Een autistische Klomp?

Chris Klomp, rechtbankverslaggever en blogger met een duidelijke mening, waarbij zijn karaktertrekken bestaan uit: schofferen, beledigen, uitlokken, verzinnen, dromen, liegen etc. (alles nog heel voorzichtig omschreven)

Wanneer Chris een mening (op Twitter onder @chrisklomp) heeft, dan zal je zijn mening slaafs moeten volgen, doe je dat niet dan krijg je de wind van voren, bestaande uit niet mis te verstane beledigingen en schofferingen, gevolgd door een block want dans je niet naar zijn pijpen, durft hij geen dialoog aan te gaan, kiest voor de weg van de minste weerstand middels uitsluiting.

Het recht op een vrije meningsuiting is volgens Klomp alleen aan hem toebedeeld, een weerwoord op zijn maniegedachten en uitspraken is uit den boze, laat staan het openstaan voor hoor en wederhoor, dat is helemaal uit den boze bij deze rechtbankverslaggever, ook middels zijn publiekelijke veroordelingen in zijn blogs en tweets.

Zo eerlijk en oprecht als ik ben heb ik wel een positief en goed artikel van Klomp gevonden, het gaat over de schrijnende voorvallen in het kerkdorpje West-Graftdijk, geplaatst in het Algemeen Dagblad. In deze “ere wie ere toekomt”.

Klomp die alles en iedereen mag schofferen gaat als een kleinkind janken wanneer hij per Twitter tegengas krijgt en daartoe zelfs een account heeft opgezet waar hij te kennen heeft gegeven daar alle bedreigingen in zijn richting te plaatsen, lees @mijnmailbox en zie hoe hij wordt gehaat door veel Nederlanders, maar van al die directe bedreigingen waar Klomp over jankt blijft maar bar weinig over.

Klomp claimt dat ik ooit een bedreiging richting zijn kinderen (!) gedaan zou hebben, een verzoek om bewijslast in deze blijft onbeantwoord (zijn autistische hersenspinsels?), zoals vrijwel alle vragen aan Klomp onbeantwoord blijven omdat “wij” maar moeten slikken wat Klomp stelt, af en uit.

Als realist heb ik een paar stellingen gedaan, direct richting hem en ook op zijn jankaccount @mijnmailbox:

1. Het zal mij niet verbazen als Chris Klomp een keer met een bajonet in zijn nek gevonden wordt;

2. Ik denk dat Chris Klomp te laf is om zelfmoord te plegen en een dwaas zoekt die 18 jaar voor hem wil brommen.

Klomp erkend zelf dat hij veel haters heeft, haters die nu nog op Twitter hun ongezouten mening over hem geven,  maar mogelijk ook haters die Klomp een keer echt aanpakken, dan staat hij voor de gevolgen van zijn eigen gedrag. Dat ik dat onder eigen naam, gericht aan hem en dus niet stiekem anoniem of zonder zijn naam te mentionen, doe is alleen maar eerlijk en oprecht, waar geen spoor van begin bedreiging in zit, mijn conclusie zoals Klomp die ook altijd heeft.

Iedere dag leven met een autistisch probleem waar geen fles whisky tegen helpt kan Klomp in een vreemde situatie brengen (wat ik als MENS hem ook niet gun) tot het meest extreme aan toe doch gezien de lafheid van Klomp hij (gelukkig) niet de ballen heeft om deze stap te nemen, minder slimme mensen aan het uitlokken is die het dan wel voor hem doen.

Klomp, iedere actie heeft een reactie, jouw bezopen gedrag kent ook een keerzijde, een keerzijde waar jij niet over nadenkt, een keerzijde met extreme gevolgen. Ook hier zit WEER geen begin van dreiging in, alleen mijn mening, zoals jij deze ook uitbraakt.

Ik ben geen schrijver of blogger, ik zet mijn gedachte en mening op papier maar dan met bewijzen en onderbouwing, iets wat totaal onbekend bij hem is.

Als hij nu weer begint te stuiteren, niet wenst te accepteren wat ik schrijf, dan is een verhuizing naar één van onze mooie waddeneilanden niet de oplossing voor hem, maar zou ik (in zijn plaats) kiezen voor Noord-Korea of Venezuela, daar lopen er meer met zijn karakter.

Succes met je verdere leven Klomp.

Meest recente schofferende tweet van Klomp (Satire? Is mijn reactie):

Satire? RT @chrisklomp: strijders tegen kindermishandeling. Ook erg. Get real. Niets zo flexibel als kinderen. Wonden herstellen supersnel.

Dit bericht werd geplaatst in Klomp en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Een autistische Klomp?

  1. jannyzeeland zegt:

    Wat een verschrikkelijk mens,waarom word zo iemand niet ontheven uit zijn functie .meestal kunnen mensen met een duidelijke afwijking gewoon doorgaan met hun destructief gedrag. Omgeving durft ook niets te zeggen.

  2. Janny,

    Door zijn gestoorde gedrag durven weinig mensen tegen hem in te gaan, doen zij dat wel, dan lopen zij het grote risico door hem, op Twitter of in een blog, totaal afgebrand te worden.

    Het toppunt van zijn geestelijk onvermogen is het blocken van zijn criticasters. Zijn blocklijst op Twitter is groter dan zijn volgerslijst.

    Heeft hij, buiten de fles om, nog wel een leven?

Reacties zijn gesloten.