StopLoverboysNU – Loverboys, lovergirls, slachtoffers en uitbuiting.

Uitbuiting door dwang onder de mooiste voorwendselen is de intentie van loverboys, maar dat een niet geregistreerde “hulporganisatie” zich hier mogelijk ook schuldig aan maakt, brengt wederom enorme beschadiging aan bij de (helaas bijna ongeloofwaardige maar ware) verhalen van de jonge slachtoffers.

Afbeelding

“Jacques, we moeten een meisje in Almere ophalen, maar er zijn bedreigingen dat als wij komen, zij met handgranaten gaan gooien”

“Jacques, we moeten een meisje in Leeuwarden ophalen, maar haar Turkse loverboys hebben gezegd dat ze gaan schieten als wij komen”

“Jacques, we moeten een meisje in Den Haag gaan ophalen, maar zij zit in een totaal verkeerde buurt ondergedoken en het risico is TE groot om alleen te gaan”

Bovenstaande hulpverzoeken kwamen met regelmaat van de klok bij mij binnen en ik verleende dan ook mijn hulp en bijstand, dit in de gedachte dat alles goed geregeld zou worden om de “meiden” bescherming te bieden, totdat mijn ogen keihard open gingen …………

Vanuit Anita de Wit en haar naaste “buddy” Eline kreeg ik door de tijd heen veel informatie over de werkwijze van de Stichting StopLoverboysNU (hierna en verder SLBN te noemen), het traject welke de meiden in zouden gaan, naar welke landen zij gezonden zouden worden en hoe lang hun “rehabilitatie” zou duren voordat zij in de maatschappij terug zouden kunnen keren.

Het jaar 2011 was, volgens SLBN, het “top”jaar. Tientallen meiden werden, volgens hun zeggen, uit de “wereld” van loverboys gehaald en veilig opgevangen in de woning van Anita de Wit. Een woning waar ik opzettelijk NOOIT binnen ben geweest, waar ik het adres ook niet van kende want wat je niet weet, kan je ook nooit verantwoorden.

Wel vroeg ik mij altijd af wat er met deze meiden gebeurde en hoe het verder met hen is afgelopen c.q. hoeveel er van die tientallen zijn “teruggevallen” in hun “oude leventje” van prostitutie onder dwang. Nooit is hier door Anita of Eline een duidelijk antwoord op gegeven, allemaal erg duister.

Afbeelding

Ergens in 2011 kwam Anita de Wit, samen met Eline en de “geredde” vlinder uit Leeuwarden, naar Arnhem voor een lezing t.b.v. een vrouwenorganisatie …… een vrouwenorganisatie bestaande uit dames met allemaal belangrijke functies in het Gelderse zakenleven.

Harten werden door het 3-tal van SLBN gestolen, begrijpelijk vanwege de aangeboden filmpjes (die ook op tv zijn geweest met daarin diverse slachtoffers) en de levensechte praktijkverhalen  van Eline en het slachtoffer uit Leeuwarden.

Het uiteindelijke doel voor SLBN was het vergaren van sponsors voor hun goede doel, een doel welke ik natuurlijk ondersteunde omdat onderhavige meiden geholpen moeten worden om los te komen van hun “pooiers”.

Na deze lezing ontstond een gesprek met de voorzitter van deze Arnhemse organisatie, zij vernam over de financiële problemen binnen de stichting en besloot ter plaatse het navolgende:

1. het meisje uit Leeuwarden zou voor een ter plaatse overeengekomen bedrag worden geadopteerd om een traject in (naar ik mij meen te herinneren) Portugal te gaan volgen;

2. deze “vrouwen voor vrouwen” organisatie zou zorg dragen voor een inzichtelijke financiële administratie en zich hard maken ter verkrijging van subsidies en PGB uitkeringen voor de meiden omdat deze club van vrouwen ruime ervaring op dit vlak bleek te bezitten.

Dagen, weken en maanden gingen voorbij, Anita de Wit kwam maar niet met de administratie, hoe vaak zij er ook om werd benaderd. Anita vroeg alleen maar wanneer het toegezegd geldbedrag werd overgemaakt naar de opgegeven rekening en verder niet.

Mijn gezonde achterdocht begon maar verder te groeien, zeker toen Eline of Anita mij vertelde dat het toegezegde geldbedrag toereikend was voor 1 week ondersteuning van het meisje uit Leeuwarden, dit terwijl haar ouders ook nog gingen doneren.

Vanuit eerder vermelde professionele handreiking is niets, maar dan ook helemaal NIETS terecht gekomen omdat Anita haar boekhouding gesloten wilde houden voor iedereen, zelfs voor professionals die op basis van gratis ondersteuning hulp wilde bieden.

Afbeelding

Meerdere lezingen van SLBN op de diverse scholen heb ik mogen bijwonen. Altijd waren daar meerdere slachtoffers loverboys bij aanwezig, zelfs een keer een meisje van een jaar of 11 (met de “smurf” als bijnaam), die haar verhaal “moest” doen over haar ervaringen met haar loverboy.

