“Herr Nazi Smits” door Monica Pellegrino

Eigenlijk veel te veel eer voor Monica Pellegrino om een blog aan haar te besteden, maar na overleg met politie Middelburg toch maar weer op het toetsenbord gaan rammen inzake haar “blog” De Kinderontvoering en haar reacties.

Vanuit haar huisje aan de Poelendaeleweg 55 in Middelburg braakt Monica Pellegrino het hele internet vol met aantijgingen en leugens die zijn weerga niet kennen. Sedert lange tijd heb ik al het vermoeden dat deze vrouw het spoor helemaal bijster is (en dan zeg ik het nog netjes).

Afbeelding

De ene na de andere blog verschijnt uit haar pen, waaruit blijkt dat de hele wereld fout is behalve Monica zelf. Complottheorieën weet zij naar voren te halen, waarbij alles en iedereen tegen haar samenspant die zelfs mijn voorstellingsvermogen te boven gaat.

Mensen die elkaar geheel niet kennen smeden, volgens haar, samen een plan om Pellegrino onderuit te halen, haar bedrijf Sensora ten gronde te richten en zelfs om haar te vermoorden o.i.d.

Haar bedrijf  Sensora staat dus wel officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Mijn spammail zit VOL mailtjes van Pellegrino, beantwoorden doe ik ze al lang niet meer want tegen gekken en dwazen vechten heeft geen zin, die zullen nooit inzien hoe gestoord zij bezig zijn.

Zichzelf tegenspreken is de grOte kracht van Pellegrino, bedreiging zou mijn kracht zijn, in eerdere blogs schreef zij over mij meerdere malen van mij de nodige bedreigingen ontvangen te hebben, maar ……. wie wat bewaard, die heeft wat!

Afbeelding

Flirten op Twitter door Pellegrino? Nee dat lieg ik, dat doet Pellegrino volgens haar helemaal niet …… nee hoor, echt niet …… maar dan toch wel even excuses voor haar flirtgedrag aanbieden, of niet soms Monica Pellegrino?

Afbeelding

Het licht ging bij mij helemaal uit toen Pellegrino in haar meest recente reactie op haar zwaar gestoorde blog De Kinderontvoering mij “Herr Nazi Smits” noemde, citaat van 4 februari 2013, om 04:24 am 3e alinea:

“(!!) Herr Nazi Smits”

Afbeelding

Een duidelijk gesprek met politie Middelburg leerde mij dat daar al een ordner vol aan aangiftes en klachten over onderhavige Monica Pellegrino stond, en dat aangiftes binnen blijven stromen.

Ook ik heb mijn steentje nu bijgedragen aan dit dossier en toegezegd dat zij alle mailberichten etc., door de jaren heen ontvangen van Pellegrino, in kopievorm van mij kunnen krijgen, maar wat mij ook bekend werd is dat er aan iemand in haar “geestestoestand” weinig strafrechtelijks te doen is en dat zij voor andere andere wegen gekozen hebben.

Het zal dus niet lang meer duren alvorens Monica Pellegrino dit jasje middels de Crisisdienst mag passen.

Afbeelding

Sorry Monica, wat je mij nu nog stuurt of welke excuses jij op je blog ook wenst aan te bieden:

“TE LAAT”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

AANVULLING 14:30 UUR

Inmiddels loopt mijn mailbox info@interrescue.nl aardig vol met allerlei “meldingen” over Pellegrino, ik dacht dat ik vijanden had, maar mag niet eens in de schaduw van Monica met haar vijanden staan.

Hoe dan ook, het nodige stroomt binnen, en zeker het uitzoeken waard.

UPDATE 05.02.2013 om 19:00 uur

Monica Pellegrino schrijft dat ze gaat emigreren, terug naar Italië, dit zal toch NIET WEER een leugen zijn?

Citaat: “Tja. Het is gebeurd met me. Ik weet het zeker nu. Ik ga emigreren. Terug naar Italië.”

image

Dit bericht werd geplaatst in Pellegrino en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op “Herr Nazi Smits” door Monica Pellegrino

 1. Weethet zegt:

  Dat narcistisch mens en pathologische leugenaar is een gevaar voor de mensheid.
  Als je met haar per ongeluk contact krijgt kruipt ze ongevraagd in je contacten en privéleven.
  Een te grote fantasie, die bij haar een eigen leeft gaat leiden, een triest en eenzaam leven wat verhult wordt door aandachttrekkerij op internet.
  Een kei mensen tegen elkaar op te zetten, alleen om de broodnodige aandacht.
  Een opportunist en rat pur sang!!!!!!

 2. ibelieve70 zegt:

  Het zou hoog tijd worden dat ze dr crisis in gaat zelden iemand meegemaakt zoals zij. Nee kent ze niet, ze verzint inderdaad van alles wat er maar te verzinnen valt. Moge ze gauw met pilletjes zonder pc opgeborgen zitten. Wordt het een stuk rustiger in heeeeeel veel mailboxen ook bij de Politie

 3. ibelieve70 zegt:

  Monica zit in een waanwereld waarin zij de heldin van de lage landen is. Ze moet wel zo zegt ze zelf. Zij moet ons redden van Jezus die verscheen aan haar bed toen ze nog een
  pubertje was.

  Iedereen die probeert haar tot rede te brengen wordt overspoeld met honderden mails

 4. Weethet zegt:

  Denk dat eerder aan haar bed de duivel is verschenen!!!!!

 5. Pingback: Monica Pellegrino, Zeeuws Gekkie | Mijn beurt

Reacties zijn gesloten.