Monica Pellegrino, Zeeuws Gekkie

Afbeelding

Een complotdenkster van het ergste soort, koppelt mij met mensen aan elkaar als partners in “crime” zonder dat ik deze mensen ken of ooit gesproken heb, dat is de verziekte geest van de bastaard Italiaanse Monica Pellegrino uit Middelburg.

Al eerder heb ik aan deze doemdenkster een blog gewijd in de hoop dat die plaat voor haar kop, zo dik als een bunkermuur, een gaatje open zou laten voor enig gezond verstand, maar helaas, zij is geestelijk verder weg dan ik zou verwachten.

Deze internettrol pur sang koppelt mij met het grootste gemak aan een groep mensen zoals:

Isabel Blanco, ene Jooske, een “Willem”, een bedrijf genaamd “Total Telecom”, Christa van SKPAbuse, Nanko Kiel, en weet ik veel wie nog meer. Een groepje mensen die volgens Pellegrino ALLEMAAL te maken hebben met één of andere “Astromaffia”.

Waar deze koffiedikkijkster het lef en de gedachte vandaan haalt om mij op enige manier te verbinden met eerder genoemde (in mijn ogen) zwevende figuren, is en blijft voor mij een raadsel, een raadsel waarvan de oplossing alleen tussen de oren van Pellegrino zit.

En nee, ik doe er geen seconde moeite voor om al die waanbeelden en complotten uit te zoeken, dat is niet mijn taak, laat zij elkaar maar mooi (financieel) kapot procederen, want dat schijnt nog plaats te vinden ook.

Pellegrino, een Italiaans bastaardkind, die zegt familiebanden te hebben met de Cosa Nostra in Italië, denkt de capo di tutti capi in Nederland te kunnen spelen met blogdreigementen, blogbluf, blogleugens, blogwaanideeën en blogcomplotten.

Een totaal dolgedraaide tante die mij blijft volgen gelijkend aan alsof  ik honing aan mijn kont heb, mij blijft bestoken met mailtjes (een heel dossier vol) en direct messages via WordPress. Nu ik dit schrijf, komt er weer eentje binnen:

“Ik lieg nergens over. Zou ook niet weten waarom. Ik doe vaker onderzoeken die ik aanlever aan journalisten om te publiceren. Dat was in februari ook voor Trouw. Is niets bijzonders en zo waren hier de afspraken ook over gemaakt. Voor mij was er niets aan de hand. Alleen is het wel zo dat als ik het niet meer eens ben met de wijze waarop er gewerkt wordt of ik vind het niet meer ethisch verantwoord, zoals in dit geval, dat ik dan moet kunnen zeggen dat ik mij terugtrek en dat ook mijn informatie verwijderd moet worden. Ook in jouw belang omdat ik mij zorgen maak over de mensen met wie zij in zee zijn gegaan.

Dat is het enige wat nu al tijden speelt. Voor mij. Andere mensen maken daar hele andere verhalen van, maar dat is niet mijn pakkie aan. Als ik vind dat een situatie niet meer verantwoord is, dan moeten mensen gaan kijken of dat inderdaad klopt en niet doorgaan als er om iedereen een heleboel mensen zitten die slechts veel ellende veroorzaken door die blogs. Niemand loopt jou te beschadigen hier. Maar wij zien allemaal veel liever dat er reacties gaan komen van blije moeders dan verdrietige moeders. En ik vraag jou om daar voor te gaan zorgen. En dan moet jij met de bewijslast gaan komen dat je daar voor hebt gezorgd.

Eenvoudig he?”

Pellegrino heeft een “bedrijf” waarin zij ondernemers op basis van online adviezen coacht en dit o.a. via het lezen van Tarotkaarten doet …… arme ondernemers, middels een potje leugenachtige kaarten je bedrijf in de waagschaal stellen.

Haar blogs braakt zij vol met allerlei onzin en leugens over mij, maar wanneer ik dan een reactie middels mijn blog geef, lees je deze reactie van mw. Efteling:

“Smits, haal jij je laster- en terreurblog even weg over mij (..)”, waarna zij weer met volle overgave haar leugens gaat uitkotsen, mij tracht af te branden om later weer lief en aardig te doen (zie ook haar goedbedoelde bericht zoals enige alinea’s hierboven geplaatst).

Dit gebeurt niet 1 keer, maar is een constante herhaling van zetten. Zij weet zelf niet meer wat ze schrijft of wat ze geschreven heeft. Dementie, schizofrenie, pure dommigheid of gewoon aandachtsgeil? Laten we maar een combinatie van alle maken, dan zitten we nooit fout.

En hoppa, weer een bericht middels WordPress:

“Wat er gebeurd was, was dat Angela met de ledenlijst van Private Eye kwam. En daar stond die journalist op. Zowel ik als die andere journaliste schrokken ons kapot. Maar ik bleef daar eerlijk over en die journaliste niet en ging hem steunen en mij aanvallen over allerlei gekke dingen die zij volgens mij van die site van Willem afhaalde. Het zag er allemaal heel hysterisch en paranoia uit dat gedrag van hen. Dus dat waren allemaal dingen die erom heen gebeurden. Er gebeurde zoveel omheen dat er inhoudelijk niets meer gebeurde. Richting jou niet in ieder geval. Niet dat ik weet. Ik moest een hele horde stalkers zien kwijt te raken. En een dwaze advocaat van een bedrijf dat ik niet kende. Geloof me Jacques, er is meer in de wereld dan alleen Jacques Smits.

Maar zij gingen ook over jou schrijven. En toen dacht ik: als Holtappels wordt afgeperst dan word jij mogelijk ook een slachtoffer. Toen moest ik een keuze maken en besloot jou te informeren daarover. Maar daar ben ik toch helder over geweest?”

Pellegrino, haal die tong van jou uit mijn kont!

Ik schreef er al eerder over, ik heb een dossier vol met mailberichten van Pellegrino, de één nog maffer dan de ander, maar ze wel allemaal opgeslagen EN als map één op één doorgezet naar een aantal vertrouwelingen van mij, maar dat niet alleen!

Een onruststookster als Pellegrino blijft niet lang uit het beeld van de media, zo ook vorige week. Een telefoontje van één van mijn volgsters op Twitter, die voor een Nederlands weekblad schrijft en via derden op het waangedrag van Pellegrino werd gewezen, omdat (zoals Pellegrino nu ook zelf schrijft) lid is geworden van de NVJ (Nederlandse Vereniging voor de Journalistiek) en al Googelend diverse “zaken” over haar las.

Daar deze echte journaliste en ik elkaar goed kennen wilde zij graag inzage hebben in de mailwisseling van Cosa Nostra tante Pellegrino, om haar journalistieke onderzoek naar deze miss maffioso kracht bij te zetten.

En ja Pellegrino, zij heeft ALLE mailberichten van mij gekregen, zij mag deze gebruiken/publiceren/ontleden zoveel zij wenst en doe jij daar maar eens wat aan! (jij bent dan altijd te laat).

Tevens heb ik een aantal foto’s van Pellegrino (van haar in Middelburg gemaakt) meegezonden, om haar verhaal “op te fleuren” (lach me echt kapot).

De vertrouwelingen die al deze mailberichten ook hebben ontvangen (waarvan 1 psychiatrisch verpleegkundige) zijn het onafhankelijk roerend met elkaar eens …….. Monica Pellegrino heeft een zwaar psychotische afwijking en dient z.s.m. onder behandeling gesteld te worden.

Dan lees ik nogmaals de website van Pellegrino, wat treft ik daar dan aan?

“Of je bemind iemand, of je wilt gaan veranderen”

Ik rolde van de bank en weet zeker dat één van mijn vertrouwelingen van haar bank glibbert van het lachen. Een geesteszieke die zelf geen enkele relatie in stand kan houden, denk zich te kunnen mengen in andermans relatie. Zal wel weer puur leedvermaak of sensatiezucht zijn, zodat zijn weer een “waargebeurd mini-verhaal in fictie kan schrijven”.

Je zal je eigen verhaal maar op haar blog terugvinden, dan ben je mooi in de aap gelogeerd zeg!

Vernomen is dat Pellegrino haar vingers blauw heeft getikt om allerlei ANONIEME “klanten-ervaringen” te publiceren, waarbij zij zelfs een “jurist” aanhaalt …… ja ja, de wens is de vader van de gedachte.

Verder lachend kwam ik de topic “Over Monica” tegen, met als subtopic

“Wie altijd met zijn benen op de grond staat, komt geen stap verder”

Man man man, tranen met tuiten ……. echt waar, zeker als je al die mailberichten van haar gelezen hebt.

Een weer een WordPress-bericht:

“Je kan ook besluiten dat je liever hebt dat deze strijd stopt. Dan haal je overal je laster weg en laat ik alleen het artikel staan en verwijder alle comments en ook uit Google.

Zoals het er in het begin stond. Nogmaals, ik ben niet zo moeilijk. Maar ik wil niet geterroriseerd worden. Dat is toch logisch? Niet door jou, niet door die groep van Willem en niet door die twee journalisten met hun terreurbrieven naar mij en Isabel Blanco. Waarom? Wij hadden hen niets misdaan. Ik schreef aan die journalist dat als hij die info niet meer wilde hebben over alles wat er omheen gebeurde, dat hij mij dat even moest laten weten. Maar zijn blogartikel kwam ook op Willems site, waar ik hem ook op attendeerde en dat vond hij dan toch blijkbaar wel prettig om daar voor gewaarschuwd te worden. Het is dus in mijn ogen allemaal een beetje met twee monden praten. Ik kan daar niets mee. Onduidelijk en wazig gedoe van die mensen. Zeg gewoon wat je wilt of wat je niet wilt in plaats van achter iemands rug om te gaan lopen roddelen. Heb daar zo’n hekel aan. Veroorzaakt ook alleen maar een hoop wantrouwen bij mensen. Maar ook dat is niet aan mij te wijten. Dus de wildwest verhalen werden steeds gekker zoals je weet. En ik weet ook niet meer bij wie dat allemaal vandaan kwam.

