Haags geschreeuw en kindermisbruik

Gisterenavond had ik op Twitter een “aanvaring” met Henk Bres,  de man die 72.000 steunbetuigingen van internet gedownload en uitgeprint heeft, waarna hij persoonlijk verantwoordelijk werd voor het ondergronds gaan van de beruchte pedo”organisatie” Martijn.

Henk Bres die op zijn Twitteraccount “goedkeuring” geeft aan “moordend” geweld tegen pedoseksuelen c.q. geen wijze woorden spreekt dat geweld geen effect heeft maar alleen de gefrustreerde burger in de juridische problemen brengt, wilde mijn insteek maar niet begrijpen, mogelijk door een gebrek aan grijze hersencellen.

Ik verafschuw pedoseksuelen maar ben en blijf van mening dat een heksenjacht op hen (zoals Henk Bres, zijn volgers en SKPAbuse *een com. website voor een goed doel?* plegen te doen) een averechtse werking zal hebben, want de mogelijk reeds veroordeelde pedoseksueel duikt onder en dan heb je helemaal geen grip meer op hem.

Henk Bres had op Twitter de grootste mond dat hij blij was omdat er weer een pedoseksueel zijn huis uit gezet zou worden (dit had niks te maken met zijn pedoseksualiteit maar wel met zijn agressieve gedrag tegen de buurt)  maar vergeet gemakshalve de navolgende stelling van mij:

“Beter 10 pedoseksuelen met vaste huisvesting zodat zij te controleren zijn, dan 1 pedoseksueel in het wild zonder controlemogelijkheid”.

Door het beperkte IQ van Henk Bres kan hij het maar niet bevatten dat zijn actie tegen pedovereniging Martijn deze groep van pedofielen/pedoseksuelen in de ondergrondse heeft gejaagd, waardoor er nu helemaal geen grip op deze mogelijk kinderbeschadigende criminelen is.

Verkregen informatie leert mij dat Henk Bres (voor en tijdens zijn internet-actie) meerdere malen gewezen is op de keerzijde van de medaille door deze ondoordachte actie, maar ja, daar komt Henk zijn IQ probleem om de hoek kijken.

Henk vind op Twitter veel steun van geestverwanten, die ook niet verder kijken dan hun neus lang is en mogelijk ook het IQ van een slecht gevulde Dobben kroket hebben, want Henk groeit en groeit en groeit in zijn ondoordachte ziensbeeld.

Wanneer je Henk Bres dan wijst op de mogelijke gevolgen van zijn “goedkeuring” c.q. steun aan “geweldsoproepen” (omdat Henk door velen als “wijs BN’er” gezien wordt) goot hij na 2 tweets de handdoek in de ring en begint hij naar zijn Twittervolgers te janken.

* Doosje tissues Henk?*

Henk, weet jij nu waar die pedoseksuelen zitten, wonen, leven, wat ze doen en mogelijk aan welke kinderen zij zich willen vergrijpen?

Door jouw ondoordachte actie zijn zij volledig uit beeld en is die vereniging van Martijn een ondergrondse organisatie geworden, want stoppen doet Martijn toch niet.

BEDANKT HENK!

Dit bericht werd geplaatst in Pedofilie, SKPAbuse. Bookmark de permalink .