Twittermacho blijkt rasoplichter

Ik heb nergens schuld aan, mijn ex is op oorlogspad, ik weet niks van onbetaalde facturen, ik weet niks van een gestolen businessplan die ik nu voor mijzelf gebruik, je kan mij bellen!

Het gejank van weer een figuur die zich op Twitter als “goeroe” en “macho” voordoet maar ondertussen een gewone oplichter is die zijn pijlen hoofdzakelijk richt op alleenstaande vrouwen, het liefst met kinderen en voorzien zijn van “enig” kapitaal.

In het verleden hebben we nog zo een figuur op Twitter gehad, die zelfs zover ging op benadeelden met de dood te bedreigen middels “een kogel door hun kop te willen jagen”, en nu hebben wij er weer eentje.

Zijn slachtoffers melden dat hij bij “weerstand” aan zijn wil overgaat tot keiharde stalking en laster, waarbij zijn grenzen onberekenbaar zijn.

Laat het nu zo zijn dat ik gedurende het jaar 2012 al meerdere signalen over deze kwast binnenkreeg, maar deze tot op heden terzijde schoof omdat ik geen heil zag in de verdediging van “loze praatjes”.

Nu ben ik in het bezit van keiharde bewijslast, echt keiharde bewijslast in de vorm van erkende en rechtsgeldige facturen ad € 37.322,= en een rechtsgeldig contract “onderhandse lening” ad € 8.500,= om zijn “aanslag gepleegde bijstandsfraude” mee te voldoen.

Zoals al in de lijn der verwachtingen ligt wenst meneertje slapjanus beide bedragen niet te voldoen c.q. terug te betalen, dus is er sprake van oplichting c.q. flessentrekkerij ingevolge het Wetboek van Strafrecht.

Slapjanus durft mij in DM op Twitter ook nog het navolgende te berichten:

“Mijn ex is op oorlogspad! Aangiftes volgen deze week. Zou mijn vingers niet branden als ik jou was.”

en

“Ik zeg al, je kan mij bellen wanneer je wil. Je hebt geen geverifieerde info. Weet precies wie jou de info geven.”

en

“Ik hoor het wel van je! Wil graag een afspraak maken maar laat mij niet zwart maken op internet. Je kan mij bellen wanneer je wil!”

Intussen komen de navolgende onderbouwde vorderingen op deze slapjanus bij mij binnen:

€ 350.000,= diverse schuldeisers

€ 200.000,= familie, vrienden en exen

Zijn aanvraag schuldsanering schijnt door de rechtbank (terecht) te zijn afgewezen. Een 1e aanvraag persoonlijk faillissement heeft hij op het nippertje kunnen voorkomen door Hoger Beroep aan te tekenen, waar dit faillissement alsnog (tijdelijk) is uitgesteld.

Slapjanus WEIGERT de opgelegde onderhoudsbijdrage voor zijn kinderen te voldoen, wilde toen wel de lusten maar nu niet de opgelegde lasten, en nu maar janken en piepen dat hij zijn kinderen niet ziet, de flapdrol.

De lijst van gedupeerden ziet er al leuk uit, op dit moment staan er al 7 op mijn lijst, dit is exclusief zijn familie, vrienden en exen.

Begrepen dat hij op dit moment een nieuw slachtoffer middels Twitter heeft gevonden, die voor hem een huis heeft gehuurd, deze betaalt en daartoe haar eigen (a.s. ex) echtgenoot en kinderen de rug heeft toegekeerd.

Te verwachten is dat hij zich zal schuilen achter “manische depressiviteit” en dat hij binnen afzienbare tijd weer in een gespeelde “manische” periode schiet.

Laten we hopen dat hij Sanna Favaron niet kent, want die kon ook niet “bungy-jumpen’.

Aanvulling 16.01.2013

Die slapjanus speelde weer een spelletje, dat is voor iedereen duidelijk, gewoon een gore oplichter zonder enig principe of gevoel, maar ja …. dat is de karakterschets van zo een loser.

Hij volgt 10 GRATIS lessen NLP en doet zich nu voor als Master NLP en dat voor een NLP’er die zichzelf niet eens in de hand heeft, dan alleen zijn slimste deel onder de douche of de dekens.

Vanavond bereikte mij het bericht dat het persoonlijk faillissement TOCH over hem is uitgesproken zodat Deze opper slapjanus zich nu tegenover de curator mag verantwoorden.

Zijn stichting kan hij ook wel opdoeken want zijn eigen statuten zeggen dat bij een schuldsanering of faillissement betrokken bestuurder uit het bestuur dient te treden.

Wanneer straks de curatorgegevens bekend zijn, komen die zeker op deze blog, dan kan IEDEREEN zijn of haar vorderingen daar indienen.

Deze slapjanus denkt nu gewonnen te hebben, maar zijn zo graag gewenste BV kan hij nu wel op zijn bijstandsbuik schrijven of die muts die hem nu onderhoud moet deze toko op haar naam zetten. Mogelijk is zij zo een domme gans om dat te doen, het is wel zijn werkwijze.

Wat dit nu lachende droppie vergeet is dat wanneer zijn faillissement wegens gebrek aan baten wordt opgeheven, ALLE huidige openstaande facturen WEER op hem verhaalt kunnen worden, dus op naar de curator en indienen die rekeningen, voor het behoud van de rechtsgeldigheid.

UITGESPROKEN FAILLISSEMENT:

Op 15 januari 2013 inzake (F.16/13/37) Cur: mr. D.H. de Haan, Postbus 85250,3508 AG Utrecht, tel. 030-2121111. RC: mr. M.H.F. van Vugt.

Bron: http://t.co/eZnOQQ1

DUS NU INSTUREN UW OPENSTAANDE FACTUREN ZODAT DEZE RECHTSGELDIG BLIJVEN, OOK NA BEËINDIGING  FAILLISSEMENT BIJ GEBREK AAN BATEN!

image

Dit bericht werd geplaatst in Twitteroplichters en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Twittermacho blijkt rasoplichter

 1. jannyzeeland zegt:

  Mijn ex schoondochter,heeft niet alleen de boel bestolen ze in nu bezig onschuldige mensen de bak in te krijgen,ze heeft zo,n beetje heel omroep brabant in bed gehad en heeft volledige medewerking van haar minnaars,ze laat me bedreigen,liegt er op los ,en de rechter in Antwerpen doet alleen uitspraken in haar voordeel. Is vetrokken,na vele jaren van voorbereiding. Zelf heeft ze een topfunctie inmiddels bij omroep Brabant. Dus vrouwen doen het ook.!!

 2. anneke zegt:

  Hier ook bekend met Martin Melinga, hij opereerde destijds op datingsite PAIQ, met een oude foto.
  Woonde bij zijn moeder in begin 2010.
  Meneer was een energievretende mooiprater en niks-doener.
  Ging toen emile ratelbanderig in de weer met een NLP cursus alwaar hij na een paar weken een medecursiste bezwangerd had, voilà kind nummer 4.
  Toen ook al geld- en werkloos en een huilie-huilie verhaal over nare ex en business die zonder zijn toedoen failliet was gegaan…sure !
  Ik ben er niet ingetuind.
  Jammer dat deze meneer ongehinderd door kan gaan met dames uitwringen.

Reacties zijn gesloten.