Op een gegeven moment is dat voor mij ook niet meer te volgen.

Jij twittert ook al een jaar de grootst mogelijke onzin. Dan twitter ik toch ook wat onzin. Wat jij kan, kan ik ook. Maar dan tien keer beter :-)

Is Pellegrino nu zwaar geestesziek of niet? ze blijft maar doorgaan met sturen van berichten en dit gaat zo zeker al 3 jaar door …….. zij is zwaar koekoek zoals dat op Twitter genoemd wordt. Noemt ze weer namen van mensen die ik niet ken, die ze direct aan mij koppelt. #Mafkees

Ik mik dit verhaal vast on-line, want ik moet nog zoveel over dit zelfverklaarde onderwereldfiguur bekijken en verwerken, dat ik daar vanavond geen tijd genoeg voor heb.

Wat een trol!

Er komt ook hier een vervolg op.

De mailtjes van Pellegrino blijven weer binnenstromen

imageimage

De mailberichten die ik alleen vandaag al van PELLEGRINO ontvang, zijn niet bij te houden.

Waarom wil PELLEGRINO toch O ZO GRAAG haar “maagdelijke” onschuld aan mij bewijzen? Wat moet zij van mij? Ik ken haar niet en wil haar niet kennen ook!

Tot 3 x toe haar gezegd GEEN mail van haar te willen ontvangen, hoop dat het na de 3e opdracht tot staken van mailterreur/mailstalking tot haar 1 cellige hersen is doorgedrongen.

En PELLEGRINO blijft als een blind peerd maar doormailen

image

Mijn hart is nu totaal gebroken, ik ben Monica PELLEGRINO voor altijd kwijt …….. ik treur!

image

Is dit nu ECHT het laatste mailtje dat ik van PELLEGRINO “gebed zonder eind” heb ontvangen?

image

Er schijnt geen eind aan de geesteswaanzin van PELLEGRINO te komen.

Na bovenstaand LAATSTE mailbericht (zoals zij zelf geschreven heeft) heb ik zeker nog 6 (zes) mailtjes ontvangen waarin PELLEGRINO bijna smeekt om haar in haar “gelijk” te steunen.

Wat moet die PELLEGRINO toch van mij? Reeds eerder gezegd en geschreven: “OPZOUTEN DWAAS EN KAP MET MAILSTALKING IN MIJN RICHTING!”

image

Ben ik met bovenstaand mailbericht ECHT van die gestoorde PELLEGRINO verlost?

Ik hoop het toch echt wel want voor mij is zij virtueel dood.

R.I.P.

Dit bericht werd geplaatst in Pellegrino en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

1.590 reacties op Monica Pellegrino, Zeeuws Gekkie

 1. Francis zegt:

  Oh…ja…nog vergeten…ook nog interessant om te weten, als je een KG over een persoon start.
  Als deze bewijsbaar samenwerkt met een of meerdere personen, daar ook al aangiften tegen zijn gedaan, heb je meerderen voor de prijs van een.

 2. agnes zegt:

  Francis schreef
  ik ben nog nooit voor een rechter geweest, zelfs geen advo voorheen ooit geraadpleegd

  Voor het voeren van een echtscheidingsprocedure heeft u een advocaat nodig om de procedure te begeleiden. U kunt dus niet zonder een advocaat scheiden.

  • Francis zegt:

   Miep…..daarvoor hoef je zelf niet voor de rechter te verschijnen…..
   Beiden een advo….ook zo gepiept!
   Maar dan moet je wel netjes en goed uit elkaar gaan natuurlijk.

   • Francis zegt:

    Daarom dat ik tot de dag van vandaag en zal altijd zo blijven een zeer goed contact met mijn ex en zijn derde vrouw heb, op mijn FB is dat ook duidelijk waar te nemen.
    Dus als jij Angela, die mij en mijn verleden niet kent, daarover openbaar dus over mijn fam. verkeerde info schrijft, en stookt, begeef jij je ook op zeer glad ijs.

 3. Francis zegt:

  Om mij steeds proberen te pakken, moet je vroeger opstaan…..en dat vroeger opstaan, staat voor heel wat!
  Wordt jij daar zelf niet moe van?

 4. Francis zegt:

  Paulien kun je proberen te ‘chanteren’, schofferen, zal je bij mij niet lukken omdat ik niet chantabel ben.

 5. Angela zegt:

  #negeermodus#

  • Monica zegt:

   Zouden jullie (ook Francis) kunnen kijken wat jullie allemaal aan bewijsmateriaal/ screenshots van astrocrime/astroleaks/twitter etc van het afgelopen jaar hebben van Jooske, Willem en Isabel tegen mij?

   Is nodig voor het OM om de politie het onderzoek te laten starten. Mag ik vragen om werkelijk alles wat jullie daar nog over kunnen vinden naar mij of Jac. toe te sturen?

   • Eeeeh Monica,

    Zoek jij even lekker je eigen drek uit!
    Ik heb niks me jou, wil niks met jou, moet niks met jou!

    Nog eventjes, dan ben ik waar ik zijn moet, let maar op mijn inlog ……. zo doe ik het!

    #KLABBAM

    • Francis zegt:

     Ik kom niet meer bij hier……

    • Monica zegt:

     Ik geef aan justitie door dat jij hier de boel gaande houdt met Francis.

     Waardoor Willem heel erg angstig en agressief wordt. De politie Middelburg weet dat al heel lang.

     Zij doet expres of zij mij is. Om mij en Willem te pakken.

     Jac noemt zichzelf expres een realist. Anders moet hij ook in een dwangbuis van haar.

     Het is natuurlijk helemaal niet gek zo’n zestigjarige dame die op mensen met fantasie jaagt om ze in een dwangbuis te stoppen.

     Het is een rouwproces als je maatschappelijk werkster bent geweest, in de Wao terecht bent gekomen en toch zo graag wat patienten wilt hebben om dossiers oer aan te leggen.

     Smits is een fantast en heeft waanideeen Francis. Dat weet iedereen. Dat zie je ook duidelijk in die zaak van de kinderontvoering.

     Nanko Kiel schreef het nog: Smits: Speurneus of gevaarlijke fantast. Ik denk het laatste. Op het blog van Chris Klomp staat ook nog geschreven dat Smits er een rijke fantasie op na houdt. Dan weten jullie nu de werkelijke reden waarom Francis hem al een paar jaar in de gaten houdt. En ik daar achter kwam. Per toeval. Omdat zij doet alsof zij mij is.

     Hij moet in een dwangbuis volgens mij.

     En ik? Ik ben een realist. Een nuchtere Zeeuwse. Ik schrijf wel sprookjes maar dat doen zoveel schrijvers.

     #theend

   • Francis zegt:

    De gekte en brutaliteit, daar had je Angela toch voor schreef je?
    Ook Agnes kan heel goed speuren……

    • Monica zegt:

     Laatste vraag aan Francis: Er was een anoniem persoon: iets met de naam 45 plus die mij aan ging vallen op de blogs van Chris en Nanko

     Dat is eigenlijk mijn vraag aan jou Francis. Was jij dat?

    • Angela zegt:

     #poker face#

    • Monica zegt:

     En daar op dat blog over Jac. reageert nog iemand, wat ik wel gecheckt heb in overleg met Nanko. Maar ook daarvan heb ik niet kunnen achterhalen wie dat is. Dat is iemand die beweert dat Jac zijn dochter niet meer mag zien volgens de rechter. Het mailadres kreeg ik van Nanko. Dat verwees naar het blog Pasteurella van de journalist Johan van Dongen. Maar iedereen kan dat invullen. Johan is echter niet degene die daar heeft gereageerd, voor zover ik weet. Daar heeft hij helemaal geen tijd voor.

     Dat ip adres zou nog even opgevraagd moeten worden bij Nanko. Ook dat zou mogelijk Francis kunnen zijn.

     Ik weet dat je geen zaken doet met Francis.

    • Eeeeeeh, mijn dochter is 30, gediplomeerd verpleegkundige en e is NIMMER iets voorgevallen waardoor ik haar niet mag zien, zij heeft zelf ook gereageerd zoals ik mij kan herinneren.

     Gistern nog een foto van mijn kids bij mij thuis op mijn FB gemikt.

     Verstuurd vanaf mijn iPad

 6. agnes zegt:

  NIET LULLEN MAAR POETSEN.!!!!!!!!!

 7. Angela zegt:

  #poker face was voor Francis bedoeld#

 8. Angela zegt:

  Monica, denk maar niet dat je een eerlijk antwoord zal gaan krijgen van die Poker face. Die neemt iedere identiteit aan om te verhullen wat zij uitvreet. Jaloezie ten top, nog minder dan poep onder je schoenen schreef Paulien toch? Je zou toch maar poep in je ogen hebben.

  • Monica zegt:

   Liggen nog een paar zaken open. Christa begon vorig jaar te twitteren over het kind van Jac. En dat zij dingen daarover uit een betrouwbare bron had vernomen. Francis laat hier weten dat die zaak van dat kind en Polen een zaak van haar en Jac. is. In die tijd (vorig jaar) reageerde ik nogal kwaad omdat Christa dingen over Jac zijn kind en een ontvoering in Polen begon te twitteren die totaal niet geverifieerd of bewezen waren.

   Heeft Jac al bij Christa nagevraagd wie haar bron is en heeft Jac al uitgezocht wie de anonieme reageerde is bij Nanko die over Jac. zijn kind begint?

   Kan dat Francis zijn met een van haar vele identiteiten?

   Is het eventueel ook mogelijk dat Francis dacht dat het over Jac. zijn kind ging terwijl het over iemands anders kind ging? Aangezien Francis altijd de persoon is die mensen met elkaar verwisselt?

   • Even heel erg duidelijk!

    Ik doe geen “zaken” met Francis, heb nooit “zaken” met Francis gedaan en ga ook nooit “zaken” met Francis doen.

    Ook dit weer uit de wereld.

