SKPAbuse en pedobeschuldigingen

Wat heeft de stichting StopKinderporno&Abuse (op Twitter uit te lachen onder @SKPAbuse) hun best gedaan om Christa Vermeij haar ziekelijke verleden te verschonen van iedere blaam als het met pedofilie te maken heeft.

Deze tweet stond ooit eens op Twitter en kwam recentelijk weer naar boven via een blog die, na openbaring over Christa haar verleden, opeens verdwenen is.

Afbeelding

De openbaring van deze tweet zorgde ervoor dat Christa volledig op tilt sloeg, tranen met tuiten huilde, waarna zij al haar complotvriendjes (u kent ze wel, Nanko Kiel, Herman Flikkerstein en nog een stel van die Twittergekkies) inschakelde om zo snel mogelijk van deze “pedoblaam” af te komen, en zo waar, vandaag was desbetreffende blog opeens verdwenen.

Afbeelding

Maar deze groep van internetgekkies vergeten gemakshalve dat alles, maar dan ook alles op internet terug te vinden is ….. oei ….. ook dat waren ze maar even vergeten.

En natuurlijk het liegen niet verleerd een niet meer dan normale gang van zaken bij hen is) plaats SKPAbuse deze tweet vanmiddag op Twitter onder @SKPAbuse

@SKPAbuse: @KuntaKinta4 @chrisklomp @NankoKiel Abuis, wij komen juist op voor hen die ten onrechte zijnde pedo worden neergezet #Allombekend

Jazeker “Allom bekend”, waar hebben jullie onderstaande man dan VOLLEDIG ONSCHULDIG op jullie website met foto en al als PEDOFIEL aan de muur gespijkerd?

Onschuldig

Ach nee, natuurlijk …… er is in jullie account ingebroken of Sinterklaas is langs geweest.

Daarna komt SKPAbuse weer met een kwazie onschuldige twittervraag naar Nanko Kiel

@SKPAbuse: @NankoKiel Nog steeds geen antw op vermoorde baby in bad, de afloop? (..)

Gossiepossie toch, SKPAbuse die ROEMT op samenwerking met betrouwbare instanties heeft opeens geen betrouwbare instantie voorhanden (ook geen particulier forensisch onderzoeker die anders ook de kooltjes voor hen uit het vuur haalt c.q. voor hun karretje wordt gespannen) die antwoord op het vonnis: “dood door schuld” kan geven en zij kunnen het telefoonnummer van Anker en Anker in Leeuwarden ook niet meer vinden?

Nee natuurlijk niet, daar hebben zij de ballen niet voor anders komt weer mijn gelijk naar boven en dan krijgen ze daar in dat Utrechtse keukentje het weer dun in hun luiers.

Geloof mij, deze opsomming gaat nog een vervolg krijgen met een slachtoffer van een loverboy (zij die hemel en aarde aan elkaar vastloog) en nog meer leugenachtige zaken uit de pen/koker/mond van Christa Vermeij.

Dit bericht werd geplaatst in Pedofilie, SKPAbuse. Bookmark de permalink .