Later vernam ik dat zo een lezing (buiten de gebruikelijke reiskostenvergoeding om) aardig geld moest kosten, de meiden werden per stuk voor een bepaalt tarief aangeboden om hun verhaal te doen. Mijn weerstand groeide met de dag. (uitbuiting?)

In het plaatsje Veenendaal heb ik het gemeentebestuur op zijn kop gezet, bijna als “persona non grata” de gemeentegrens over gezet omdat B&W aldaar hun kop in het zand bleven steken inzake de mogelijke loverboyproblematiek aldaar. Een Twitteractie was het gevolg, waarbij onderhavige vrouwelijke wethouder grootafnemer van Tenalady werd, zij werd platgemailt en gek getweet op ons aller Twitter.

Achteraf blijkt nog geen 10% waar te zijn van alle verhalen van Anita en Eline over Veenendaal. Als “ervaringsdeskundigen” hebben zij zich keihard laten voorliegen door een “mogelijk” slachtoffer loverboys uit die gemeente en ik heb mij, op mijn beurt, door Anita en Eline bij de neus laten nemen.

In ieder tv-programma werden meerdere meiden door Anita voor de camera getrokken. Het schrijnende boek van publiciteitsgeile Maria Genova (waarin o.a. de keiharde leugens over de door haar aangehaalde topfunctionaris van de AIVD) “Vrouwen te koop” waarin meerdere MINDERJARIGE meiden van Anita de Wit (met toestemming van de gezagsdragende ouders of instantie?) hun verhaal door Maria werd beschreven, was 1 van de negatieve toppunten voor alle ECHTE slachtoffers van loverboys.

Na de Maria Mosterd-saga werd dit boek een 2e flater die de daadwerkelijke slachtoffers als ongeloofwaardig in een hoek drukte.

Maria Genova en SLBN (Anita en Eline) waren (of zijn nog steeds) 4 handen op 1 buik, zolang de kassa maar blijft rinkelen. (uitbuiting door beiden?)

En daar kwam het boek “De meiden van de Wit” ……… alleen de titel zette mijn nekharen al omhoog. Binnen de wereld van ex slachtoffers gaat Anita nu door als “De hoerenmadam” en “De Lovergirl”, waarbij Eline de titel “het eeuwige slachtoffer” heeft meegekregen.

Ja Eline, je kan van pruiken en brillen wisselen zoveel je wilt, jouw anonimiteit is nu geheel naar de klote geholpen, dat heb je gewoon aan jezelf te danken omdat jij ook de realiteit niet meer inziet.

Opvallend waren de opnames voor een “special” van Al-Jazeera, onder andere in de woning van Maria Genova in Heemskerk (geregeld door publiciteitsgeile Maria). Een bespreking in haar woning, waar zeker 10 andere voorvechters tegen loverboys bij aanwezig waren, had niets maar dan ook helemaal niets met Al-Jazeera te maken, doch ook daar voerde Anita en Maria het hoogste woord …….. en Al-Jazeera maar draaien.

Nooit is deze special daadwerkelijk uitgebracht omdat gefilmde politie-functionarissen te horen kregen dat zij niet in 1 productie met Anita de Wit in uitzending mochten komen. Nu achteraf begrijp ik ook waarom.

Recentelijk was Channel4 in Nederland om opnames te maken over een Engelse vader (Tom) die zijn nu meerderjarige dochter uit de klauwen van een groep pooiers (loverboys) in Den Haag wilde redden, en ja hoor, ook daar verscheen Anita de Wit weer in beeld, maar geen beelden vanuit de officiële instanties (politie en politiek) vanwege Anita.

Afbeelding

Deze uitzending is te zien op Channel4 (klik hier op)

Ik ben echt niet één van de braafste jongetjes van de klas, waarbij ik regelmatig keihard tegen Haagse beslissingen inga, maar nog nooit zijn er Kamervragen over mij gesteld, nu wel over SLBN, dan moet er toch ergens waarheid aanwezig zijn over mijn ervaring en die van de andere specialisten inzake SLBN. (klik op Kamervragen om deze te lezen)

Gelukkig ben ik bijtijds uitgestapt, kan er nimmer naar mij verwezen worden inzake het “reilen en zeilen” binnen SLBN, want zo diep wilde ik nooit binnen deze Stichting komen.

Rest mij alle meiden ontzettend veel succes toe te wensen wanneer zij de stap nemen om hun pooier vaarwel te zeggen.

Dit bericht werd geplaatst in Juridisch, Loverboyproblematiek, Mensenhandel en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

12 reacties op StopLoverboysNU – Loverboys, lovergirls, slachtoffers en uitbuiting.