    Verstuurd vanaf mijn iPad

   • Francis zegt:

    Jullie graven steeds meer je eigen graf….wanhoop? Heb toch al laten weten dat je van heel goede huizen moet komen om mij erin te luizen.
    Bij alle andere namen, die je bij je shit betrekt, zullen dat je ook niet in dank afnemen. Maar dat is jouw probleem.

    “Francis laat hier weten dat die zaak van dat kind en Polen een zaak van haar en Jac. is.”
    Je fantasie neemt WEER een loopje met je, toon eens waar ik dat geschreven heb en dan gewoon met datum hier knippen en plakken.

    Hoe durf jij herhaaldelijk hier mensen te beschuldigen om jezelf vrij te pleiten….gaat je nooit lukken. je bent te transparant!!!!!
    Een parasiet, die zich blijft voortplanten.

 9. Francis zegt:

  Ik begrijp niet Monica dat je nog een vraag aan me durft te stellen, terwijl je met je aanhang toch al het antwoord weet, en hier projecteert zoals altijd.
  Heeft je ‘speurder’ het niet kunnen vinden, hier is het, ben zeker de beroerdste niet!

  http://rechtbankverslaggever.wordpress.com/2012/03/05/het-meisje-en-de-wortels/

  En voor je slaafjes ook jou hiermee weer belachelijk gaan maken, zou ik er eens aan denken de eigenaar van dat blog aan te schrijven en te vragen naar IP en wie die persoon is.

  • Francis zegt:

   De strijd die jij daar voerde, dus jouw berichten zijn verwijderd……door eigenaar Blog.

  • Monica zegt:

   Hoe ik jou een vraag durf te stellen? Jij slaat een jaar lang alles over mij op en beweert dat mijn bedrijf kapot moet. Ik zorg dat jij voor de rechter komt, als jij daar mee door gaat. Ik speel geen speurneus en dat doe ik nooit. Ik ben erg rechtstreeks naar mensen. Dat zie je aan mijn mailverkeer trouwens. Zijn er meer mensen bij betrokken? Dan krijgt iedereen tegelijkertijd dezelfde informatie. Er gebeurt bij mij nooit iets achter iemands rug om.

   Doet een ander dat wel om te proberen mij mee te trekken in een strijd die de mijne niet is, dan krijgt de ander dat te horen. Waarom? Dat moet je niet doen.

   Jullie willen slachtoffers maken daarmee. Ik speel geen spel. Jullie spelen een spel waarbij je mij wilde slachtofferen. En ik stak daar een stokje voor en blijf dat doen. Ik gooi het direct open.

   Ik krijg mails van mensen die zo zwaar gepakt zijn door Isabel. En zij zeggen exact hetzelfde. Jij en Jooske doen daar aan mee. En na mij pakken jullie de volgende.

   Ik geef je nog een voorbeeld. An de Wit is al een paar jaar slachtoffer van Isabel. En wie duikt er direct op An de Wit? Juist…Francis. En zo houden jullie haar slachtoffer.

   Jullie zijn bekend bij de politie. Dat jullie niet kunnen stoppen met zijn allen en dit al jaren doen. Ik ben degene die hier een einde aan gaat maken. Aan wil maken…

   Mijn conflict met de politie gaat niet over mijn zaak. Die is duidelijk namelijk en was dat al vanaf het begin. Mijn conflict met de politie gaat erover dat ik aangeef in mijn onderzoek dat er vele slachtoffers zijn gevallen. Dat dat blijkt uit mijn onderzoek. De politie weigert en zegt dat ik alleen aangifte voor mijzelf mag doen.

   En ik zeg….Nee. Er zijn teveel slachtoffers gevallen. Karl is er een. An de Wit is er ook een. Mensen komen mij mailen. Mijn onderzoek was voor iedereen. En dat blijft voor iedereen.

   En ik wil dat justitie naar een manier zoekt om mij daarin te helpen zodat het voor iedereen stopt. Voor mij, voor Karl, voor An, voor de consulenten van TT, voor Agnes, voor Angela en voor andere mensen die mij mailen en pijn en verdriet hebben over wat jullie hen aangedaan hebben en blijven doen.

   En ik zei tegen Jacques dat hij me moet gaan helpen hier mee.

   En als hij dat niet doet dan mag jij hem van mij in een dwangbuis stoppen en hem jaren lang gaan belagen daarmee 🙂

  • Monica zegt:

   Zowel jij als Jacques zitten compleet verkeerd als het gaat over wat die journalisten verkeerd hebben gedaan. Misschien met name Karin als het gaat over die zaak van de internetterreur. Ik denk ook dat Karin bang was dat dat naar buiten kwam. Ik ga het toch melden hier. Omdat er echt helderheid moet gaan komen. Zonder wrok, kwaadheid of wat dan ook. Er zijn te veel mensen bij betrokken die schade oplopen door verkeerde onderzoeken en ik leg hier uit waarom:

   Karin ging een onderzoek instellen naar het leven van Jooske. Maar dat heeft niets met internetterreur te maken. Jooske is een slachtoffer van stalking. Karl ook. Ook daar wilde Karin een onderzoek naar in gaan stellen. En ook naar Isabel die Karin daar heel erg over heeft aangevallen. Zij schreef aan mij en Karin dat zij dat een inbreuk op haar leven vond. En terecht. Zij had geen toestemming gekregen van Karin daarvoor. Ik wist van Karl ook dat hij niet meer wilde dat mensen gingen speuren in zijn leven. Logisch als je al zes jaar gestalkt wordt.

   Doe je dat toch, dan ga je dus als journaliste hetzelfde doen: je maakt inbreuk op hun persoonlijke levenssfeer, zonder dat daar ook maar enige aanleiding toe was en dan ben je aan het stalken.

   Hetzelfde deed Nanko richting Jacques. Waarom zou ik als journalist mij gaan verdiepen in zijn kinderen? Als ik met een zaak over een kinderontvoering bezig ben, wat doet het er dan toe wie Jac. zijn kinderen zijn of met wie hij een relatie heeft of heeft gehad? En of zijn kinderen in China of in Timboektoe zitten?

   Daar kom je in iemands persoonlijke levenssfeer.

   Dat hadden die journalisten moeten gaan scheiden. Ik had bijvoorbeeld met Isabel ook een peroonlijk contact. Wat zij mij daarin vertelde gaat geen een journalist iets aan. Het heeft ook niets te maken met internetterreur. Zij is bang dat ik dat zal doen. Maar dat doe ik niet. Jij Francis, hebt ook een mail van mij waarin ik jou gigantisch op je flikker geef dat jij probeert informatie over Isabel bij mij te halen. Dat krijg je niet, staat daar heel duidelijk. Met een cc naar Jac. Ik zorg altijd voor getuigen bij pathologische leugenaars zoals jij.

   Dan snap je nu wellicht beter wat ik doe.

   En dan mag jij nu uit gaan leggen waarom jij Isabel van leugens voorziet. En haar bang maakt. En hier laat weten dat ik contact heb met Jooske en Willem.

   En veroorzaakt dat Isabel in paniek naar hen rent. Omdat zij paranoia is. En jij dat blijft voeden.

   Want dat vind je leuk toch Francis?

   Jij bent geen hulpverleenster. Maar je lijkt een psychopatische stalkster te zijn. Die zoekt naar de angsten van mensen. En daar in gaat prikken. Omdat je het leuk vindt om te zien hoe ze in paniek raken.
   En daardoor nog meer brokken gaan maken.

   In februari 2012 kwam Willem bij mij. Schreef mij dat jij gevaarlijk bent en mensen voor jou gewaarschuwd moeten worden. Ik schreef naar de politie dat jij de meest gevaarlijke bent van het hele stel. Omdat jij je uitgeeft voor maatschappelijk werkster. Maar in werkelijkheid zoekt naar zoveel mogelijk informatie die jij opslaat om tegen hen te gebruiken.

   En er zijn altijd labiele mensen die daarin trappen. En dan maak jij ze kapot. Zoals je Paulien ook helemaal de vernieling in helpt. Je stuurt haar niet naar een neuroloog. Je zegt niet dat ze te veel drinkt en maar eens hulp moet gaan zoeken. Nee, je pakt haar helemaal in. Isoleert haar van alles en iedereen.

   Ze moet bij jou blijven van haar.. Je noemt haar je kindje, waar jij voor moet zorgen. Het wordt tijd dat Paulien de drank aan de kant gaat gooien, haar ogen open gaat doen en nuchter wordt. En hulp gaat zoeken bij professionals. Niet bij mij. Ik ben geen neuroloog en ik ben ook geen expert op het gebied van alcoholisme.

   Ik weet alleen van mijn (ex) partner die daar wel een expert in is, dat zachte heelmeesters op dat gebied hele stinkende wonden maken. En dat iedere expert op het gebied van verslavingen je exact hetzelfde zal vertellen.

   Paulien moet helemaal genegeerd worden. Tot ze zelf hulp gaat zoeken bij dat probleem. Dat is helpen Francis. Het lijkt niet zo. Maar het is wel zo.

   Begin daar dus maar eens mee.

 10. Angela zegt:

  De enige die zich hier belachelijk maakt ben jij Francis.

  Ik heb even gekeken en de woorden, de omschrijving is veels te hoog gegrepen voor Francis, die kan alleen maar dom redeneren dat is aan bovenstaande bericht te lezen. Bovendien is het zo te lezen door een man geschreven.

 11. Francis zegt:

  Angela zegt:

  Monica, denk maar niet dat je een eerlijk antwoord zal gaan krijgen van die Poker face. Die neemt iedere identiteit aan om te verhullen wat zij uitvreet. Jaloezie ten top, nog minder dan poep onder je schoenen schreef Paulien toch? Je zou toch maar poep in je ogen hebben.

  • Francis zegt:

   Doelde je met je bericht dan weer niet Angela op het feit, dat ik de ‘identiteit’ van 45+ wel zal hebben aangenomen?

