Herman Falkenstein aka @megasupernieuws uit Oss bedreigt kinderen

Gedurende het 4e kwartaal 2012 zijn er MINIMAAL 8 aangiftes gedaan tegen HERMAN FALKENSTEIN uit Oss, die denkt dat hij ongestraft mensen mag bedreigen, zelfs met de dood.

Recentelijk heeft FALKENSTEIN alle normen van enige menselijk fatsoen overschreden door zijn bekentenis dat ONSCHULDIGE kinderen “gepakt” mogen worden, wanneer het niet lukt om diens ouders te “pakken” te nemen.

Afbeelding

Blog na blog worden over deze, nu ook voor kinderen, levensgevaarlijke man geschreven, die zijn hier, hier, hier en hier te lezen, klik anders op deze Google link voor een totaaloverzicht, ook ik schreef al eerder over hem.

Voor Twitteraars is het onbegrijpelijk dat de politie in Oss (na de doorlopende lijst van klachten en aangiftes) niet eens goed ingrijpen, of is het voor hen wachten totdat belaagden het heft in eigen hand nemen, zijn adresgegevens zweven al over de digitale snelweg.

Woorden schieten in deze blog tekort over het Twittergedrag/twitterbedreigingen van deze Falkenstein, te lezen onder @megasupernieuws

Specifiek de aanklikbare link naar zijn account erbij gedaan, zodat zoeken naar deze gruwel een simpele weg is.

Bekijk ook zijn volgers, zeker met wie hij dagelijks twittercontact heeft en hem dagelijks “opfokken” tot het plegen van misdrijven per Twitter, waarbij hij wederom zo dom genoeg is om daar in te trappen (onder andere door de Maastrichtse bloedrat met zijn uitgestreken kop en gladde praatjes maar zeker ook die geesteszieke Jacqueline Wouters aka @Occupyfabeltjes uit Maarssen, die op de achtergrond smakelijk lachen).

Falkenstein heeft nu het laffe lef gevonden om ook over mijn kinderen te schrijven, helaas voor deze zwaar gestoorde uit Oss (waarbij de politie zeker niet meer weet hoe anders op te treden dan het afvoeren in een dwangbuis om hem in een gesloten inrichting achter te laten) geef ik hem maar 1 waarschuwing (Oss ligt maar 25 km bij mij vandaan)

KOM NIET AAN MIJN KINDEREN!

Afbeelding

Dit bericht werd geplaatst in Falkenstein, Jacqueline Wouters en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Herman Falkenstein aka @megasupernieuws uit Oss bedreigt kinderen

 1. Misdefinitie zegt:

  Zo gaat dat tegenwoordig op internet. De een maakt de ander zwart, de ander reageert daarop en doet er nog een schepje bovenop. De een vertelt leugens, de ander vertelt leugens. De een bedreigt de ander met de dood, de ander doet nog een gruwelijkere bedreiging. Ze doen allen aangifte bij de politie, bedreigen nog meer en publiceren persoonlijke gegevens. Een zinloze wapenwedloop die niemand kan winnen en alleen maar verschrikkelijk kan aflopen. En natuurlijk ligt het altijd aan de ander, maar waar twee vechten hebben twee schuld.

  De enige oplossing is een collectieve wapenstilstand. Dat betekent dat alle betrokken partijen overeen moeten komen om al dit soort rotzooi te verwijderen. Alle namen, adressen, foto’s en andere persoonlijke informatie van alle personen van het internet halen. Dit heeft al veel te lang geduurd en is al veel te ver gegaan. Maar dan komt het probleem: geen van de betrokken partijen wil en gaat dat daadwerkelijk doen. Geen van de betrokken partijen durft daadwerkelijk de discussie aan te gaan over smaad en laster op het internet. Al die weblogs die voor slachtoffer spelen, doen dagelijks hetzelfde als Herman. Namelijk het publiceren van andermans gegevens. En allemaal vinden ze dat ze daar een geldige reden voor hebben, want de ander is natuurlijk begonnen.

  De vraag is dus wanneer webloggers en twitteraars eens een vast beleid omtrent het publiceren van persoonlijke gegevens vast gaan stellen en zich daaraan gaan houden. Willen ze dit oplossen of willen ze elkaar blijven pesten totdat het van kwaad tot erger gaat? Ik denk het laatste.

  • Voor mij is het heel simpel, ik ken NIEMAND van die personen die denken mij te kunnen raken.

   Uit het niets kreeg ik emmers met shit over mij heen van Falkenstein, tot doodsdreigingen aan toe, waarbij hij zelfs een bericht stuurde dat hij op een bepaalt tijdstip (midden in de nacht) voor mijn deur zou staan.

   Hierop is door mij aangifte van bedreiging met de dood, laster en smaad gedaan, het PV van aangifte heb ik gepubliceerd. Nagenoeg gelijktijdig hebben minimaal nog 8 andere “slachtoffers” aangifte gedaan.

   De juridische gang was in werking gezet en deze molens draaien langzaam, dat vergeet Falkenstein hij denkt gevrijwaard van enige vervolging te zijn. Mocht er een sepot komen (lijkt mij sterk met die serie van PV’s tegen hem) dan staat mijn advocaat klaar om een Art. 12 Strafvordering in te dienen.

   Zeker nu hij kinderen aan het bedreigen is, ook de mijne, zal het OM actie moeten ondernemen, want de in mijn bezit zijnde aanvullende bewijslast liegt er niet om.

   Na hem gaat nog een Twitteraar/blogger de weg naar het gerecht volgen, daar heb ik inmiddels ook een blog met een “klein beetje” van de in mijn bezit zijnde bewijslast aan gericht.

   Wanneer deze “onverlaten” denken dat ik leugens over mijn kant laat gaan, mijn kinderen laat bedreigen en hen laat belasten met leugens over hen, dan hebben ze bij mij aan het kortste eind getrokken.

   Justitie is in deze de juiste weg voor mij, ik KAN mij NIET tot hun niveau verlagen.

Reacties zijn gesloten.