Verdachte kinderontvoering

Pas nadat ik op 9 januari 2013 (middels mijn advocaat Gerald ROETHOF uit Amsterdam) het OM Amsterdam voor de rechtbank gedaagd heb, waarbij het OM de opdracht van de rechter kreeg om mij binnen 3 maanden (dus voor 9 april 2013) te dagvaarden of ALLE zaken met betrekking op:

1. Kinderontvoering van een Nederlands kind gepleegd medio april 2010 van Nederland naar Polen;

2. Gijzeling in Polen van een door mij ontvoerd Nederlands kind naar Polen over de periode van medio april 2010 tot begin november 2010;

3. Kinderontvoering gepleegd begin november 2010 van Nederlands kind van Polen naar Nederland;

4. Uitlevering aan Polen omdat dit land (op aandringen van de Poolse aangeefster/ontvoerdster Nederland naar Polen) om mijn uitlevering had verzocht,

te seponeren ……..

….. werd ik deze week gebeld door mijn advocaat dat het OM Amsterdam ALLE zaken betreffende “Polen”, waar ik als verdachte werd aangemerkt, heeft geseponeerd.

Dan blijft er nu nog maar 1 verdachte in deze langslepende zaak over en dat is de moeder van het kind, zij heet Basia Blaszak en ik heb vaker over haar geschreven op deze blog.

Gelukkig knikt Basia op onderstaande foto omdat ik anders haar (als verdachte) een balkje voor haar ogen moet zetten, zoals zij in Polen ook (middels meerdere mediaberichten) voor mij geregeld had.

Afbeelding

Het is de hierboven geplaatste “dame” Blaszak die zich nu nog moet verantwoorden tegenover de rechtbank inzake het aanzetten tot het plegen van een misdrijf waarvoor ik 50.000 euro zou ontvangen en op VALSE aangifte van Blaszak tegen mij enige dagen in voorlopige hechtenis heb gezeten, hierdoor veel last in mijn bedrijfsontwikkelingen heb mogen  ervaren etc. etc.

Er zal binnenkort overleg met mijn advocaat plaatsvinden inzake het doen van aangifte tegen Blaszak inzake haar VALSE aangiften tegen mij en het indienen van schadeclaims tegen deze blonde trol en het Openbaar Ministerie te Amsterdam.

Dit bericht werd geplaatst in Juridisch, Kinderontvoering, Polen en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.