   • Angela zegt:

    Nee, daar doelde ik absoluut niet op. Wist niet eens waar de vraag van Monica over ging.
    Je was alweer te voorbarig met je beschuldigingen en conclusie.
    Is overigens nog nooit anders geweest.

 12. Francis zegt:

  Dan heb ik dus dit verkeerd begrepen?

  Monica: “Kan dat Francis zijn met een van haar vele identiteiten?
  Er was een anoniem persoon: iets met de naam 45 plus die mij aan ging vallen op de blogs van Chris en Nanko

  Dat is eigenlijk mijn vraag aan jou Francis. Was jij dat?

  Angela: “Monica, denk maar niet dat je een eerlijk antwoord zal gaan krijgen van die Poker face. Die neemt iedere identiteit aan om te verhullen wat zij uitvreet.”

 13. Angela zegt:

  Trek je eigen conclusie maar, ben je zo supergoed in.

  Gewoon niet zo vaak in de spiegel kijken, zie je ook niet constant spoken.

  • Monica zegt:

   Die persoon is geen man, maar een vrouw. Eentje die vervolgens ook bij Nanko begon en ook een blog heeft. Ik had het nog met Paulien daarover gehad. Zij dacht dat het mogelijk Jooske kon zijn.

   Mijn berichten werden verwijderd bij Chris op mijn eigen verzoek. Ik las vervolgens op twitter dat Francis mij zwart liep te maken bij Chris. Ik zie hier, dat ik nog steeds geen antwoorden van Francis heb gehad. Francis schreef mij dat Jooske volgens haar over Jac is gaan schrijven, omdat Jooske mij in de gaten hield. Feit is dat beide dames mij dag en nacht in de gaten hielden en mijn omgeving zijn gaan bewerken. Ze doen hetzelfde. Ik loop slechts langs waar dat gebeurde en vraag wie de personen zijn die onjuiste informatie verspreiden. Eenvoudige vraag dus.

   In Jac. zijn kinderen heb ik geen interesse en in Jac. zelf ook niet. Er is een vrouw die al een jaar doet alsof zij mij is en mensen onjuiste informatie geeft die rond is gaan zingen. Daar ben ik mee bezig en dat is Francis. En Jooske begon op die site weer over Christa en Francis. Ik denk dat Christa onjuist is geinformeerd en daardoor Nanko verkeerd heeft geinformeerd over zaken. Dat is wat ik naloop.

   Francis is mensen uit mijn netwerk gaan benaderen. Die kwamen mij dat vertellen. De personen die daar niet eerlijk over zijn, zijn die journalisten. Karin hetzelfde verhaal. Zij schreef mij dat Francis haar vanuit het niets zwart ging maken op haar blog. En dat zij haar niet toegelaten had.

   Enkele maanden later, na die ene mail van mij, praat zij met Nanko en opeens kreeg ik een mail waarin Karin mij aanvalt over allerlei dingen die niet over mij gaan, maar over Francis.

   Francis maakt mijn omgeving dus wijs dat ik haar ben. Zo heb ik ook een mail van haar waarin zij mij schrijft dat ik een maatschappelijk. werkster ben die dat al veertig jaar heeft gedaan. Maar het kan ook zijn dat zij Christa verkeerd informeerde die daar mee naar Nanko ging en dat Nanko Christa geloofde. Zoiets..

   Ik had Francis al eens eerder geschreven dat zij dissocieert. Dat betekent dat zij zich op zo’n moment niet meer bewust is van wat zij doet en zegt. Ook op dit blog zie je dat gebeuren. Zij neemt teksten van mij over, schrijft soms exact hetzelfde terug en lijkt niet door te hebben dat zij dat doet.

   Omdat zij meerdere identiteiten aanneemt heb ik ook gemerkt bij haar dat ze ook dingen vergeet die zij doet of heeft gezegd. Dat kan een reden zijn dat zij alles opslaat. Om niet door de mand te vallen en haar eigen leugens nog terug te kunnen vinden in de computer.

   De aanvallen van haar, zijn slechts bedoeld om de aandacht af te leiden. Zodat ze geen antwoord hoeft te geven.

   Mijn vragen zijn eenvoudig. Ik heb nog steeds geen antwoord gekregen.

   Dus ik wacht tot zij het voor elkaar krijgt om een rechtstreekse vraag rechtstreeks te beantwoorden…

  • Monica zegt:

   HET WARE VERHAAL (over de veroorzaker van chaos en verwarring alom) GAAT NIET OVER MIJ MAAR OVER JACQUES SMITS….

   Smits is een lafbekje (iets wat hij anderen verwijt..). Wie heeft dit alles veroorzaakt?

   De persoon die alle commotie heeft veroorzaakt, dat ben niet ik, maar dat is hij zelf geweest.

   Op het moment dat het eerste conflict tussen ons ontstond omdat ik echt niet tegen die agressie kan van hem, ging hij frontaal in de aanval. Tranen bij mij. En ik schreef nog: ” Hee, maar ik dacht dat we vriendjes waren.”

   Smits schreef terug dat hij geen vrienden heeft.

   ” Prima” , dacht ik. Dan bedoelt hij dus dat het contact zakelijk was voor hem. Dan is hij dus speurneus en heeft hij mij benaderd omdat ik ook freelance journaliste ben. Daar hadden wij namelijk contact over. Een onderzoek naar die Rolodexman van Maria Genova.

   Waar Coco een journalistiek (met bewijsbare feiten) artikel over schreef en ik ook een artikel schreef maar dan vanuit de wereld van de archetypes (je onderbewuste dus).

   Ik doe aan spirituele journalistiek. Maria Genova noemt dat laster. Flirten?!! Schreef zij mij kwaad. Hoe durfde ik het in mijn hoofd te halen om te beweren dat zij zou flirten met Jacques.

   Ik zeg: ” Je doet niets anders. En Christa ook. ”

   En dan moet Nanko ze weer gaan redden.

   Waarop ik Nanko schreef: ” man, man, wat ben je toch een vreselijk naieve kerel.”

   Maar ik doe het even voor wat die vrouwen werkelijk doen. Dus ik schrijf verhalen.

   ” Je bent gestoord!!” twitterde Christa. En…” Je was toch een slachtoffer van Jacques? #fail !!”

   Tja..de politie weet het ook niet meer. Is ze nu verliefd op hem? Is ze een slachtoffer van hem? Of is ze journaliste die een onderzoek deed?

   Het is een mysterie..

   Of toch niet?

   Wie zong dat ook alweer over de vrouw? I am a bitch, I’m a lover, I’m a child, I’m a mother, i’m a sinner, I’m a saint and I do not feel ashamed.

   Great song. Geweldige vrouw die die tekst heeft geschreven. Kunnen veel vrouwen nog een hoop van leren.

   En dat was mijn boodschap. En Jacques speelde gewoon mee. Dat is ook een man met tien gezichten namelijk.

   Hij noemt zichzelf de master 10 spellen maker oid. HIj vindt dat hij het beter kan dan ik.

   En ik zei alleen maar: ” Oh, ja? Dat zullen we dan nog wel eens zien.”

   Meer niet dames. Het was een speeltuin voor volwassenen. Je kunt daar over klagen of lekker mee gaan spelen.

   Maar mensen schaden hoort daar niet bij. Is Jacques gaan schaden? Ja, ik vind van wel. En ik denk zelf dat de oorzaak is dat Jacques vrouwen niet echt begrijpt. Sommige types triggeren hem waardoor hij echt door slaat. Dat is gebeurd. Dat zie je heel duidelijk in die zaak van de kinderontvoering. De enorme misplaatste agressie.

   Dat heeft iets met hemzelf te maken. Met een vrouw. Een moederfiguur waarschijnlijk.

   Vraag ik daar naar? Nee. Speur ik daar naar? Nee. Als hij dat wil vertellen is dat zijn eigen keus.

   Geeft hij zelf tegenstrijdige signalen? Ja. Zoals ” bemoei je met je eigen leven!” En daarnaast; “Je had het moeten vragen over die Poolse moeder en wat daar mee aan de hand was.”

   euh..hallo?

   Klagen doet hij ook graag zoals: ” Ik heb geen hoor en wederhoor gekregen!” Ik doe dus netjes aan hoor en wederhoor. Resultaat? BAM! Daar komt Smits weer met de opmerkingen: ” Ze stalkt mij!!”

   Waarop ik weer zeg: ” Hij wilde alleen maar sex en ik was aan het werk. Sexuele intimidatie!”

   Het is net een vrouw, die Jacques. Hij weet gewoon niet wat hij wil.

   Ik denk zelf dat hij een homo is. Willem schrijft dat ook op zijn site. Misschien kunnen jullie dat eens uit gaan zoeken als speurneusjes op internet.

   Heeft iedereen weer wat te doen.

  • Monica zegt:

   Nog een vraag aan Francis: Van de dames (Christa en Francis) mocht ik ook geen contact hebben met Nanko.

   Daarom probeerde de arme man ons contact maar verborgen te houden.

   Ik dacht dat Nanko en ik vriendjes waren. Maar dat mochten de dames weer niet weten. Want die hadden een andere mind dan ik. Dus zei ik maar weer wat anders tegen hen. Om Nanko en zijn huwelijk te beschermen tegen de dirty minds van al deze vrouwen.

   Ik had zo graag gewild dat Nanko de moed had om de waarheid te vertellen. Hij is de enige in dit verhaal voor wie ik de kaarten had gelegd. Omdat hij ziek is. En ik wilde kijken of ik ergens kon helpen.

   Waarop hij mij vervolgens de grond in heeft getrapt. Samen met de ‘nice ladies hier”

   Nanko..de hypocriete pester. Samen met Christa, Francis en Karin. Waarom hebben jullie het daar niet over?

   Waarom blijven wijzen naar mij die niemand iets had misdaan? Die het nooit over Nanko had gehad met anderen. Maar die mij wel heel paniekerig schreef dat ik zijn naam niet mocht noemen? Wat is hem verteld waardoor hij onnodig bang is geworden voor mij? Of wat heeft hij zelf verteld en is zijn mind misschien wel net zo dirty als die van zijn vriendinnen?

