“Spijtbetuiging” @Genova2

In de avonduren van vrijdag 26 april 2013 werd ik enorm verrast toen ik een doorgezonden bericht (retweet op Twitter) van Maria Genova onder ogen kreeg dat zij het voornemen had om op Twitter te stoppen.

Afbeelding

Een tweet waarin zij ook nog verwees naar de wetsttekst/omschrijving inzake stalking etc. dus zij weet heel goed wat stalking ed inhoudelijk wil zeggen.

Sedert geruime tijd (zeker 2 jaar) volg ik Genova niet meer op Twitter, lees alleen haar tweets die als retweet in mijn timeline naar voren komen, waarbij ik een reactie geeft als zijn wederom mijn naam vermeld of wanneer haar tweet weer uit puur “volksverlakkerij” bestaat. (zie mijn laatste alinea van deze blog)

Wanneer het toevallig lezen van haar tweets en soms daar een reactie opgevend bij haar onder “stalken” valt, dan moet deze “onderzoeksjournalist” haar schoolgeld terughalen ….. oh wacht …… dat kan niet, zij schoolde in Bulgarije.

In 2 eerdere blogs heb ik de onomstotelijke waarheid inzake de dikke duimverhalen van Genova aantoonbaar gemaakt, deze zijn hier en hier te lezen, dus daar kom ik niet meer op terug.

In de jaren, voorafgaand aan de dag dat ik Genova doorkreeg, hadden wij goed kontakt waarbij ik haar drie eerste boeken van haar kocht, allen voorzien van een persoonlijke tekst, in dezelfde lijn als het boek hieronder:

Afbeelding

Genova kende mijn doortastende karakter tegen onrecht, wat zij dan ook in menige tweet naar voren haalde.

Terug naar nu …..

Mijn timeline liep vol van “verbolgen” Genovavolgers die haar verheerlijken en het liefst armdiep bij Maria gaan, zonder ook maar enige vorm van “wederhoor” te willen “horen”, zelfs de zogenaamde coaches met duizenden volgers sloten blindelings aan in de rijen van “treurende” Twitteraars.

Diverse van die “coaches” heb ik verwezen naar mijn “weerwoord” zijnde de 2 blogs eerder vermeld, maar zij namen zelfs de moeite niet om deze te lezen want “arme Maria, die zou toch eens van haar voetstuk lazeren”.

Genova gaat opeens een ongefundeerde tweet op het WWW mikken, met een ongefundeerde link van derden daarin, waarbij deze derde ongefundeerde uitspraken van WEER derden bij elkaar schraapt om deze in haar ongefundeerde wereldje van geestelijk hulpbehoevenden te verspreiden.

4 x ongefundeerd is niks meer dan bullshit en sensatie!

Afbeelding

Media-aandacht, zelfpromotie, narcisme etc. zijn de enige drijfveren van Genova, dit blijkt ook weer uit de enorme volksverlakkende flater die Genova gisteren op Joop.nl mikte, zij dacht weer een scoop te hebben!

Was het niet de Metro die hier ongeveer 2 jaar geleden al mee kwam? Had Genova bij het piepersjassen de krant niet als afvalpapier voor de schillen in gebruik toen ze dat las?

Wanneer ik van Genova haar boeken niet kritisch mag bekijken (ik ben de enige niet), haar geen weerwoord mag geven, haar OPENBARE tweets (die als RT bij mij binnenrollen) niet mag lezen, de waarheid over haar niet mag publiceren ……..

Dan is dit een oprechte spijtbetuiging aan haar, want dan mag de waarheid van haar niet geschreven worden.

Aanvulling:

Een mooi opgezet plan van Maria, zij gaat op vakantie en doet overkomen dat zij stopt met Twitter, als de vakantie voorbij is, zie daar …. Dan is zij er weer.

Wie heeft zij nu voor haar karretje gespannen, in de maling genomen, voorgelogen en haar doortrapte karakter laten zien? …. AL HAAR 14.442 VOLGERS!

WAKE-UP!

