Maria Genova ……. ach ja ……..

Als Bulgaarse allochtoon in Nederland kan zij (volgens haar eigen tweet) paaldansen, kookboeken schrijven, kinderverhaaltjes in boekvorm uitbrengen, maar ook paperbacks in elkaar vrotten waarbij zij met ALLE gemak fictie en non-fictie inzake slachtoffers van “uitzuigers” (loverboys) door elkaar weeft.

Ik heb Genova klaarblijkelijk weer een keer op haar lange en gevoelige tenen getrapt want recentelijk mikte zij onderstaande 2 tweets op het WorldWideWeb en dit WEDEROM zonder enige bewijs, want Genova gaat maar al te graag af op roddels en achterklap.

Afbeelding

Afbeelding

Met het grootste gemak van de wereld noemt Genova mij een oplichter en een stalker om zichzelf tegenover de buitenwereld schoon te spreken, want zo tracht deze “onderzoeksjournalist” (althans, zo pleegt zij zichzelf te betitelen) “allerheiligst” en als “slachtoffer” bij iedereen over te komen.

Misschien een aangemeten slachtofferrol omdat Genova alleen nog maar over de rug van slachtoffers kan schrijven, hierbij alle eer naar zichzelf toetrekt (zie ook haar mediageile narcistische reacties over “haar” nieuwe boek, waarbij zij ALLEEN de woorden van het slachtoffer in schrift omzet) en niet schroomt om vertrouwelijke berichten op Twitter voor eigen “promotiedoeleinden” te misbruiken.

Afbeelding

Wat heeft Ron op Twitter geretweet waardoor Genova weer op tilt sloeg? Het was een oprecht tweetbericht van mij, een bericht dat is te onderbouwen omdat Genova daadwerkelijke slachtoffers “uitzuigers” (loverboys) KEIHARD op Twitter blocked wanneer zij niet slaafs de mening van Genova volgen en haar (helaas als ervaringsdeskundigen) weerwoord geven op de onzin die Genova over deze slachtoffers uitkraamt.

Afbeelding

Regelmatig heb ik contact met de in bovenstaande tweet gemelde slachtoffers, het enige wat Genova tegen deze vrouwen kon was:

(citaat) “Ze heeft eerst lopen tieren in DM dat ze zat van mij was etc etc en voordat ik kon reageren had ik een block”.

Dat is het karakter van de ware Genova, zo deed ze ook tegenover mij, eerst likken en slijmen maar toen ik het e.e.a. omtrent haar werkwijze door had, werd ik “haar” stalker en een oplichter.

Dit is niet de 1e keer dat zelfkikker Genova de plank volledig misslaat, laten we eens terugdenken aan het boek “Vrouwen te koop”. Volgens Genova een non-fictie paperback over vrouwenhandel, zij het niet dat er tig pagina’s tussen staan over het maken van een videotrailer (zo krijg je wel 220 pagina’s vol)  maar ook over beroepsoplichter Richard Carl Samson, die zich bij haar per Twitter uitgaf als A-5 AIVD medewerker.

Met al het gemak van de wereld verwijst Genova in haar “verdediging” naar Google om mij eens op te zoeken, maar wanneer Genova zelf eerst eens onderzoek naar Samson gedaan had, dan was zij in haar NON-fictieboek niet volledig onderuit gegaan met dit hoofdstuk over deze vreemde gast.

HP/De Tijd was zeer duidelijk over Genova en haar “AIVD informant” en plaatste dit artikel.

Genova-gate: ‘AIVD-bron bestaat niet’

11 oktober 2011

door bas paternotte

Genova-gate: ‘AIVD-bron bestaat niet’

Bestseller-auteur Maria Genova baseert zich in haar boek Vrouwen te koop op een AIVD-bron die helemaal niet bestaat. Dat schrijft freelance journaliste Coco Gubbels (onder meer HP/De Tijd) op haar weblog. De man die beweert namens de geheime dienst onderzoek gedaan te hebben naar een groot pedofielen-netwerk blijkt vooral over een grote fantasie te beschikken.

Een onderdeel van het boek, en daar verwijst Genova met regelmaat naar in haar marketingcampagne, gaat over een geheime bron. Deze topfunctionaris van de AIVD zou haar via Twitter hebben benaderd en heeft info over een undercover-operatie die hij als AIVD’er zou hebben uitgevoerd. Hij zegt de ‘Rolodex-man’ te zijn die undercover ging om een groot pedo-netwerk bloot te leggen waar onder andere de secretaris-generaal van Justitie in zou zitten. Maar deze zogenaamde AIVD’er is volgens Gubbels dus een fantast.