   Miss Francis mag praten. Zij die op haar site schreef dat Nanko een slachtoffer is van mij. Of ben ik in werkelijkheid het slachtoffer van Nanko?

   Leg maar uit….

   • Angela zegt:

    Laat Francis dan ook maar eens uitleggen waarom zij op twitter aan jajawouters en anderen schrijft last van Jacques te hebben, dat hij haar stalkt. Popie jopie noemt zij hem daar en nog veel meer. Hier op het blog is het ja en amen.

    • Oh ja?

     Heb jij daar enig bewijs van?

     Graag naar info@interrescue.nl

    • Monica zegt:

     Ik had Angela al gevraagd om jou bewijzen op te sturen. Ze vertrouwt je niet. Dus ik wil graag hier op het blog een garantie van jou dat jij niets doet met die informatie zonder haar toestemming.

     En indien je dat toch doet, stelt zij jou aansprakelijk voor de schade die jij veroorzaakt in haar leven.

     Laten we even wat vertrouwensafspraken hier neer gaan leggen, aangezien jij niet over komt als de meest betrouwbare persoon op aarde en ik Angela bescherm tegen iedereen die haar nog een keer beschadigt.

     Zij heeft te veel op haar bordje gekregen en mijnheer Smits gaat daar dus heel zorgvuldig rekening mee houden. Als hij iets aan bewijzen wil zien van haar.

    • Monica,

     Jij hebt geen enkele invloed op mij, ik lach jou uit, dus “aansprakelijk stellen”? Mijn advocaat is mr. Gerald Roethof in Amsterdam, ga maar vast aan hem schrijven

    • Angela zegt:

     google.com reageerd niet dus dan maar een gedeelte hier.
     De rest moet je zelf dan maar gaan lezen op https://twitter.com/private_eye1

     Privaatje ‏@Private_Eye1 21 Feb
     @Wijsneusjee @jajwouters het is allemaal grootspraak van ze in feite zijn ze zielig en klein, hoef je niet bang voor te zijn…

     Privaatje ‏@Private_Eye1 21 Feb
     @jajwouters @Wijsneusjee Denk dat Pellegrino net zo berucht/beroemd wil worden als JS, hij krijgt tenminste nog aandacht. Zij smacht…

     View conversation

     Privaatje Privaatje ‏@Private_Eye1 21 Feb
     @Wijsneusjee @jajwouters Dan weet ik waar Pellegrino het van heeft…goed afgekeken van JS 🙂

     View conversation Reply
     Retweet

     Favorite

     More

     Privaatje Privaatje ‏@Private_Eye1 21 Feb
     @jajwouters @Wijsneusjee hahah…heeft me al een keer gebeld,wist te vertellen dat er voor mijn deur opgravingen waren..popie..jopie gedrag.

 14. Angela zegt:

  Alanis Morissette.

  Antwoord op de vraag wie dat ook alweer over de vrouw zong.;-)

 15. 1542 reacties tot nog toe.
  Reacties waar ik over het algemeen geen touw aan vast kan knopen.
  Reacties die mij de nodige waanzinnige bewijzen hebben mogen leveren.
  Reacties vol haat en nijd.
  Reacties uit een wereldje die ik niet wil leren kennen.

  Om 12:00 uur vandaag (zondag) schakel ik deze bloglijn op privé.

  Middels Google blijft hij als mirror te vinden, maar via “mijnbeurt” alleen nog leesbaar voor mij.

  De contacten met de GROOTSTE dwaas van de digitale snelweg JAJWouters hebben mij dit besluit gebracht.

  Die Wouters is nog gekker dan ALLE internetgekkie’s bij elkaar.

  Een vrouw in de overgang verliest schijnbaar haar hersens en dus ook haar denkvermogen.

  Cheerio.

 16. Angela zegt:

  Dan hoop ik dat je in bent gaan zien dat Monica geen complottheorieën heeft verzonnen. Dat zij niet dement of schizofreen of wat dan ook is. Monica heeft geprobeerd om jou te beschermen tegen Francis en Paulien. Zij zag of dit nu in een glazenbol of senseopad was, dat zij jou gingen betrekken in hun haat tegen ons allemaal. Paulien en Francis hebben jou in willen zetten om iedereen een loer te kunnen draaien. Wie is er immers niet bang voor de landelijke pitbull?Zij maken mensen echt doelbewust tot slachtoffer. Kijk toch eens wat zij veroorzaakt hebben? Ook jij ontvangt nu bedreigingen van Willem en Jooske en Isabel. Ook jij wordt uitgescholden, belachelijk gemaakt op al hun sites, twitteraccounts. Dit allemaal dankzij Francis en Paulien die werkelijk allerlei mensen inzetten. Niet Monica maar die twee die echt in een dwangbuis thuis horen.

  De leeftijd van de overgang heb ik nog lang niet dus met mijn hersenen en denkvermogen is niets mis.

  In elk geval wil ik je bedanken dat jij het mogelijk hebt gemaakt dat ik eindelijk eens een weerwoord kon geven. Of het verstandig is geweest? Daar ben ik nog niet over uit maar het lucht wel op.

  Het ga je goed, cheerio.

  • Bedreigingen ontvangen zijn een deel van mijn dagelijks leven geworden, deze raken mij niet, geheel niet, ik lach er altijd om, zeker als deze van leipo’s als Monica en ene Willem afkomen.

   Succes verder.

   Verstuurd vanaf mijn iPad

   • Monica zegt:

    Je hebt in heel je leven nog niet een bedreiging van mij ontvangen. Dat bedreigingen een onderdeel zijn van jouw leven heeft er meer mee te maken dat jij een meningsverschil als een bedreiging ziet.

    Laat je koppie nakijken Smits. Het is nergens oorlog behalve tussen jouw oortjes.

    Ik lach erom.

    Je bent een man die met zijn mobiel loopt te spelen. En heel interessant over wil komen als pitbull.

    Grow up.

 17. Angela zegt:

  Toch maar weer terug gezet?

 18. Angela zegt:

  Hoe bedoel je dat?

  • Iedereen heeft nu weer aandacht voor de rest van het leven, mooi toch?

   Verstuurd vanaf mijn iPad

   • Monica zegt:

    Ik wil je excuses zien hier op je blog Smits, en een rectificatie.

    De reden waarom je in mijn nek blijft hijgen heeft met die kinderontvoering te maken. Het is absoluut een vreemde zaak.

    Maar ik ga niet in zee met mensen die mij doelbewust lopen te schaden. Op twitter gaf je aan dat de waarheid op tafel moet komen. Voor niets gaat de zon op bij mij.

    Dan heb ik het niet over geld, maar over respect en ook iets terug doen voor een ander. Deze hele zaak van jou was nooit bestemd (bij mij) voor justitie. Gezien wat er gebeurd is, heb ik wel begrip voor je wantrouwen, maar ik ben absoluut straight en hier staan geen dingen die je niet al van mij wist.

    Ook denk ik dat je in de mails van die dames hebt kunnen zien dat het klopt wat ik je vertelde en dat is dat ik een haatzaai clubje op mijn nek heb die ik maar niet kwijtraak en waar de politie niets aan doet. Ik heb het OM eerlijk geschreven dat de situatie van mij uit naar jou dus heel dubbel is. Aan de ene kant vraag ik je hulp bij die mensen omdat ik niet meer weet hoe ik van ze af moet komen, en aan de andere kant doe je dat op een manier die strafbaar is en schade veroorzaakt. Wat ik uiteraard niet accepteer.

    Dus ik zit met twee onderzoeken. Waarin mensen verschillende belangen hebben. En ik neem aan dat je duidelijk is geworden dat ik in de spagaat terecht ben gekomen toen ik merkte dat de mensen uit het ene onderzoek jou ook tot slachtoffer gingen maken en ik, jou daarin moest beschermen (vind ik) en daardoor voor de buitenwereld en collega’s onbegrijpelijk gedrag ging vertonen.

    De reden dat ik hier gereageerd heb is om te laten zien, wat er gebeurt in mijn leven en dat van anderen zodra ik met iemand in gesprek ga. Een paar waanstalkers kopieren alles, de geldclaims vliegen je om de oren, vergezeld van dreigementen en scheldpartijen van een oversexte zeventigjarige geobsedeerde maniak. En daarnaast zag ik op Willems blog EINDELIJK de bewijzen dat die advocaat van Holtappels mij belazerd heeft en mijn mails wel degelijk heeft gebruikt voor zijn eigen rechtszaak. Hij zei van niet, maar ik geloofde hem niet en terecht, zo blijkt. Ook van hen heb ik een lading leugens en intimidaties over mij heen gekregen waar je eng van wordt en ook daar is wat mij betreft het laatste woord nog niet over gezegd. Beide advocaten deden hun werk niet zoals het hoort. De procedure voor een waanstalker loopt namelijk via de politie en justitie. Iets waar ik overleg over heb gehad met de politie Middelburg en Holtappels dient én voor zichzelf en voor anderen die slachtoffer zijn of zijn geworden naar justitie te gaan. En zo niet, dan kan hij zijn positie als marktleider aan de grote boom gaan hangen. Want als je als marktleider nog niet eens in staat bent om een invalide oude man op de juiste wijze aan te pakken in samenwerking met de politie, dan vraag ik mij af wat voor vrouw hij heeft dat zij ook geen enkele moeite doet om haar eigen kind hier tegen te beschermen, waardoor haar man daar weer over kwam klagen bij mij. (Over Willem hoor..niet over zijn vrouw.).

    Dit is waar ik Nanko en Karin tegen heb willen beschermen. En haalde hen om die reden van de zaak af, zodat zij niet ook slachtoffer zouden worden.

    Ook van hen wil ik excuses zien over wat zij mij aangedaan hebben met hun leugens.