 1. Maria Genova zegt:

  Wat een onzin allemaal. Zo veel feitelijke onjuistheden in een blog. De titel van het boek klopt niet, dat boek gaat helemaal niet over minderjarige slachtoffers, Al Jazeera zocht zelf contact, het programma is wel degelijk uitgezonden en ik heb Anita slechts een paar keer in mijn leven ontmoet. Verder is er helemaal geen sprake van ‘kassa’ en ook al heb ik zelf geen stichting: ik geloof helemaal niet dat mensen als Anita het voor het geld doen en dat het financieel iets oplevert. Lage aanvallen en misleidende informatie zijn typisch iets voor Jacques Smits. Wie die gore stalker nog niet kent: google even zijn naam. Mij heeft hij heel lang gestalkt en helaas was ik niet zijn enige slachtoffer.

  • volgens mij ontvang jij/anita per bezoeker van de sessies geld???!!! Je moet toch ergens van leven toch?

  • Oeps Maria, ik jouw stalken? Nee dame, zo belangrijk ben jij echt niet, zie dat nu eens onder ogen!

   En dan weer zo een aantijging/beschuldiging/laster dat jij niet mijn enige “slachtoffer” zou zijn ….. weer zo een Genova uitlating zonder enige onderbouwing.

   Misschien mag jij dat in Bulgarije doen, maar zoiets kan in Nederland echt niet!

   Denk even aan je inburgeringscursus terug OF heb je die niet doorlopen?

   Tsss Maria Genova toch, komt er weer een stuk waarheid over jouw mediageile narcistische karakter naar boven, begin je weer te janken.

   Wat ben jij toch een zakkenvullende publiciteitsgeile trol.

   Las zojuist in de reacties op jouw Joop.nl blog dat jij daar ook onder uit de zak krijgt, ik ben dus niet de enige die jouw zieke houding door heeft.

   Deze Joop.nl blog is te lezen op:
   http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/19914_liever_pedos_dan_slachtoffers/

   Ik moet Maria Genova gelijk geven, de juiste titel van dat verachtelijke boek uit haar koker draagt de titel: “Vrouwen te koop”.

   Is deze ondertussen uit de handel gehaald Maria?

 2. Angela zegt:

  Hoezo niet geregistreerd?
  Zij staan anders keurig ingeschreven bij de KvK.
  Hoe deze stichting te werk gaat weet ik niet en blijf ik buiten maar een sensatie verhaal is het nu weldegelijk. Zorg dat je verhaal klopt en doe eerst een zorgvuldig onderzoek voordat je iets plaatst. Mensen op een blog plaatsen met complete onzin kan iedereen maar is ook strafbaar. Mensen de zwarte piet toespelen zonder te weten waar de klepel hangt slaat werkelijk waar nergens op. Zorg gewoon voordat je iets plaatst dat de informatie klopt dan is de afgang minder groot.

  • Angela,

   Wie heeft het over niet geregistreerd staan bij de KvK?
   Denk dat u nu volledig afgaat!

   Verder betreffen de “voorvallen” zoals vermeld, mijn persoonlijke ervaring met hen, daar valt niets aan te wijzigen.

   Dank dat u zelf het handvat heeft gegeven om zelf volledig af te gaan.

 3. Angela zegt:

  Je schrijft een niet geregistreerde hulporganisatie, als je bij de KvK ingeschreven staat ben je geregistreerd, zo simpel is dat.

  • Arme Angela toch,

   Zeg mij nu niet dat jij het IQ van een bitterbal hebt en niet begrijpt over welke inschrijving er gesproken wordt?!

   Weet jij wel dat prostituee’s ook door hun pooier/loverboy gedwongen worden om zich als ZZP’er bij de KvK in te schrijven? Ook deze inschrijving geeft geen enkele garantie op vrijwillige prostitutie.

   Dus Angela, eerst je huiswerk maken alvorens jij je broodmolen opentrekt en niet weet waarover het, v.w.b. Inschrijvingen, gaat.

   Succes verder.

   • Angela zegt:

    Wat ben jij een gelijkende eigenheimer zeg! Ik heb het niet over garantie of wangedrag gehad maar over jouw opmerking dat zij een niet geregistreerde hulporganisatie zijn. Deze door jouw gegeven informatie klopt niet.
    Zoals ik al aan had gegeven, ik weet niet hoe deze stichting tewerk gaat en wil daar ook buiten blijven maar geregistreerd, correct of niet ,zijn zij zeer zeker wel.

   • Angela zegt:

    Succes verder, zal je hard nodig hebben met zo’n instelling gelijkende eigenheimer.

    • Mw. Vermeulen,

     Ik heb uw reacties op andre blogs bekeken en gelezen.

     U wilt mij op MIJN blog de les lezen?

     Wanneer u onderhavige problematiek niet kunt begrijpen, dan zit u echt met een begrips- c.q. Ontwikkelingsprobleem.

     En daar komt de bitterbal weer, vangt u hem op? #koekoek

   • Angela zegt:

    Jacques, gefeliciteerd met je zoon, bedankt voor de bitterbal. Schrijf overigens eigenlijk nooit op een blog behalve bij Monica. Zij is trouwens de beroerste niet, je moet gewoon door hebben wat zij bedoeld en wat haar bedoelingen zijn. Ieder zo zijn mening, daar ga ik geen discussie over aan. Fijne dag nog met de kids, geniet ervan.

Reacties zijn gesloten.