maria, voor alle duidelijkheid:

  “Wie eist, die bewijst”
  “Wie stelt, die vertelt”

  Vertel nu voor alle lezers eens over jouw stelling dat ik enig vonnis in Haarlem heb gekregen inzake stalking o.i.d.

  Kan jij dit met enig bewijs onderbouwen, dan bied ik jou mijn nederigste excuses aan, en doe dit ook op Twitter en in een blog.

  Ik wacht met spanning af.

 3. Pyro zegt:

  Ga eens lief tegen elkaar doen, als je elkaar dan niet met rust kan laten xD

  Wel knap dat een agent die zo ‘digibeet’ is als je beweert vind dat je genoeg bewijzen tegen Jacques hebt.
  Leugens over en weer…
  Ik pak nog wat chips, en wacht met spanning jullie blogs en tweets af 🙂
  *knuffel aan u beide, ik amuseer me

  • Ja ja, ik wacht met smart op 2 dingen van Maria:

   1. Antwoord op mijn vraag Haarlemse veroordeling stalking en

   2. Haar boek over cybercrime

   Grinzzzzz

 4. Dus ik ben niet belangrijk voor jou om te volgen? MOOI. Nu staat het zwart op wit. Ik ga binnenkort weer twitteren en dan ga je me dus mooi niet meer volgen, want dat heb je net geschreven. En ga ook voortaan niet beweren dat je alleen op tweets van mij reageert die geretweet zijn, want dit is een keiharde leugen en dat weet je. Je reageert op tweets van mij die nooit geretweet zijn (bijvoorbeeld mijn tweet met mijn Facebook-foto’s) en vervolgens beweer je in je blogs dat je me volkomen negeert. Honderden tweets over mij schrijven noem ik niet volkomen negeren. Mooi dat ik niet belangrijk voor je ben, voortaan negeer je mij net zoals ik je al die tijd op Twitter genegeerd heb en dan is iedereen blij.

  • Maria,

   Welkom terug van je vakantie!

   Vertel eerst alle lezers eens hoe het nu zit met jouw aantijging dat ik een Haarlemse veroordeling heb inzake stalking o.i.d.

   Wanneer jij deze stelling met bewijs onderbouwt, dan hef ik mijn Twitteraccount op!

   Mooier kan ik het niet maken. Laat nu zien uit welk hout jij gesneden bent en kom met de rechtbankbewijzen Haarlem tegen mij.

 5. Heel erg spijtig dat Maria Genova tot op heden geen bewijs van enige veroordeling op mijn naam door de rechtbank in Haarlem, inzake stalking o.i.d. heeft aangeboden.

  Hoe moet ik dit nu zien? Opzettelijke laster en smaad, een bevestiging van haar waanzin, een bevestiging dat zij alleen maar onzin uitkraamt, een bevestiging dat deze “onderzoeksjournalist” (zoals zij zichzelf noemt) geen onderzoek naar waarheidsvinding doet, een voorbeeld dat zij klakkeloos alle verkregen “informatie” voor waar aanneemt?

  Zegt u het maar!

  Wat als een paal boven water staat is het FEIT dat Genova ook nu weer nalaat enig bewijs van haar stelling te leveren.

 6. Beste Jacques Smits, of je wel of niet met Twitter stopt, is je eigen zaak. Het enige wat ik wil is dat je stopt met blogs en tweets over mij schrijven en mij zwart maken op de manier waarop je dat doet, want dat is strafbaar. Je vraagt in je blog om bewijzen te sturen dat er aangiftes tegen je gedaan zijn en dat er al een vonnis ligt. Dat doe ik niet publiekelijk, maar per mail. Dit is een kopie van de mail die ik je net stuurde, alleen zonder de bijlagen.

  Ik hoop dat dit het laatste is wat ik van je hoor. Je beweert in deze blog dat je me niet meer gaat volgen en reageren, want ik ben niet interessant genoeg. Ik ben er heel blij mee, want ik volg je en ik reageer al heel lang niet meer op je, maar toch heb ik heel veel last van je. Op Twitter heb je verschillende keren met grote letters geschreven “Ik ben een MAN VAN MIJN WOORD.” Echt super, want ik ben niet belangrijk en een man die zich aan zijn woord houdt, stopt onmiddellijk met het stalken van onbelangrijke mensen.

  Maria Genova

 7. Ik ontving al een reactie dat het vonnis niet tegen jou is. Mocht dat echt zo zijn: dan bied ik hiervoor mijn excuses. Er zijn wel verschillende aangiftes tegen jou gedaan en ik neem aan dat je dat niet publiekelijk gaat ontkennen. Mocht je nog nooit veroordeeld zijn: ik heb ook al een aangifte gedaan en als je me niet met rust laat, dan zie ik je bij de rechtbank. Ik vind het wel triest dat verschillende mensen een aangifte tegen je doen en dat dit je niet aan het nadenken zet over je werkwijze.

 8. Maria

  Wij hebben zojuist zeker 3 telefoongesprekken gehad waarin ik je probeerde uit te leggen dat de door Tiemen-Jan van Dijk aan jou toegezonden informatie volledig onjuist is, nog sterker gezegd, keihard gelogen is.

  Het “onerroepelijke” vonnis heeft, na verkregen informatie door onderzoek, betrekking op een geheel ander persoon, mogelijk de zaak dat Tiemen-Jan in zijn woning is “overvallen” door één van zijn schuldeisers.

  Deze overval heeft medio 2010 plaatsgevonden in Purmerend, dus een vonnis ergens in 2011 zou heel goed mogelijk kunnen zijn.

  Ik ben alle zaken nu aan het uitfilteren om voor de lezers inzichtelijk te maken dat Tiemen-Jan jou voor een karretje tracht te spannen (waar jij dus bent ingetrapt) omdat hij inmiddels ook inziet dat jij geen onderzoek naar waarheidsvinding pleegt en alles informatie klakkeloos voor waar aanneemt.

  En nee Maria, dit is geen stalken zoals jij dit noemt, maar mijn onschuld aantonen.

  Om jou even duidelijk te maken wie Tiemen-Jan van Dijk is, wil ik je in mijn komende blog naar een link over hem verwijzen met zijn activiteiten.

Reacties zijn gesloten.