    De reden dat ik de gewone journalistiek de rug toekeerde heeft er mee te maken dat ik mensen wil helpen. En de krant is niet gericht op mensen helpen. Maar mijn onderzoeken hebben altijd het doel om mensen te helpen. Niet om te schaden. Dat is een levenswijze van mij die Nanko en Karin niet hebben begrepen. Ik wijt dat bij hen aan een gebrek aan mensenkennis en vooral aan zeer gebrekkige communicatie en paranoia van hun kant. Of de mensheid gebaat is bij rechtbankverslaggevers met waandenkbeelden dat betwijfel ik. Angst maakt wantrouwig. Dat is normaal en menselijk. Check, check en pas dan kun je zeggen of je wantrouwen terecht is of niet. En journalisten die niets checken maar allerlei onzin de wereld in gooien zijn geen journalist maar hebben een therapeut nodig vanwege een angststoornis.

    Verder is het zo dat zij in die zaak van de kinderontvoering absoluut niet in de gaten hebben gehad wat daar werkelijk aan de hand was. Dat kwam omdat zij het niet goed onderzochten. En niet in de gaten hadden dat je onschuldig was. Ik had die aangiftes niet eerder gezien. De aanklachten zijn ernstig. Dermate ernstig dat het ongelooflijk is dat die er door heen zijn gekomen zonder enig bewijs.

    Ik begrijp waar je tegen aan loopt. En dat is het feit dat je illegaal werkt. Je bent eigenlijk bij voorbaat veroordeeld daardoor. Ik hoor reacties van agenten die direct met hun oordeel klaar staan. Dat is m.i. waar het mis gaat of is gegaan. Politie moet aan waarheidsbevinding doen. Blanco dus. En dat zijn ze niet bij jou. Ik denk zelf dat heel veel problemen daar door zijn veroorzaakt.

    Verder speel ik nooit spionnetje. Ik begrijp de werkwijze van andere journalisten en van de politie maar onderzoek doe ik in samenspraak met de personen die er bij zijn betrokken. Dat betekent dus niet dat wij een geheime affaire hebben (hoewel het grappig was om daar de draak mee steken), maar dat is een andere werkwijze.

    Karin en Nanko hadden daar in mee kunnen gaan. Open en bloot en recht door zee. Zonder vrouwen die een carriere als Miss Marple ambiëren. Onderzoeken doen is vooral een kwestie van alles na blijven lopen, elk detail blijven checken, proberen zo onbevooroordeeld mogelijk te blijven en vooral oneindig veel geduld op kunnen brengen. En samenwerken…

    Vooral het samenwerken en taken verdelen (na overleg over wie wat doet) is een kunst die zij niet beheersen. Maar ik laat mij niet zwart maken door anderen vanwege hun eigen gebreken. Niet door jou, niet door hen en zeer zeker niet door die zeventigjarige hijger.

    Dit zijn de voorwaardes en fouten van jou en anderen die jullie hebben te corrigeren.

    Het blog van zowel jou als Willem, mails van journalisten waaruit onze samenwerking blijkt…alles ligt bij justitie. En wat mij betreft mag iedereen veroordeeld worden tot een verplichte behandeling tegen paranoia en een cursus over archetypes, en onderscheid leren maken tussen de bewust zichtbare wereld en de onderbewuste wereld waar onze hersenen voor ca. 90 procent op draaien. Wel zo handig, als je beseft dat je met het grootste deel van je gedrag een slaaf bent van je onderbewuste met al haar vooroordelen.

    En agenten en journalisten zijn daar wellicht het beste voorbeeld van…

   • Angela zegt:

    Nu jij nog.

    • Angela zegt:

     Iedereen heeft nu weer aandacht voor de rest van het leven, mooi toch?

     Daar was mijn antwoord op: Nu jij nog.

    • Monica zegt:

     Volgens mij ligt er nog het een en ander…

     Misschien kan Jacques zijn blog beter de titel “Openbaringen” geven. En dan gaat hij erachter komen, dat ik werkelijk objectief ben in vrijwel elke situatie.

     Maria Genova heeft aangifte gedaan tegen Jacques Smits wegens stalking. In februari 2012 werd ik benaderd door Maria. Zij had een journaliste van Trouw verteld dat ik weggepest was door Jacques van twitter. De journaliste van Trouw wilde een artikel publiceren over twitter voor ondernemers. Over Jacques Smits heb ik met die journaliste nooit gesproken. Ik had wel (toevallig) een eigen marktonderzoek gedaan voor ondernemers op zowel Linkedin als twitter. En ik raad het iedereen af 🙂

     Terug naar Maria….

     Maria komt op mij over als een vrouw die anderen voor haar de kastanjes uit het vuur wil laten halen en op twitter moord en brand schreeuwt hoe ernstig zij wordt lastig gevallen. Smits is absoluut aan het treiteren geweest. Mijn bezwaar tegen het gedrag van Maria is dat als je je presenteert als een vrouw die het opneemt voor slachtoffers van mensenhandel dat je dan ook zo stoer moet durven zijn om zelf in de auto te stappen en Smits even een kus op zijn wang te geven en te zeggen: “Het komt allemaal wel weer goed joh…”

     Ik heb een hekel aan manipulatieve vrouwen die misbruik van mij willen maken. Van vrouwen die niet werkelijk slachtoffer zijn, maar wel last van iemand kunnen hebben. Dat zal ik niet ontkennen. Maar echte slachtoffers zijn voor mij slachtoffers van ernstige trauma’s. Misbruik of zware mishandeling bijvoorbeeld. En klagende vrouwen die een man hebben, zoals Maria heeft, die Jacques ook even had kunnen bellen, moet natuurlijk niet bij mij aan komen kloppen voor haar probleempjes.

     Ik heb ook een vreselijke hekel aan vrouwen die mij in een slachtofferrol willen duwen om richting de buitenwereld te doen alsof zij mij een dienst hebben bewezen, maar ondertussen een dreigtweet van een andere stalker van mij (ik verzamel ze..) gewoon ging retweeten.

     Hoe ik mij daaronder voelde daar had zij geen enkele interesse in. Vreemd dat iemand die geen enkele interesse heeft in mij, dan toch denkt dat ik haar ga helpen….

     #nextplease

    • Monica zegt:

     Slimme vrouw die Angela….

     Zij hoort bij mijn team. Ik ben van de verhalen en de rode draad en het overzicht. Zij is zooo goed in bewijzen verzamelen. Daar ben ik weer niet goed in.

     Wat zou Jacques zijn talent zijn?

     Eens even in mijn kaarten kijken…

     Inkoppertje…Koning van Zwaarden. Een dominante man die handelt vanuit zijn ratio. Het is een koning. Hij moet ook over veel wijsheid beschikken dus.

     Jammer dat hij dat nooit laat zien… Gelukkig laten de kaarten altijd zien wat de ander verborgen houdt. Mooi he?

  • Monica zegt:

   En Angela, om Karl Holtappels en andere slachtoffers van deze internetterreur te helpen is het misschien een goed idee als jij wat uitspraken van agenten uit andere woonplaatsen over de houding van de politie Zeeland wilt publiceren hier. Zonder namen van agenten uiteraard.

   De eerste zal ik noemen: De heer A.L. weigerde mijn aangifte tegen Willem op te nemen. Het is niet gebeurd. liet hij mij weten en het zit allemaal tussen mijn oren.

   Agent andere woonplaats: “Hoezo is het niet gebeurd? Het staat toch op internet te lezen? En er is een uitspraak van de rechter, dus hij mag die aangifte helemaal niet weigeren. De schuld van Willem is immers al bewezen.”

   Dat was inderdaad de strategie die ik met mijn eigen advocaat had besproken. Eerst de zaak van TT afwachten, waarin ook mijn naam is genoemd, die Willem niet meer aan Karl mag koppelen. Dat doet hij nog wel trouwens. Ik heb meegeholpen aan die zaak en dat is geen geheim. Om vervolgens met die uitspraak naar de politie te zullen gaan en de zaak voor te brengen voor justitie waarin ik het OM voorlegde dat ik graag zou zien dat alle aangiftes van alle slachtoffers aan elkaar gekoppeld worden.

   En nu is het wachten op de heer T. L en zijn teamleidster….

   Ik wil er even op wijzen dat de heer Smits inmiddels ook slachtoffer is geworden van Willem. Even een beetje flirten met een man doet vreemde dingen met mijn 70 jarige waanstalker.

   En zodra ik de naam van A.L. hier voluit ga schrijven is ook hij aan de beurt bij Willem. Misschien is het toch een goed idee dat de politie het eens op gaat lossen. Ik ben nogal een kletskous namelijk en wil hier en daar nog wel eens een naam laten vallen. Zomaar …per ongeluk 🙂

 19. Zeg frustrado Pellegrino,

  Begin je weer te zieken en je wil op te leggen.
  Als jij je hier niet als (volwassen) mens kunt gedragen, dan is het hier weer snel voor jou afgelopen.

  Jij bent geen haar beter als die mafkees Willem, dat blijkt nu wel weer.

  Bij deze heb jij een gele kaart!

  • Monica zegt:

   Ik ben niet gefrustreerd Smits. Je hebt een strafbaar blog. Zo simpel is het.

   Ik vind het niet zo’n probleem als iemand even zijn gal spuugt met alle stress die je hebt gehad over die situatie met die kinderontvoering. Maar inmiddels moet je begrepen hebben dat het een misverstand was. Inmiddels moet je ook begrepen hebben dat ik niet met jouw zaak bezig was en kon je zien aan de bewijzen die Willem publiceerde, dat ik in een compleet andere situatie zat met een andere zaak die veel van mijn aandacht en tijd opeiste. Waardoor ik dus niet met die Poolse zaak bezig was.

   Verder is het zo dat jij je daar in bent gaan mengen door contact op te nemen met Isabel Blanco. Daar leugens te gaan verspreiden. Die Isabel en Willem over hebben genomen. Dat is ten dele jouw verantwoordelijkheid. Je had, zeker in jouw beroep eerst eens moeten kijken met wie je te maken had. Dan had je kunnen weten dat Willem een van de beruchtste personen is in deze branche die meerdere ondernemers al finaal kapot heeft gemaakt.

