@ChrisKlomp en smaad

Janken op Twitter kan Klomp als de beste, janken over het feit dat hij veel haatberichten krijgt en deze doorzet op zijn Twitter-account @mijnmailbox, maar zelf schofferende en leugentweets plaatsen kan deze Groningse “rechtbankverslaggever” niet nalaten, tot opzettelijke smaad aan toe.

CK2

OORZAAK

Recentelijk vertrok dramaqueen Maria Genova (@Genova2 op Twitter) voor haar mei vakantie en mogelijk in goed overleg met Klomp ging daar een tranentrekkende Twittermelding aan vooraf

M1

Ruim 14.400 volgers werden KEIHARD door Genova in de maling genomen, want Genova en niet Twitteren staat gelijk aan de katholieke kerk zonder Paus.

Om haar “drama” nog extra “gas bij te geven” plaatste zij ook nog even deze tweet

M2

En ja hoor, de Genovese verblinde jankers gingen reageren, van de 14.400 volgers waren er misschien 100 volgers die verbolgen reageerde en hun medeleven toonde.

GEVOLG en ACTIE

Mijn tijd was daar om de 3e blog over Genova te schrijven, deze is hier te lezen, de andere 2 staan hier en hier.

Genova kwam (toch onverwachts) met een reactie op mijn eerdere blog waarin zij onderstaand citaat schreef:

” ik heel veel bewijzen van stalking heb en voor nog meer feiten, waarvoor je eerder blijkt te zijn veroordeeld.”

Mijn ogen rolde uit mijn kassen, een veroordeling voor nog meer feiten? Daar wilde ik meer van weten, wat weet zij wat ik niet weet.

Mijn reactie was als volgt:

“Maria,

Jij schrijft (citaat): “en voor nog meer feiten, waarvoor je eerder blijkt te zijn veroordeeld.” (einde citaat)

Vertel jij mij (en iedereen die meeleest) nu eens waar bovenstaand citaat over gaat, dat weet ik niet eens.”

Enige reactie bleef uit maar kijk daar, Chris Klomp kwam om de hoek kijken en wist antwoord op mijn vraag te geven (het samenspel tussen Genova en Klomp werd mij duidelijk):

“Geachte heer Smits,

Ik zou graag het antwoord willen geven op de vraag. Maar u weet het antwoord zelf wel.

Het is een onherroepeijk antwoord van het parket in Haarlem.
Op dinsdag 23 augustus 2011 gegeven en inmiddels onherroepelijk geworden.

Met gepaste groet,

Chris Klomp”

Was zijn eerste reactie, een reactie waar ik echt geen hout van begreep, een onherroepelijk antwoord van het Parket in Haarlem d.d. 23 augustus 2011 tegen mij?

Klomp kwam op mijn verzoek met een 2e reactie:

“Geachte heer Smits,

Het antwoord van Haarlem vind ik anders wel verontrustend. Er is in 2011 een onherroepelijk oordeel uitgesproken. Daar is verder van beide zijden ook geen protest tegen aangetekend. Ik heb nu het vermoeden dat er sprake is van een zich steeds maar herhalend patroon.

U bent hier en op sociale media zeer hardnekkig en ronduit schofferend in uw aanvallen op personen. Ik weet dat u zich hierbij op uw recht op vrije meningsuiting beroept. Wat Maria Genova (ik denk terecht) wil zeggen is dat Haarlem daar eerder duidelijk anders over heeft geoordeeld.

Wellicht is het verstandig om uw kritiek op personen voortaan professioneel en zakelijk te houden.”

(Alleen die laatste alinea van boven vermelde reactie al, liet mij in schaterlachen uitbreken, want op Twitter toont Klomp geen seconde professie en zakelijkheid, hij is de Grandmaster van het schofferen, beledigen, liegen en dronkenmanstaal)

Klomp en Genova kregen natuurlijk direct steun van de andere Twittergekkie’s o.a. genaamd SKPAbuse, die (als er enige sensatie op Twitter is) maar al te graag meegaan in ongefundeerde reacties, meer te lezen over hen hier en vooral hier.

CK.SKPA

REACTIE

Meerdere malen (als reactie op mijn blog en per Twitter) aan Klomp verzocht om met bewijzen te komen inzake zijn smaad-stelling dat ik middels het Parket in Haarlem enige veroordeling gekregen zou hebben, maar (zoals bekend van Klomp) verzaakt hij zijn stelling te onderbouwen.

Wel doorjanken op Twitter dat hij het allemaal niet begrijpt etc. waarvan ik een klein aantal tweets hieronder plaats.

CK5

Waarop advocaat mr. Regter terecht een juiste reactie geeft, zij het niet dat hem ook volledige leugenachtige info wordt voorgehouden.

CK.Regter

Heeft Klomp willens en wetens Genova meegesleept in zijn waangedachte dat er enig Haarlemse veroordeling tegen mij ligt?

Is “onderzoeksjournaliste” Genova WEDEROM zo dom om klakkeloos, zonder enig eigen onderzoek, achter Klomp aan te hobbelen en zijn woorden voor “waarheid” aan te nemen?

Het zal mij niet verbazen als dit zo is, zeker met de ondersteuning van die dwazen van SKPAbuse, want Genova checked niks, noppes, nada en dat heb ik in het verleden al eerder beschreven in die andere blogs zoals vermeld.

Klomp als “rechtbankverslaggever” zou toch moeten weten wat “smaad” inhoudelijk zegt, wanneer hij geen bewijs kan leveren dat ik een Haarlemse veroordeling aan mijn kont heb, maakt hij zich keihard schuldig aan het misdrijf  “smaad”.

Klomp die pocht op zijn uitstekende contacten binnen de politiewereld, tot in de hoogste niveaus,  heeft geen besef dat vele politie-medewerkers (tot in de hoogste niveaus) mijn blogs ook lezen, dus wanneer hij wederom nalaat met enige bewijs te komen, totaal afgaat binnen de politiewereld.

CK3

In mijn ogen is Klomp een gefrustreerde niksnut, die andere voor zijn karretje spant om voor hem de hete kooltjes uit zijn wraakvuur te halen, gelijk aan die SKPAbuse trollen die nooit iets van zichzelf hebben en altijd verwijzen naar de blog’s van andere zonder zelf enig onderzoek naar waarheid te doen. (zou het besmettelijk zijn?)

Voor alle partijen (Genova, Klomp en SKPAbuse) voert sensatie de boventoon om op de digitale snelweg rond te wandelen.

Wie Klomp nog gelooft, nog enige waarde aan zijn mening geeft, is werkelijk de weg kwijt, want raaskalen zonder onderbouwing en bewijs is niets anders dan internetvervuiling.

CK6

Klomp en Genova, komen jullie nog met de bewijslast tegen mij inzake een Haarlemse veroordeling op mijn naam?

image

Dit bericht werd geplaatst in Genova, Klomp en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.