Het heeft allemaal wat weg van de kwestie rondom Maria Mosterd. Dit vermeende slachtoffer van een loverboy schreef een boek over haar belevenissen en kreeg nationale bekendheid toen Peter R. de Vries meldde dat haar verhaal rammelde.

In dit geval lijkt schrijfster Maria Genova het slachtoffer te zijn van een oplichter. Gubbels vermoedt onraad wanneer ze de man ontmoet bij een bijeenkomst bij Genova thuis: “En daar zat ook Richard, die zich voorstelde als AIVD’er, maar niet in functie op dat moment. Een vadsige, slecht verzorgde man die veel leek te weten over tablets en andere gadgets. Na die eerste korte kennismaking gingen bij mij vele bellen rinkelen: waarom zit een AIVD’er wel bij de bijeenkomst, maar niet in functie? Hij zegt terminaal ziek te zijn, bedreigd en beveiligd. Er was echter geen enkele beveiliger te zien en hij bleek ook gewoon met de trein gekomen te zijn. Ik herkende dit verhaal uit het manuscript dat Genova kort daarvoor naar me had gemaild: ‘De klokkenluider van de AIVD is recentelijk met de dood bedreigd en wordt nu beveiligd.’”

Gubbels gaat op onderzoek uit en stuit op steeds meer ongerijmdheden. Enfin, haar speurtocht naar de achtergrond van de man die met de Mossad samenwerkte tijdens de Bijlmerramp, onderzoek deed naar een pedofielennetwerk en 99,7 procent van zijn hersen gebruikt eindigde bij een bizarre website. Leuk leesvoer voor deze herfstige dinsdagmiddag. De speurtocht van Gubbels leest u hier.

Hoe hard en hoe vaak moet Genova nog op haar platte plaat gaan tot zij inziet dat haar mediageilheid haar de das hebben omgedaan. dat de Nederlander echt niet gek is en haar spelletjes door hebben?

Het is voor mij en veel andere nog steeds onduidelijk wat dit AIVD verzinsel te maken heeft met “Vrouwen te koop”. Misschien was het alleen boekvulling om aan het minimaal aantal pagina’s van deze paperback te komen.

Die sensatieplaat, zelfverheerlijkingsplaat, mediageileplaat en narcistische plaat voor haar kop is dikker dan menige bunkermuur want recentelijk heeft zij (als digibeet zoals zij zelf schrijft) geleerd om foto’s op Facebook te plaatsen, en wat zijn de 1e serie foto’s?

Genova.7

Ach ja ….. even Genova laten kicken hoe zij zich heeft “uitgeleefd”.

Genova.6stuks

Maria, hoge bomen vangen veel wind, jij schreeuwt om aandacht en dan mag je ook een waarheidsgetrouw weerwoord verwachten, een weerwoord met ONDERBOUWING, onderbouwing met bewijs …. iets wat jou als “onderzoeksjournalist” totaal vreemd is.

Maria Genova …… ach ja ….

Dit bericht werd geplaatst in Genova en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

9 reacties op Maria Genova ……. ach ja ……..

 1. jannyzeeland zegt:

  Wat een verhaal !!!

 2. Jazeker Jannie, daarom direct een blog van een “derde” er achteraan geplaatst ter onderbouwing van de waarheid. https://mijnbeurt.wordpress.com/2013/03/26/bononderzoekwaarheidsvinding-maria-genova-genova2/