   Nee, ik ben geen tweede Willem. Ik deed vanaf het begin onderzoek voor de gehele branche en alle slachtoffers. En dat ligt bij justitie. Dat het niet botert tussen ons, maakt niet dat ik niet integer ben als ik zie dat iemand slachtoffer wordt. En dan zal ik zeker niets meer doen om die ander te beschadigen.

   Daar ontstond het misverstand tussen mij en die journalisten. Daardoor riep ik dat iedereen moest stoppen. En dat misverstand moet uit de wereld geholpen worden. En rechtgezet worden.

   Dat ik informatie geeft over deze mensen die al jaren bekend zijn bij de politie vanwege hun gedrag is met name om de politie ook wakker te schudden dat er nu echt iets moet gaan gebeuren. En aan slachtoffers laat ik weten welke wegen er bewandeld worden door mij en anderen.

   Je had er langs kunnen gaan, zoals je zei dat je zou doen. Dat heb je niet gedaan. Ik heb het Om laten weten dat jij mijn informatie nu misbruikt om mij doelbewust te schaden. En daar ook nog eens 10.000 euro voor denkt te ontvangen.

   Dat is niet de bedoeling Jacques. Jij hebt hier de bewijzen over de mensen die medeplichtig zijn in deze zaak. Tegen hen allen was door mij al aangifte gedaan vorig jaar. Dat zij jou willen gebruiken om mij te stoppen dat begrijp ik. Willem benaderde jou al eerder om mij de mond te snoeren. Het bewijs daarvan ligt bij de advocaat van Willem en van Holtappels.

   Ook werd je al eerder benaderd door Francis. Politie werd daar over geinformeerd door mij. Zij proberen met man en macht te voorkomen dat deze zaak voorkomt. En meer is het niet.

   Ik ken deze vrouwen niet persoonlijk. Vertel zelden iets persoonlijks. Ik lees een blog vol met bagger van vrouwen die bij mij klagen dat ik ze niets persoonlijks vertel. Dat klopt. Des te bijzonderder dat niemand iets van mij weet en toch blogs vol met bagger schrijven.

   Gebruik je hersenen eens een keer Smits. God heeft ze je niet voor niets gegeven.

   Play time is over…En vrijwel alles bij mij is strategie. Maar het is niet mijn doel je te beschadigen. Tenzij jij door blijft gaan mij te beschadigen, want dan geef ik dat door aan justitie. Het heeft flink gedonderd tussen ons. Wordt volwassen en get over it..

   Er lopen nu eenmaal twee zaken door elkaar. En jij zit in hun verhaal. Al maanden. Niet door mij. Door je eigen stommiteit. Die ik je al lang had vergeven trouwens…

   Maar als per se oorlog wilt blijven voeren, dan stopt alles hier en nu. Je zat fout met mij. Dat komt omdat ik mensen de visie van de ander laat weten. Niet om te gaan strijden maar zodat mensen elkaars standpunt kunnen gaan begrijpen.

   Dat is ook geen roddelen, en geen stoken maar mensen elkaars standpunt te laten begrijpen.

   Communicatie…..

   Jouw informatie rammelt aan alle kanten. Dat heb ik al tijden in de gaten. Dus je spuit maar kritiek op anderen terwijl je eigen speurwerk dik te wensen over laat.

   Ga normaal doen, want meerdere mensen beginnen de indruk te krijgen dat je verstandelijk gehandicapt bent. En ik begrijp die mensen… #really

  • Angela zegt:

   Willempie hoor je overal. Willempie is een raar geval. `k Geloof dat niemand weet, hoe of ik heet, maar `t kan me niet schele “Willempie!” roepen ze me na “Willempie!” waar ik ga of sta. Ik heet Willem, meer niet. Maar wie me ziet roept toch steeds weer Willempie. 

   Ik weet nog hoe dat ik geboren ben, `t is jaren t`rug. Dat was een hele toestand want ik was niet al te vlug. En toen ik eindelijk daar was kreeg m`n vader plots de hik. Hij dacht eerst aan een ongeluk, maar `t ongeluk was ik.

   • Monica zegt:

    Angela, schat, ik had het niet beter kunnen brengen… #willempie

    Schiet me nog iets te binnen: Francis heeft via twitter contact met Maria Genova. Ik weet niet hoe lang al, want ik volg niet alles uiteraard. Maar het is wel opvallend dat Maria veel bombarie maakte over mijn ‘lasterblog’ en direct na mijn tweet in februari 2012 dat ik een interview met Trouw had, die vrouwen Jooske, Francis, Isabel en Paulien een gigantische lastercampagne startten over mijn fictieverhalen. Zo ligt het ook bij de politie in mijn zaak. De politie kreeg mijn artikelen ook toegestuurd vol met gescheld en laster. Bij mij gaat het dus meer om mijn blog en mijn verhalen..

    Ik zal wel talent hebben…. 😉

    • Monica zegt:

     En hier komt de clou…

     Wilem ging doen alsof hij Jacques Smits was en schreeuwt tot op de dag van vandaag dat ik in 2011 laster over hem zou hebben geschreven. Ook zou ik de politie Middelburg via een tweet ingeseind hebben met een melding over hem, zo schreef hij op astrocrime. Dat was geen melding over hem maar over Jacques, de speurneus die twitterde dat hij alles over mij uit zou gaan zoeken en gaan publiceren. Wat ik niet kon waarderen.

     Nu zou Willem eens moeten vertellen hoe hij erbij komt dat hij Jacques Smits is en het over hem ging. Zijn dat wanen of heeft iemand hem dat ingefluisterd? Ik denk dan aan Jooske, Isabel, of Francis. Bij deze drie vrouwen is negentig procent van wat zij beweren namelijk een pertinente leugen. Paulien tel ik niet mee….#ietsmetalcohol

   • Monica zegt:

    Wist je trouwens Angela dat Smits ook een eigen team heeft?

    Dan komt er opeens zo’n meisje met de naam Pyrobath je vertellen dat er bij de AIVD een groot onderzoek loopt naar Jacques Smits.

    En even later verneem je dan van Christa van Skpabuse dat Jacques Smits met de pinksteren van internet is verdwenen en is opgepakt. En dat zij dat uit een hele betrouwbare bron heeft vernomen. Die stompy o.i.d. is ook zo’n licht die je achter je gatje aan krijgt zodra Smits vermoedt dat je met hem bezig bent.

    Christa heeft ook aangifte tegen Jacques gedaan, vertelde je mij toch?

    Oh mensen…als ik nog eens een boek ga schrijven…..

 20. Paulien zegt:

  test 123

 21. Paulien zegt:

  “En zodra ik de naam van A.L. hier voluit ga schrijven is ook hij aan de beurt bij Willem. Misschien is het toch een goed idee dat de politie het eens op gaat lossen. Ik ben nogal een kletskous namelijk en wil hier en daar nog wel eens een naam laten vallen. Zomaar …per ongeluk :-)”
  /quote Monica

  Zo zo, een verkapte bedreiging naar een rechercheur van politie?

 22. Paulien zegt:

  “Paulien tel ik niet mee….#ietsmetalcohol” /quote Monica

  Maak jij ff een hele grote fout!
  Weer smaad! Verder moet jij mij nooit onderschatten, dat is de grootste fout die je kunt maken, want ik schrijf misschien niet alles hier, maar ik informeer des te meer!
  😀 😀 😀
  😉 😉 😉
  grinnnnnnnnnnnnnnnzzzzzzzz

  • Monica zegt:

   Dat is heel goed van je Paulien. Daar moet je vooral mee door blijven gaan. Zo ligt er bijvoorbeeld bij het OM dat jij al mijn mails aan Jacques Smits hebt gegeven. Over een onderzoek waar Jacques werkelijk niets mee heeft te maken. Bij de politie vinden ze dat hij een illegale boef is (sorry Jacques). dus dat staat heel goed op je c.v. Paulien. Dat je dat soort dingen doet. Net zo als het heel goed op het c.v. van Francis staat dat zij een of andere oplichter met de naam Paul Colauto allerlei leugens over mij heeft verteld. Ik ken de hele man niet, maar juilie voorliefde om nogal gevaarlijke types onjuiste informatie over mij te geven is opvallend.

   Je geeft dus mijn vijand Jacques Smits allemaal informatie over een andere vijand van mij, die mij met de dood heeft bedreigd. (Wilem).

   Dat kan Jacques vast goed gebruiken zulke informatie. Als hij van me af wil komen zonder zijn handen vuil te maken….

   • Paulien zegt:

    @Monica

    Mag ik daar even smakelijk om lachen!!!!
    Want alles wat jij nu in jouw bericht schrijft daar is geen 1 letter van waar!
    ROFLOL!!!!

    • Monica zegt:

     Volgens mijn ex (expert op het gebied van alcohol en drugs) tast alcohol je hersenen aan. Mijn zoon drinkt om die reden bijna nooit. Ik ook niet.

     Ik heb hier nog wel een cursus braintraining liggen. Magnifiek is dat. Is ook wel wat voor jou misschien?

     Paulien, met alle respect maar het niveau waarop jij praat is me gewoon te laag. En daarnaast ben jij die vrouw die het mailadres van de politie Twente gebruikte (lees misbruikte..) en daarvoor op het matje bent geroepen. Als je hier je uiterste best wilt doen om Jacques voor je karretje te spannen…be my guest.

     Maar verwacht niet van mij dat ik nog een keer reageer op die onzin van je.

   • Paulien zegt:

    Heb jij daar bewijs van Monica?
    Want je moet wel bewijzen laten zien!

 23. Paulien zegt:

  “Ik heb een hekel aan manipulatieve vrouwen die misbruik van mij willen maken. Van vrouwen die niet werkelijk slachtoffer zijn, maar wel last van iemand kunnen hebben. Dat zal ik niet ontkennen. Maar echte slachtoffers zijn voor mij slachtoffers van ernstige trauma’s. ”

  Kijk hoe is het mogelijk????
  Ben ik het eens, helemaal met je eens! 😀 😀
  Begin ik ook maar eens met vuile lachebekkies! Voel je’m???