Dit bericht werd geplaatst in Genova en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

12 reacties op “Spijtbetuiging” @Genova2

 1. Beste Jacques Smits, je kunt ontkennen wat je wilt, maar hierbij nog een verrassing: ik heb inmiddels aangifte tegen je gedaan en je zult zien dat ik heel veel bewijzen van stalking heb en voor nog meer feiten, waarvoor je eerder blijkt te zijn veroordeeld. Ik heb tweets bewaard, waarin je schrijft dat ik bloed aan mijn handen heb en waarin je me linkt aan Bulgaarse fraude met huurtoeslagen, terwijl ik nog nooit in mijn leven huurtoeslag heb ontvangen. Ik heb de politie ook onze email-wisseling van ruim een jaar geleden overhandigd, waarin ik je verzoek om te stoppen met stalken en met onzin over mij tweeten. Dat heb je toen niet gedaan. Zelfs een slotje op mijn account hielp niet, omdat je nepaccounts gebruikt. Wat het artikel in Metro betreft: ook hier probeer je me in een kwaad daglicht te stellen. Metro kaart 2 jaar geleden een probleem met DigiD aan, ik ontdek dat dit helemaal niet opgelost is, maar juist erger is geworden. Hoe groot de scoop is laat ik aan de lezer over, maar persoonlijk vind ik het best schokkend dat privacygevoelige gegevens van meer dan 20.000 burgers op straat liggen.

  • Gossiepossie Maria,

   Moet ik nu een doosje tissue’s komen brengen?

   Ik zie het allemaal wel want ik heb meer dan het nodige van jou over mij en leer toch eens wat stalken is!

   Deze reactie van jou naar mij (en alle eerdere reacties) ontkracht jouw stelling/aangifte van stalking.

   “Beetje dom”

 2. Maria,

  Jij schrijft (citaat): “en voor nog meer feiten, waarvoor je eerder blijkt te zijn veroordeeld.” (einde citaat)

  Vertel jij mij (en iedereen die meeleest) nu eens waar bovenstaand citaat over gaat, dat weet ik niet eens.

  Dat zou pas een echte SCOOP zijn, zeker voor mij!

 3. Geachte heer Smits,

  Ik zou graag het antwoord willen geven op de vraag. Maar u weet het antwoord zelf wel.

  Het is een onherroepeijk antwoord van het parket in Haarlem.
  Op dinsdag 23 augustus 2011 gegeven en inmiddels onherroepelijk geworden.

  Met gepaste groet,

  Chris Klomp

 4. Geachte heer Smits,

  Het antwoord van Haarlem vind ik anders wel verontrustend. Er is in 2011 een onherroepelijk oordeel uitgesproken. Daar is verder van beide zijden ook geen protest tegen aangetekend. Ik heb nu het vermoeden dat er sprake is van een zich steeds maar herhalend patroon.

  U bent hier en op sociale media zeer hardnekkig en ronduit schofferend in uw aanvallen op personen. Ik weet dat u zich hierbij op uw recht op vrije meningsuiting beroept. Wat Maria Genova (ik denk terecht) wil zeggen is dat Haarlem daar eerder duidelijk anders over heeft geoordeeld.

  Wellicht is het verstandig om uw kritiek op personen voortaan professioneel en zakelijk te houden.

 5. Klomp,

  Ik heb het nog even nagekeken, maar gedurende heel augustus 2011 zat ik in zonnigere oorden in het verre buitenland.

  Dus als jij verwijst naar “enige” rechtszaak tegen mij, dan zit je heel erg goed FOUT.

  Of gaat het over iets anders? Andere zaak, ander persoon?

  Nogmaals, ik ben nimmer op enige zitting in Haarlem geweest.

  Foutje Klomp?

 6. Jacques,

  De afwezigheid van een persoon heeft geen enkele rechtsgeldige gevolgen voor de geldigheid van het oordeel. Het percentage afwezigen ligt in Nederland rond de 50%. Ruim de helft van de zaken rust derhalve op verstek.

  • Manmanman,

   Wat zit jij te dwazen! Maar oké …….

   Dat wordt straks heel hard lachen om jou, ik kan bijna niet wachten.

   Haarlem ….. Parket …… Grinzzzzzz

 7. Opvallend detail:

  Na het smaadbericht van Maria Genova werd dit ondersteunt door Chris Klomp die daar verder op in ging en mogelijk ook de bron van deze is.

  Wanneer Genova enig karakter heeft en voor de waarheid gaat, dan plaatst zij hier desbetreffende gegevens over mijn gesuggereerde veroordeling in Haarlem.

  Wanneer Chris Klomp ook maar iets mannelijks in zich heeft, plaatst hij de juiste gegevens over deze vermeende “veroordeling” van mij als reactie op deze blog, mocht hij dat niet kunnen, dan zou een nederig excuus als schriftelijke reactie op deze blog op zijn plaats zijn.

  Als rechtbankverslaggever moet hij weten dat hij zich anders overgeeft aan smaad en laster en dat past alleen bij roddelvrouwen ……….. oh wacht ……….. iets met mannelijkheid hè Klomp!

 8. Pingback: @ChrisKlomp en smaad | Mijn beurt

Reacties zijn gesloten.