 3. Dat Jacques Smits een vieze stalker is, waar heel veel vrouwen ervaring mee hebben, staat buiten kuif. Dat hoef ik niet eens te bewijzen, google even op de naam Jacques Smits en je ziet het. Hij staat te boek als oplichter, fantast, stalker en nog veel meer. Hij is de hele dag bezig met blogs uit zijn duimen te zuigen en mensen lastig te vallen, o.a. via Twitter. Hij vindt elke keer een ander slachtoffer. Een zielige, gefrustreerde man. Ik update nooit mijn foto’s op Facebook, doe ik een keer (net als de meeste andere mensen) en hij gaat helemaal tekeer. Hoe ziek is dat? Mag ik geen foto’s op mijn Facebook plaatsen? Nee, van Smits vindt dat vreemd. Zowel ik als Angel uit het boek ‘Het Duivelskind’ tweeten over ‘mijn boek’, want dan hoeven we niet steeds naar elkaar te verwijzen. Daar hebben we goede afspraken over gemaakt. Smits hoeft zich er niet mee te bemoeien, net zo min als wie ik block. Ik block nooit mensen om een afwijkende mening. Ik respecteer afwijkende standpunten, maar dan moeten ze ook mijn mening respecteren. Een vrouw (zelf slachtoffer) schreef me verschillende berichtjes via Twitter dat ik haar ergerde en om haar niet meer te ergeren (en na lange discussies) heb ik haar geblockt. De reden heb ik trouwens netjes van tevoren aangegeven en dat was zeker niet haar afwijkende mening, maar haar toon.

 4. Ook hier komt Maria met het stalkverhaal (zonder enige onderbouwing) naar voren, als ONDERZOEKSJOURNALIST verwijst zij naar Google, had zij maar op Richard Samson gezocht, dan was zij niet onderuit gegaan met haar sensatiebeluste AIVD A-5 agent verhaal.

  Maria, met de aantijgingen naar mij, die jij nergens mee wenst te onderbouwen, laat jij jouw bedenkelijke niveau aardig zien, jij bent echt het uitlachen waard als het niet zo een zielig gedrag zou zijn.

  Ik wacht met smart op jouw volgende hap, want als ONDERZOEKSJOURNALISTE ben jij zo intelligent dat jij continue in mijn lokkertjes trapt.

  Maria Genova ….. Ach ja …..

 5. Zojuist in het bezit gekomen van DM-berichten verzonden door Genova aan slachtoffer Loverboys ….. daar lusten de honden geen brood van en dat door pure ZELFVERHEERLIJKING van Genova, de super narcist.

  Later ook nog een mail gekregen die Genova in vertrouwen van een ex slachtoffer loverboys had ontvangen, welke zij 1 op 1 (zonder toestemming!) heeft doorgezonden naar derden, ook hier druipt de narcistische zelfverheerlijking van Genova van af.

  Maria Genova ….. ach ja …..

 6. En jij denkt dat iemand je gelooft, meneer de oplichter? Jij vertoont narcistische trekjes met al je hoofdletters en je schreeuw om aandacht. Ik sta achter elk woord wat ik geschreven heb (mits je het niet uit zijn context rukt wat je altijd probeert). Jij bent zo’n geobsedeerd zieke stalker, je schrijft met grote letters op twitter: ‘Ik ben een man van mijn woord’ en vijf minuten later houd je je niet aan je woord. Ik heb een hele correspondentie met jou waarin je me chanteerde dat je me met rust gaat laten als ik tweet dat Samson bekend staat als een oplichter. Uiteindelijk heb ik dat gedaan om van je af te komen, maar ik was heel naïef om je te geloven. Ik hield me aan onze afspraak, maar jij niet. Je bent een zielige oplichter, die zelf niets bereikt en altijd over de rug van anderen probeert te scoren door roddels en insinuaties.

 7. Maria,

  Oplichter, chanteur, stalker ……… wat laat jij je als “professioneel” ONDERZOEKSJOURNALIST toch kennen, jij toont steeds meer jouw ware karakter ……. heerlijk.

  Verdien jij nu echt nog minder dan een schoonmaakster? Dan weet ik een mooie job voor jou, zoals jij zelf op Twitter schreef kan jij paaldansen ……. welke paal bedoel jij? In Bulgarije geleerd? Welke club?

  Jij hapt weer flink, weer niks te eten gehad?

  Maria Genova …. ach ja ….

 8. BREKEND: Maria Genova @Genova2 erkend vandaag in haar blog op Joop.nl dat zij met MINDERJARIGE slachtoffers uitzuigers (loverboys) heeft gesproken voor haar boek “Vrouwen te koop”.

  Nu vraag ik mij weer af of Genova hiertoe schriftelijke toestemming van de gezagdragende ouder of gezagdragende instantie heeft gekregen want dat MOET namelijk in Nederland.

  http://pbs.twimg.com/media/BGbntz4CQAAVBy2.jpg#twimg

  Bericht op Joop.nl –> http://t.co/tLOj6hOpdf

 9. Pingback: “Spijtbetuiging” @Genova2 | Mijn beurt

Reacties zijn gesloten.