 24. Paulien zegt:

  Sorry laatste bericht is quote van Monica en aan @Monica

 25. Paulien zegt:

  Sorry Jacques, maar ik krijg een dikke sik van die valse smilies met lachebekkies en knipoogjes, onder het mom van….

 26. Paulien zegt:

  @Monica “Je geeft dus mijn vijand Jacques Smits allemaal informatie over een andere vijand van mij, die mij met de dood heeft bedreigd. (Wilem). ”

  Jacques is jouw vijand????
  NOGMAALS lees jij jouw eigen berichten wel een terug???
  En verder bewijs het maar!

 27. Francis zegt:

  @Paulien,
  Maak a.u.b. geen slapende honden wakker hiervoor zal ze ook op matje worden geroepen! Natuurlijk krijg je nooit een bewijs, dat wist je toch al?
  Laat ze schrijven en zichzelf ondersneeuwen! Mooi toch?

  • Paulien zegt:

   Maak geen slapende honden wakker!
   De echte info krijgen ze niet, maar ik ben het wel spuugzat!

 28. Paulien zegt:

  “Monica zegt:

  28/04/2013 om 18:30

  Volgens mijn ex (expert op het gebied van alcohol en drugs) tast alcohol je hersenen aan. Mijn zoon drinkt om die reden bijna nooit. Ik ook niet.

  Ik heb hier nog wel een cursus braintraining liggen. Magnifiek is dat. Is ook wel wat voor jou misschien?

  Paulien, met alle respect maar het niveau waarop jij praat is me gewoon te laag. En daarnaast ben jij die vrouw die het mailadres van de politie Twente gebruikte (lees misbruikte..) en daarvoor op het matje bent geroepen. Als je hier je uiterste best wilt doen om Jacques voor je karretje te spannen…be my guest.”
  /quote Monica

  Ik span NIEMAND voor mijn karretje, dat heb ik niet nodig kan het alleen wel af!
  Mijn niveau is jouw te laag??
  Nee, jij kunt niet tegen mij op!

  IK ben nog nooit door de politie op wat voor matje dan ook geroepen, ook dat zit in jullie verwrongen brein!
  De wijkagent kwam hier na een weer absurde klacht van Jooske en ik heb hem mijn aangifte en alle bewijzen laten zien!
  Dat is heel iets anders!
  Kijk dat jullie zieke vrouwen iemands twitter constant volgen en daar jullie eigen gevolgtrekkingen over publiceren, dat is NOU JUIST HET BEWIJS VAN JULLIE ZIEKE GEEST!

 29. Paulien zegt:

  Paulien zegt:

  28/04/2013 om 18:03

  “En zodra ik de naam van A.L. hier voluit ga schrijven is ook hij aan de beurt bij Willem. Misschien is het toch een goed idee dat de politie het eens op gaat lossen. Ik ben nogal een kletskous namelijk en wil hier en daar nog wel eens een naam laten vallen. Zomaar …per ongeluk ”
  /quote Monica

  Zo zo, een verkapte bedreiging naar een rechercheur van politie?

  Geef daar nu eens antwoord op Monica!

 30. De dames zijn weer begonnen met het kissbissen hoor, pffffffff

  Voor de klachten, ik laat nog maar 1 mailadres en 1 IP-adres toe, zij die willen fucken met gemanipuleerde adressen etc. vangen bot!

  Helaas pindakaas.

  • Paulien zegt:

   btw ik vind dit geen kissebissen!
   Het gaat om de waarheid en die wordt telkens met voeten getreden en verdraaid!!!

   • Monica zegt:

    euh…lieve schat, ik was met een Poolse zaak bezig. Het is mij nu ongeveer een jaar compleet onduidelijk wat jullie met die zaak te maken hebben en waarom jullie achter mij aan rennen alsof ik stroop aan mijn k…heb. Werkoverleg is ook niet mogelijk hier. Maar goed…Jacques vindt dat niet erg want hij wil toch niet dat ik me ergens mee bemoei.

    Jullie zijn geen klanten, geen vriendinnen, wildvreemde mensen die van het ene op het andere moment mijn mailbox indenderden met verhalen waarvan ik echt heel regelmatig achter mijn bolletje krabbel en me afvraag hoe het mogelijk is dat jullie niet zien dat het waanzinnig lekker weer was vandaag.

    Ik heb in het gras gelegen. In de zon. Aan het bedenken hoe lekker relaxed mijn leven was zonder deze hysterische meute achter mij aan.

    • Paulien zegt:

     Ik zie een reactie mijn mail, maar ik zie die hier niet staan, dus die laat ik verder dan maar in het midden!

 31. Paulien zegt:

  Ja Jacques maar met mijn andere mailadres krijg ik geen bericht geplaatst!
  IK heb maar 1 IP-adres

 32. Delivery to the following recipient failed permanently:

  angelas@gmail.com

  Technical details of permanent failure:
  Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain gmail.com by gmail-smtp-in.l.google.com. [2a00:1450:400c:c00::1b].

  The error that the other server returned was:
  550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please try
  550-5.1.1 double-checking the recipient’s email address for typos or
  550-5.1.1 unnecessary spaces. Learn more at
  550 5.1.1 http://support.google.com/mail/bin/answer.py?answer=6596 wo6si6279263wjb.157 – gsmtp

  —– Original message —–

  DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed;
  d=gmail.com; s=20120113;
  h=x-received:subject:from:content-type:x-mailer:message-id:date:to
  :content-transfer-encoding:mime-version;
  bh=pmJgkdlO8VDPvz5Esidi63nmZ0Svg9qVXuZvpUWbYFM=;
  b=LwNe5PPy5lxj7rGbSevlxrhgiodbhQjm8fB+dT4wj82u7rHvaFgFf6AG8qq2M4mOve
  QiYB+iAgRACgev7B9QR+NWXM5fHd5Rlj/IL6AgYRvntXxwRF/SaclkfwIhtGCLMWVmSq
  3ziPueYwNM5E1wqks1TB38uTqKkzhEmEoCtkQNN1t8CSK2/sZiI20DLCqJVikpRxIcQW
  jX3ltxD5VlEukU3YnCsqPKN1+CnzZDwSBXbW2CTLupgSwU3iCT7rlrI5Dl4ZZtDvxdRY
  WnjzIc18ZdBJA7jxUZFgxAH1rHfnRKCSfzi26+7nQbG1/3/7G5LpPSG4zm2tRzMLuntB
  3IWQ==
  X-Received: by 10.194.92.197 with SMTP id co5mr61758528wjb.41.1367167726450;
  Sun, 28 Apr 2013 09:48:46 -0700 (PDT)
  Return-Path:
  Received: from [192.168.0.10] (f182138.upc-f.chello.nl. [80.56.182.138])
  by mx.google.com with ESMTPSA id g4sm16820967wib.11.2013.04.28.09.48.45
  for
  (version=TLSv1 cipher=ECDHE-RSA-RC4-SHA bits=128/128);
  Sun, 28 Apr 2013 09:48:45 -0700 (PDT)
  Subject: Moderatie
  From: KravaMaga
  Content-Type: text/plain;
  charset=us-ascii
  X-Mailer: iPad Mail (10B329)
  Message-Id:
  Date: Sun, 28 Apr 2013 18:40:06 +0200
  To: “angelas@gmail.com”
  Content-Transfer-Encoding: 7bit
  Mime-Version: 1.0 (1.0)

  Ik laat maar 1 mailadres en 1 IP-adres toe!

  • Paulien zegt:

   Ik zeg niets! Zie je mail! Het is ook nog eens een DYNAMIC IP!

   • Monica zegt:

    Vreemd..Angela schrijft mij verontrust of Jacques dit expres doet? Omdat zij niets heeft veranderd aan haar mail behalve een abonnement bij Wordrpress genomen.

    Oh oh….en Paulien gaat direct de politie bellen als Angela een abonnement bij WP heeft genomen zie ik. Heel crimineel ziet dit er allemaal uit!

    Wat is nu weer een dynamic ip? Niet dat het me ook maar iets interesseert verder.

    Ik zag hier volgens mij net weer een spook voorbij rennen. En er rende ook nog een vrouw achteraan….

    Krijg zomaar weer inspiratie voor een nieuw verhaal.

    • Paulien zegt:

     Wat klets JIJ NOU WEER!
     Ik bel de politie over wat??
     Monica jij: 1 LEEST NIET GOED
     2 MAAKT OVERAL EEN RAAR VERHAAL VAN IN JOUW SF GEEN FICTIE
     3 JIJ BENT HET SPOOR HELEMAAL BIJSTER EN WEET ZELF NIET MEER WAT JE 5 MINUTEN GELEDEN NOG GESCHREVEN HEBT!

 33. Paulien zegt:

  Nogmaals met alle respect ik noem dit geen kissebissen meer!
  Francis en ik ondervinden al jaren ernstige last, van smaadschrift/laster en zaken die compleet verdraaid worden!
  Ook de politie zegt dan het is een ordinaire internetruzie?
  NEEN!!!!
  Wij worden al jaren en jaren lastig gevallen!
  De stelselmatigheid is OOK ALLANG BEWEZEN!

  Want het is ff een paar maanden stil en hoppa, daar komen ze weer!
  Een nam zelf de naam Hoppa aan!

  Na jaren en jaren gaat het aan je vreten en ben je het een keer helemaal spuugzat!
  En dat ben ik NU!
  Want ze strooien zoveel verwarring, via proxies etc, dat de politie denkt, ja daar is niet meer uit te komen!

  IK wacht niet meer op politie!
  Ben het spuugzat!

  Verder zeg ik niets……….

 34. Okidoki,

  De dames kunnen het weer niet ……. belachelijk kippenhok.

  Ik gooi deze blog weer op privé.

  Stelletje zielige gefrustreerde dozen!

Reacties zijn gesloten.